Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İftar Yemeği, Go-Kart ve Eskihisar FOTOLARRR!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İftar Yemeği, Go-Kart ve Eskihisar FOTOLARRR!!!

İftar Yemeği, Go-Kart ve Eskihisar FOTOLARRR!!!
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.10.2006 - 09:58    Mesaj konusu: İftar Yemeği, Go-Kart ve Eskihisar FOTOLARRR!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkese Merhaba,

Öncelikle bize katılan tüm arkadaşlara Teşekkürler...

Yemekte toplam 28 kişi vardı daha sonra karting te diğer arkadaşlarda bize katıldılar...

Gece ile ilgili çok fazla yorum yapamıyorum tek kelime ile Muhteşemdi Dil çıkarıyorum

Sizlerden ricam herkes kendi izlenimlerini yazssın foruma...

Aranızdan erken ayrıldığım için üzgünüm Üzgünüm karting te yaşadığım ufak kaza nedeniyle aranızdan ayrılmak zorunda kaldım...
Şu an iyi durumdayım yalnız pazar günüm zehir oldu o acemi kız yüzünden Çok gülüyorum
şimdi tekrar doktora gitmem gerekiyor... sizlerden yorumları bekliyorum Göz kırpıyorum

Karting Shampionu Tosunpaşa, Deliemin 2 ci Çok gülüyorum

Mercanrestaurant a da ilgilerinden ve indirimlerinden dolayı ayrıca teşekkürler...

Bayramda Kuzu çevirme organizasyonumuz var irtibatı koparmayalım Çok gülüyorum

En son EkremSen tarafından 09.10.2006 - 10:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
EkremSen şimdi Çevrimiçi EkremSen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.10.2006 - 10:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EKO cok guzle bır gece gecırdık yapımda ve yayında emegı gecen herkese tesekkurler...dostum ayagın nasıl oldu iyileştin mi umarım onemlı bırsey yoktur..bır de gecenın finali de super oldu Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
demgah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 09.10.2006 - 10:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Maalesef gelemedim sağlık sorunları yüzünden, çok güzel bir organizasyon olmuş Alkışlıyorum
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.10.2006 - 10:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eko karting şampiyonu kim kim anlayamadım el insaf diyorum ekocum sizi kac kere bekleyıp gectıgımı hatırlamıyorum bak yukarıdakı resımde de gozuktugu gıbı 2 tane araba elımde kaldı 2 tur bındım bırınde vırajlarda araba bana dayanamadı sol aksı kırdım ıkıncısınde gaz yeme problemı olustu neyse bende bahane ıle 2 tur bındım yaklasık 20dk aralıksız Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum .....yemekten sonra bız fenerbahceye gıttık orda Hakan Dincer Aziz Oran ve İshak abıyle oturduk cok guzel sohbet ettık eve geldıgımde saat 3.30 u gecıyordu ...super bır cumartesı ve bır okadar da guzel pazar gunu gecırdım ...tesekkurler arkadaslar tesekkurler M.D Dil çıkarıyorum
Başa dön
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 09.10.2006 - 10:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Resimleri görünce daha da bi çok üzüldüm boyle güzel bir muhabbeti kaçırdığım için...

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
alestevardiya
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul-Kozyatagi

MesajTarih: 09.10.2006 - 10:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok guzel bir organizasyondu Dil çıkarıyorum cok tesekkur ederiz Ekrem...
sedat03
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AFYONKARAHİSAR

MesajTarih: 09.10.2006 - 10:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel bır organızasyon olmus arkadaslar keske bızımde katılma ımkanım olsaydı
Başa dön
sedat03 Çevrimdışı sedat03 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

çok hoş vakit geçirmişsiniz bayıldım keşke bende orda olsaydım bizim delieminde katılmış :P

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
StaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbuL

MesajTarih: 09.10.2006 - 10:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ResimLer harika!Çok güzeL bi organizasyon oLmuş Gülümsüyorum Alkışlıyorum
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.10.2006 - 10:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eko dostum o gece şünü anladım AHMET SAN gibi adamsın Çok gülüyorum Çok gülüyorum .... deli organizasyon yapıyorsun Dil çıkarıyorum ...sayende çok cüsel bi cumartesi geçirdik Bravo sağol kanka

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 09.10.2006 - 10:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

orda olabilmek için neler wermezdim Çok gülüyorum seneye ramazanda umarım.güzel resimler iyi wakit geçirdiğiniz her halinizden belli,bu arada geçmiş olsun ekocum.ayağın mı kırıldı Çok gülüyorum Çok gülüyorum ama gecenin ilerleyen waktinde düzelmiştir sanırım Çok gülüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.10.2006 - 10:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba demiş ki:
geçmiş olsun ekocum.ayağın mı kırıldı Çok gülüyorum Çok gülüyorum ama gecenin ilerleyen waktinde düzelmiştir sanırım Çok gülüyorum

duzelmez olur mu Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 09.10.2006 - 10:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZX-636R, şu bayanlarda ne kadar acemi oluyor değilmi :P :P :P çok geçmiş olsun üzüldüm Çok gülüyorum

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
trendy
Moderatör
Moderatör

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.10.2006 - 10:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ekrem,gerçekten güzel bir iftar yemeği ve arkasındanda güzel bir aktivite ve çay organizasyonu yaptın.Çok teşekkür ederiz sana..Gelen herkese teşekkürler.herşey çok zevkli geçti.olay budur Çok gülüyorum
trendy Çevrimdışı trendy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.10.2006 - 10:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazkardelen79, sorma gozumuzun onunde gum dıye vurdu.....bızden once 2 yarıs vardı 2 yarısda da 1 bayan surucu vardı ıkısıde arabaları park ederken ondekılere bodosloma daldı...olan ekonun ayagına oldu Üzgünüm ....... ama her bayan tabıkı aynı degıldır fakat cogunun durumu vahim Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal