Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - YAMAHA FZ-6 MAKYAJLANDI (kafa granajı-kadran )

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

YAMAHA FZ-6 MAKYAJLANDI (kafa granajı-kadran )

YAMAHA FZ-6 MAKYAJLANDI (kafa granajı-kadran )
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
mizme
Üye
Üye

MesajTarih: 09.10.2006 - 21:36    Mesaj konusu: YAMAHA FZ-6 MAKYAJLANDI (kafa granajı-kadran ) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.yamaha-motor.com/assets/content/images/600/07fz6_red_7b_2cece3a0.jpg[/img]

En son mizme tarafından 09.10.2006 - 21:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
mizme Çevrimdışı mizme Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
serpico
Üye
Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 09.10.2006 - 22:03    Mesaj konusu: yamaha fazer makyajlanmış... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harika bişi olmuş yaw:)

blakis kırmızı renk bir motorsiklet için tek renktir...

yüksek süratlerde ateş topu kullanıyor hissi veriyor bakanlar için:)

"insano?lunun en güzel icady motorsiklettir"
Başa dön
serpico Çevrimdışı serpico Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.10.2006 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eski kasa fz6 lara benzemiş..özellikle şase ve silindir blogunun siyah olması bana eski kasayı hatırlattı cünkü ön tarafta cook benziyor :hıım ama göstergeler böyle daha hoş olmuş..
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
erdent
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Troy

MesajTarih: 09.10.2006 - 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben bir FZ6 Fazer hastası olarak analog devir saatini müthiş beğendim.. Zaten bu motorun hoşuma gitmeyen tek yönü buydu... Yamaha demek ki bunu da düşünmüş... bence şimdi motor 10 numara olmuş... Dil çıkarıyorum
Başa dön
erdent Çevrimdışı erdent Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
rayjay
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.10.2006 - 22:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben bi degisiklik goremedim ya kadran ve motor blogu rengi disinda bi kiyaslama yapsaniz olmaa mi Çok gülüyorum
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 09.10.2006 - 22:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu devir saati gsr 600 ün olmasın, bana suzukinin gibi geldi.

Son Mesajdan 7 dakika sonra eklendi:

yamaha resmen gsr 600 ün kadranını kopyalamış, şimdi baktım kadram fz 6 nın. Yuh olsun yamahaya. r6 ve r1 e süper kadran yapan yamaha,fz 6 yı savsaklamış
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
erdent
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Troy

MesajTarih: 09.10.2006 - 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Peki motor özelliklerinde bi değişim varmı? Bazı arkadaşlar Kawasaki Z750'nin Fazer'e oranla torkunun yüksek olduğunu ve düşük devirlerde de sürüş keyfinin fazer'e oranla daha iyi olduğunu söylüyorlardı... Gülümsüyorum
Başa dön
erdent Çevrimdışı erdent Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 09.10.2006 - 23:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

suzukinin kadranı bu, bence rakamların karakteri aynı
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
rayjay
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.10.2006 - 23:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

6 kilo hafiflemis onun disinda bisi goremedim teknik dokumanlarda Çok gülüyorum
ismlcrpc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR GÖNEN

MesajTarih: 09.10.2006 - 23:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet eski kasaya benzemiş yine geriye dönüş olmuş.

Başa dön
ismlcrpc Çevrimdışı ismlcrpc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
rayjay
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.10.2006 - 23:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben kasa degistirir diodum ama galiba fazer da 600f ve hayabusa gibi retro kaldi, biktik ayni motorlari gormekten Gülümsüyorum
thenutcracker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 10.10.2006 - 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2007 de makyajlanmis Fazer karsimizda Çok gülüyorum
ufak tefek degisiklikler yapilmis.

yeniliklere bakacak olursak :

1- Genel işçilik kalitesi artırılmış.

2- Enjeksiyon kontrol sistemi elden geçirilmiş. Muhtemelen orta devir torkunu artırma amaçlı bir güncellemedir bu.

3- Arka salıncak yenilenmiş. Bana görüntü haricinde bir yenilik yok gibi geldi arka salıncak için.

4- Yeni 4 pistonlu ön frenler. Radyal değiller ama bence çok önemli ve iyi bir yenilik olmuş bu. Aferim Yamaha'ya

5- Yeni gösterge paneli. Artık devir göstergesinin analog olması 10 puanlık bir yenilik. FZ1 benzeri bir panel. Cool bi şekilde yavaş yavaş ışıklanıp sönüyormuş

6- Yeni ve daha alçakta konumlandırılmış aluminyum yolcu pegleri. Yolcular yaşadı...

7- Yeni ön grenaj ve rüzgarlık. Rüzgara karşı daha az türbülans ve çok daha şık görünüm. süper!

8- Yeni dizayn ön çamurluk. bana garip geldi.

9- Yeni dizayn sele. Kenarları daha oyuk, kısa boylular rahat edecek demektir. Daha yumuşak, uzun yolda kıç uyuşmasına son!

10- yaklaşık 6 kg hafifleyerek 181 kg olmuş Fazer.

- gosterge paneli (analog devir) ve yolcu pegleri iyi olmus. ok! yolcu daha rahat edecek.
- sele de daha rahat gibi gorunuyor.
- bir de arka maşayı degistirselermis supper olurmus.
- ön sinyallerin konumlarinş begenmedim.
- arka plakalıgın yanındaki reflektorle kullanıslı olabilir ama goruntuyu bozmus. ayni sekilde on deki reflekteorlerde gorunurluluk icin iyi.
- kafa grenaji ufalmis.
- aynaların konumu bayagı yukarıda olmus sanırım.
- kuyruk yan kapaklardaki cift renk olayi guzel olmus.
- gidon gorunutsu cok guzel gorunuyor.

velhasil genelde fena degil ama ben cok daha guzel degisiklikler olmasini beklerdim.

Bakalim TR ye gelecekmis onumuzdeki sezon. ve fiyat ne olacak ? ? ?

Fazer camiasina hayirli olsun verryhappy

http://www.FazerTurkiye.Org
34 AS 1536
Başa dön
thenutcracker Çevrimdışı thenutcracker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 10.10.2006 - 11:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gostergeler gercekten cok canlı olmus guzel guzelll
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.10.2006 - 12:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bolede güzel bence her yönlü güzel bu makina Dil çıkarıyorum
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mustafb
Üye
Üye

MesajTarih: 10.10.2006 - 16:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi bu değişim daha cok su sözü andırdı bende efsanelr ölmez sadece değişir Çok gülüyorum
Başa dön
mustafb Çevrimdışı mustafb Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal