Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir MD,15 Ekim Pzr. YAŞLILARIMIZI Ziyaret ediyoruz..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir MD,15 Ekim Pzr. YAŞLILARIMIZI Ziyaret ediyoruz..

İzmir MD,15 Ekim Pzr. YAŞLILARIMIZI Ziyaret ediyoruz..
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 10.10.2006 - 19:11    Mesaj konusu: İzmir MD,15 Ekim Pzr. YAŞLILARIMIZI Ziyaret ediyoruz.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayatın acı bir gerçegidir yaşlanmak,
Saçlarınıza düşen aklar,yüzünüzdeki kırışıklıklar geride bıraktıgınız uzun bir ömrün bedelidir.
Hepimiz yaşlanacagız,belkide yalnız yaşlanacagız,işte en acı olanıda budur..
YALNIZLIK,

MD Kulübü olarak sürekli eglence etkinlikleri planladık,gezdik,eglendik..

Düşünüyoruzki bir yerlerde öpülmesi gereken eller var,
Bir ömrü geride bırakan yaşlılarımıza olan saygımızı,sevgimizi göstermek biz MD grubunun bir görevidir..

MD Spor Kulübü yönetim kurulu olarak bir HUZUREVİ Ziyareti planladık,

15 EKİM PAZAR günü saat 13:00 de Alsancak Lozan Meydanı'ndaki ATATÜRK Lisesi önünde buluşacagız ve saat 13:30 da GÜRÇEŞME deki ZÜBEYDE HANIM Huzurevine gitmek için marşa basacagız..
Mübarek Ramazan ayında belkide ilerde BİZİM içinde olacagımız HUZUREVİ ziyaretinde tüm üyelerimizi görmek isteriz.
Bizim onlar için ayıracagımız 1 saat , onların yaşlı gözlerinde bırakacagı mutluluğu görmeye degecektir.

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
OzzE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TAM_35

MesajTarih: 10.10.2006 - 19:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum tbr ediyorum çok duyarlı bir ziyaret olacak.daha önce ben gitmiştim.onlara götürülen küçük hediyeler bile o kadar mutlu ediyor ki.iyi düşünmüşsünüz tbr ederim
Başa dön
OzzE Çevrimdışı OzzE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.10.2006 - 19:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, tebrikler cok guzel bir fikir ornek bir davranıs...işte M.D ailesinin kalitesine yakısan bir organizasyon
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 10.10.2006 - 19:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan abi çok güzel bir düşünce tebrik ediyorum bende gelmek istiyorum ama motorum cbr125r size yetişebilirmiyim izmir çeşme den geleceğim cvp yazarsan sevinirim
Başa dön
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
missgarfield
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IzmirAlmanya

MesajTarih: 10.10.2006 - 19:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gercekten tebrik ediyorum.süpersiniz Dil çıkarıyorum
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 10.10.2006 - 21:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bugün Aziz Oran la gidip bir ön keşif yaptık arkadaşlar.
Yanımızda yarım elma gönül alma neler götürelim diyede araştırmak için.
Bir kucak dolusu karanfil bunların en başında.
Bu konuda sizlerde fikir verebilirsiniz.

Hakan Başkanında söylediği gibi sadece gezip tozan eğlenen insanlar
olmadığımızı göstermek için güzel bir fırsat.Bu konuda da ne kadar
duyarlı olduğumuzu hep birlikte gösterelim arkadaşlar.
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GSX-1300R
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KOCAELi

MesajTarih: 10.10.2006 - 21:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keşke bizde gelebilseydik hakan abi Üzgünüm
missgarfield
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IzmirAlmanya

MesajTarih: 10.10.2006 - 21:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yapma tek güller var.kalicida olur.canlisinin ömrü en fazla 3-4 gün.ama yapma olanlar kalici.fazla alacaginiz icinde indirim olur.birde mesela biz burada dernek olarak anneler gününde üzerinde kalp resmi olan bardaklar alip annelere hediye etmistik.sizde bardak veya fincan hediye edebilirsiniz,yahut ucuz cerceveler var.yasli bir insan icin en önemli seylerden biride fotograftir.ve eminim hepsinin sakladiklari fotolar vardir.olmayanada hepberaber cekilmis fotonuzu hediye edebilirsiniz.simdilik aklima gelenler bunlar.ha bir de 2-3 kutu cikolata götürüp acip orada herkese de dagitabilirsiniz.cikolata mutluluk verir Bravo
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 11.10.2006 - 07:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel abim çok iyi bir organizasyon ve beraber olamadığımıza şimdi çok üzüldüm.. Çok onur verici bir gezi ve her üyemizin mutlaka katılması gereken bir organizasyon..

missgarfield, ablamın verdiği tüm örnekler çok güzel.. Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iZmİR MD ..

MesajTarih: 11.10.2006 - 07:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Hepimiz yaşlanacagız,belkide yalnız yaşlanacagız,işte en acı olanıda budur..
YALNIZLIK,

gün gelecek ve belki aynı konumda olacağız...

Hakan_Dincer, çok iyi oldu gidelimm hep birlikte.. Dil çıkarıyorum
Başa dön
mArGaRiTa Çevrimdışı mArGaRiTa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neanderthal
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Ordu/Fatsa/Eskisehir

MesajTarih: 11.10.2006 - 07:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim adıma da ellerinden öpün lütfen. UNUTMAYIN sakın Dil çıkarıyorum
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 11.10.2006 - 07:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten çok hoş bir ziyaret olucak.şimdiden çok duygulandım.onların sevgiye ilgiye ihtiyaçları var biz md olarak bu sevgimizi ilgimizi onlarla paylaşınca dahada çoğalıcak eminim.bu güzel fikir için tebrikler Alkışlıyorum Alkışlıyorum Dil çıkarıyorum

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...

En son kaRRdelen tarafından 11.10.2006 - 07:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
azizoran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 11.10.2006 - 07:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biz M.D.S.K olarak zaten karanfil,tatlı,kuru pasta yaptırıp götüreceğiz fakat bizim düşünemediğimiz bazı şeyler öneriler olabilir biz o sebepten soruyoruz.

Değerli dostlarım ben her kezi duyarlı olmaya davet ediyorum bir çok üyemizin belkide haberi olamayacak lütfen duyanlar duymayanlara bir şekilde haber versin toplu bir şekilde gidelim,sevap işleyelim.

M.D ailesinde inanıyorumki fitre ve zekatlarını vermeye çalışan bir çok üyemiz var işte bu onlar için çok büyük bir fırsat isteyen her kez gönlünden ne koparsa bu giyilmeyen eşya olabilir,3 adet gül olabilir,para olabilir,her hangi yiyecek olabilir götürüp kendi elleriyle verebilirler.
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 11.10.2006 - 08:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili Başkanımız Hakan_Dincer, Gerçekten çok güzel bir Düşünce Allah razı olsun Dil çıkarıyorum Gerçekten çok duygulandım Ağlıyorum ve yaşlılarımız adına sevindim Gülümsüyorum

Başa dön
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Tua_nna
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.10.2006 - 09:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar hepınızı tebrık edıyorum suana kadar yapılan en guzel organızasyon budur ben 2 hafta da 1 olsa sık sık buyuklerımı zıyaret edıyorum artık hepsının kızı oldum Bravo onlar ıcın en buyuk hedıye armagan oturup sohbet etmek onların dertlerını dınlemek onların ısteklerını gıdermek sız sımdı ne goturelım dıye dusunuyorsunuz elımız bos gıtmeyelım dıye dusunuyorsunuz onlarla sohbet anındayken dertlerını dınleyın bazıları sızı oglu/kızı bıle zannedıyor bazıları torunu zannedıyor sız onları zıyaret ettıgınız zaman yuzlerındekı mutlulugu bır gorsenız bence gıderken cıcek yaptırım huzurevı onların eksıklerını gıderıyor gerekenlerı karsılıyor ben hep pısmanıye gotururdum kocaelınde pısmanıye meshur oldugu ıcın fazla dert etmeyın bence ne goturelım dıye herkezın elınde bır cıcek yada karanfıl olsun tek tek verırsınız sohbet anında eksıklerı var mı? yok mu? dıye sorun zaten varsa soylerler bence en mantıklısı bu ben hep oyle yaptım keske bende ızmırde olsaydım keske bende sızlerle beraber onların yanında olsaydım yerı gelıyor gozlerınız doluyor aglıyorsunuz yerı gelıyor kahkahadan boguluyorsunuz cok guzel oluyor gercekten arkadaslar cok duygulandım benım ıcın de buyuklerımızın ellerınden opun sızı tekrar tebrık edıyorum Alkışlıyorum
ßir de sarfedene ßakarim ADAM mi diye ..
Başa dön
Tua_nna Çevrimdışı Tua_nna Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal