Öncelikle bize katılan tüm arkadaşlara Teşekkürler...
Yemekte toplam 28 kişi vardı daha sonra karting te diğer arkadaşlarda bize katıldılar...
Gece ile ilgili çok fazla yorum yapamıyorum tek kelime ile Muhteşemdi
Sizlerden ricam herkes kendi izlenimlerini yazssın foruma...
Aranızdan erken ayrıldığım için üzgünüm karting te yaşadığım ufak kaza nedeniyle aranızdan ayrılmak zorunda kaldım...
Şu an iyi durumdayım yalnız pazar günüm zehir oldu o acemi kız yüzünden
şimdi tekrar doktora gitmem gerekiyor... sizlerden yorumları bekliyorum
Karting Shampionu Tosunpaşa, Deliemin 2 ci
Mercanrestaurant a da ilgilerinden ve indirimlerinden dolayı ayrıca teşekkürler...
Bayramda Kuzu çevirme organizasyonumuz var irtibatı koparmayalım _________________ Dostluğumuz baki..
En son EkremSen tarafından 09.10.2006 - 10:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
EKO cok guzle bır gece gecırdık yapımda ve yayında emegı gecen herkese tesekkurler...dostum ayagın nasıl oldu iyileştin mi umarım onemlı bırsey yoktur..bır de gecenın finali de super oldu
eko karting şampiyonu kim kim anlayamadım el insaf diyorum ekocum sizi kac kere bekleyıp gectıgımı hatırlamıyorum bak yukarıdakı resımde de gozuktugu gıbı 2 tane araba elımde kaldı 2 tur bındım bırınde vırajlarda araba bana dayanamadı sol aksı kırdım ıkıncısınde gaz yeme problemı olustu neyse bende bahane ıle 2 tur bındım yaklasık 20dk aralıksız .....yemekten sonra bız fenerbahceye gıttık orda Hakan Dincer Aziz Oran ve İshak abıyle oturduk cok guzel sohbet ettık eve geldıgımde saat 3.30 u gecıyordu ...super bır cumartesı ve bır okadar da guzel pazar gunu gecırdım ...tesekkurler arkadaslar tesekkurler M.D
Resimleri görünce daha da bi çok üzüldüm boyle güzel bir muhabbeti kaçırdığım için... _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Tarih: 09.10.2006 - 10:30 Mesaj konusu:
ResimLer harika!Çok güzeL bi organizasyon oLmuş _________________ GüzeLLik sıradandır ya onunLa doğarsınız ya da parayLa satın aLırsınız,önemLi oLan kendinizin ne oLduğunuzdur..
eko dostum o gece şünü anladım AHMET SAN gibi adamsın .... deli organizasyon yapıyorsun ...sayende çok cüsel bi cumartesi geçirdik sağol kanka _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 09.10.2006 - 10:34 Mesaj konusu:
orda olabilmek için neler wermezdim seneye ramazanda umarım.güzel resimler iyi wakit geçirdiğiniz her halinizden belli,bu arada geçmiş olsun ekocum.ayağın mı kırıldı ama gecenin ilerleyen waktinde düzelmiştir sanırım
Tarih: 09.10.2006 - 10:58 Mesaj konusu:
Ekrem,gerçekten güzel bir iftar yemeği ve arkasındanda güzel bir aktivite ve çay organizasyonu yaptın.Çok teşekkür ederiz sana..Gelen herkese teşekkürler.herşey çok zevkli geçti.olay budur _________________ Omer Alper Bulamur 0 RH+
dont push the limits.
beyazkardelen79, sorma gozumuzun onunde gum dıye vurdu.....bızden once 2 yarıs vardı 2 yarısda da 1 bayan surucu vardı ıkısıde arabaları park ederken ondekılere bodosloma daldı...olan ekonun ayagına oldu ....... ama her bayan tabıkı aynı degıldır fakat cogunun durumu vahim
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız