Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Max-Payne'nin motoru çalındı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Max-Payne'nin motoru çalındı

Max-Payne'nin motoru çalındı
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 08.10.2006 - 16:22    Mesaj konusu: Max-Payne'nin motoru çalındı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar,biraz önce Max-Payne (Kenan) aradı ve motorunun çalındığını söyledi.
Kendisi şu an zabıt tutturmakla falan meşgul olduğundan topiği biran önce ben açayım dedim.
Motor 2006 model Honda Shadow 750, siyah renk.
Plaka : 34 BD 6417
Çalındığı yer : Üsküdar Çamlıca tarafı (üstelik kilitli iken)
Allahtan motor kaskolu.
Bilgi verebilecek arkadaş olursa Tel: 0533 691 53 90 Kenan.

Motorun resimleri. ( Motorun üzerinde resimde olmayan sissy bar var)

En son riko tarafından 08.10.2006 - 16:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 08.10.2006 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

riko, abi az önce Kenan'ınn satılık motor ilanını gördüm..Yazıklar olsun, allah bu hırsızların belasını versin.. Yarım tonluk makinayı bile götürüyorlar anasını satiim ya. Memleket ne hale geldi.. Üzgünüm

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KoRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 08.10.2006 - 16:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah belalarını versin şerefsizler ..........
Başa dön
KoRRhan Çevrimdışı KoRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 08.10.2006 - 16:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kivanckaplan, hiç sorma kardeşim,hemde gayet sota bir yerden ve kilitli olduğu halde götürmüşler. Kenan üzerine titriyordu makinenin,Allah kahretsin bunları be,bende çok üzüldüm ^2
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.10.2006 - 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok gecmıs olsun umarım arkadasımız motoru sagsalım bulur....bunlar alıcan bi sopa ^2 ^2 ^2
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 08.10.2006 - 17:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçbiş olsun kardeşim işşallah en kısa zamanda bulursunuz motoru............
Başa dön
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 08.10.2006 - 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun, allahtan motor kaskolu
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 08.10.2006 - 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

insan olamaz.bunu nasıl da yapabiliyorlar bunların hesabını nasıl ödeyecekler öbür tarafta merak ediyorum.geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bulunur Üzgünüm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 08.10.2006 - 18:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun Allahtan kaskoluymuş motor inşallah bulunur
xcvxc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.10.2006 - 18:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Buyük geçmiş olsun insallah yakında bulundu haberini alırız. . .

bu hırsızları hiç anlamıyorum allah bildigi gibi yapsın demekten baska care yok ama üsküdar tarfında oturuyorum eyer gorurusem haber veririm arkadaslar ama gorebilecegimi zanetmmiyorum ginede bi umit. . .

Yarali Kalpler Team
Başa dön
xcvxc Çevrimdışı xcvxc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 08.10.2006 - 18:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya arkadaşım boşyere heveslendirmeyeyim ama dün ( 07.10.2006 ) Ankara da Kızılayda gezerken aynı bunun gibi 34 plakalı bi shadow gördüm park halindeydi..Bu motoru ona biraz benzettim sanki plaka tanıdık geldi gibi..Ama emin deilim bilseydim dikkatli bakardım..

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ybasaran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.10.2006 - 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun arkadaşlar olmaz ya hani olacagı tutarda İzmirde görürsem aklımdadır...saygılar...

Yaptığım Trükiye Turu için Tıkıldayın...
Başa dön
ybasaran Çevrimdışı ybasaran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Max_PAYNE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 08.10.2006 - 18:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

az önce geldim. zabıt tutturdum ama nafile bulunmaz büyük ihtimalle. kim bilir nerededir şimdi karakızım. diyecek söz bulamıyorum... çok üzgünüm.
Başa dön
Max_PAYNE Çevrimdışı Max_PAYNE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tr_select
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: oralarda bir yer!..

MesajTarih: 08.10.2006 - 18:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun kardeşler bu hırsızlar acayip azıttılar Şok oldum
twister1990
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 08.10.2006 - 19:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Max_PAYNE,
kenan abi çok üzüldüm.geçmiş olsun.insallah bulunur demekten başka yapabileceğim pek birşey yok.tekrar geçmiş olsun Üzgünüm
bu hırsızların Allah belasını versin Öfkeliyim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal