Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2007 CBR125R (yeni kasa)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2007 CBR125R (yeni kasa)

2007 CBR125R (yeni kasa)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
rayjay
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.10.2006 - 15:14    Mesaj konusu: 2007 CBR125R (yeni kasa) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbr125 topiklerinden bikmis olabilirsiniz ben de biktim ama bu topigi (ne egzoz taksam kac basar) yerine haber olarak algilarsaniz sevinirim

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
crunch
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancy E-5 ;) Motoru:CBF 150

MesajTarih: 10.10.2006 - 15:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kafadan başka bi değişiklik yok sanırım.saol paylaştığın için

Başa dön
crunch Çevrimdışı crunch Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 10.10.2006 - 15:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kafa kısmı sanki bişeyler anlatmak istiyo Çok gülüyorum
titi Çevrimdışı titi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 10.10.2006 - 15:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Binarar yavrusu olmuş.

Ah biraz daha tombul olup aynalar kafa karenajına inseydi!
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 10.10.2006 - 15:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sadece kafayı değiştirmişler sanırım
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
crazy_racer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BaBaMıN oLmADıĞı HeRyErDeN !!!

MesajTarih: 10.10.2006 - 15:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi eski kasa daha güzeldi sanki ya
^^bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirahat edemez keyfe keder kralına değil alayına gider^^
Başa dön
crazy_racer Çevrimdışı crazy_racer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.10.2006 - 16:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

XANDROS, Binarar yavrusu olmuş.

way bee 1000RR'ı yazıyla yasanıda ilk defa görüyom Şok oldum Şok oldum Şok oldum

bu ne bee şimdi bunada 5-5,5 milyar çekerler .... o parayı buna vereceğime gider 94-95 model 600 lük alırım be Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tvs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :...TuzLa...:/İsT

MesajTarih: 10.10.2006 - 16:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel olmus ön farlar harbiden yakışmış biirde şu motorun tekerlerini büyütseler iyi olucakta boyle aynı sivri sineğe benziyo.

Yzf r6 2006

Başa dön
tvs Çevrimdışı tvs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 10.10.2006 - 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kafadan başka bişeyi değişmemiş değişen tek şeyi parasıdır bunun o parayı buna veremem 600 alırım daha iyi.........
Başa dön
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.10.2006 - 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ooo baya cixs olmuş
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
seenant
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul / Bahçeşehir

MesajTarih: 10.10.2006 - 19:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kafası değiimiş okadar arka teker bile aynı pisiklet gibin Çok gülüyorum
Başa dön
seenant Çevrimdışı seenant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gustastu
Üye
Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 10.10.2006 - 19:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi honda yine klasını konuşturmuş..acaba bunun fiat ne olur???
paylaşım için teşekkürler..

__KOCAELY MD__
Başa dön
gustastu Çevrimdışı gustastu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
badboymad
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 10.10.2006 - 19:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teknık ozellıklerınden bı farklılık war mı ???
Başa dön
badboymad Çevrimdışı badboymad Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 10.10.2006 - 19:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet kafa ve renkler degısık bıtekk Çok gülüyorum
Üye
Üye

Nereden: tire/izmir

MesajTarih: 10.10.2006 - 19:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla arkadasların cogunun dedıgı gıbı kafa grenajından baska bır seyı degısmemıs.bence farklılık sadece fıyatta olacaktır.benım tahmınım 5.750ytl cıvarında olabılır.neyse alacak olan arkadaslarda kazasız belasız bınsınler.nede olsa o bır honda. Dil çıkarıyorum Alkışlıyorum Dil çıkarıyorum

35 HU 980 SUZUKI AN 400 BURGMAN
Başa dön
hakanayranci Çevrimdışı hakanayranci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal