Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 5508 Nereden: istanbul/Kozyatağı
Tarih: 08.10.2006 - 16:22 Mesaj konusu: Max-Payne'nin motoru çalındı
Arkadaşlar,biraz önce Max-Payne (Kenan) aradı ve motorunun çalındığını söyledi.
Kendisi şu an zabıt tutturmakla falan meşgul olduğundan topiği biran önce ben açayım dedim.
Motor 2006 model Honda Shadow 750, siyah renk.
Plaka : 34 BD 6417
Çalındığı yer : Üsküdar Çamlıca tarafı (üstelik kilitli iken)
Allahtan motor kaskolu.
Bilgi verebilecek arkadaş olursa Tel: 0533 691 53 90 Kenan.
Motorun resimleri. ( Motorun üzerinde resimde olmayan sissy bar var)
_________________ DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın.
Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir.
MOPAR MANIA
En son riko tarafından 08.10.2006 - 16:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
riko, abi az önce Kenan'ınn satılık motor ilanını gördüm..Yazıklar olsun, allah bu hırsızların belasını versin.. Yarım tonluk makinayı bile götürüyorlar anasını satiim ya. Memleket ne hale geldi.. _________________
[/url]
Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 5508 Nereden: istanbul/Kozyatağı
Tarih: 08.10.2006 - 16:33 Mesaj konusu:
kivanckaplan, hiç sorma kardeşim,hemde gayet sota bir yerden ve kilitli olduğu halde götürmüşler. Kenan üzerine titriyordu makinenin,Allah kahretsin bunları be,bende çok üzüldüm ^2 _________________ DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın.
Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir.
MOPAR MANIA
Kayıt: Jan 22, 2006 Mesajlar: 5039 Nereden: yunusların aradığı yerden
Tarih: 08.10.2006 - 18:01 Mesaj konusu:
insan olamaz.bunu nasıl da yapabiliyorlar bunların hesabını nasıl ödeyecekler öbür tarafta merak ediyorum.geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bulunur _________________
Tarih: 08.10.2006 - 18:05 Mesaj konusu:
Buyük geçmiş olsun insallah yakında bulundu haberini alırız. . .
bu hırsızları hiç anlamıyorum allah bildigi gibi yapsın demekten baska care yok ama üsküdar tarfında oturuyorum eyer gorurusem haber veririm arkadaslar ama gorebilecegimi zanetmmiyorum ginede bi umit. . . _________________ Liberavi Animam Meam! Fiat Yustitia Et Pereat Mundus!
Yarali Kalpler Team
Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2217 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 08.10.2006 - 18:06 Mesaj konusu:
Ya arkadaşım boşyere heveslendirmeyeyim ama dün ( 07.10.2006 ) Ankara da Kızılayda gezerken aynı bunun gibi 34 plakalı bi shadow gördüm park halindeydi..Bu motoru ona biraz benzettim sanki plaka tanıdık geldi gibi..Ama emin deilim bilseydim dikkatli bakardım.. _________________
[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b]
Tarih: 08.10.2006 - 19:02 Mesaj konusu:
Max_PAYNE,
kenan abi çok üzüldüm.geçmiş olsun.insallah bulunur demekten başka yapabileceğim pek birşey yok.tekrar geçmiş olsun
bu hırsızların Allah belasını versin _________________ Küçük hırsızlıklar el feneriyle;büyük yolsuzluklar deniz feneriyle yapılır...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız