Tarih: 10.10.2006 - 19:11 Mesaj konusu: İzmir MD,15 Ekim Pzr. YAŞLILARIMIZI Ziyaret ediyoruz..
Hayatın acı bir gerçegidir yaşlanmak,
Saçlarınıza düşen aklar,yüzünüzdeki kırışıklıklar geride bıraktıgınız uzun bir ömrün bedelidir.
Hepimiz yaşlanacagız,belkide yalnız yaşlanacagız,işte en acı olanıda budur..
YALNIZLIK,
MD Kulübü olarak sürekli eglence etkinlikleri planladık,gezdik,eglendik..
Düşünüyoruzki bir yerlerde öpülmesi gereken eller var,
Bir ömrü geride bırakan yaşlılarımıza olan saygımızı,sevgimizi göstermek biz MD grubunun bir görevidir..
MD Spor Kulübü yönetim kurulu olarak bir HUZUREVİ Ziyareti planladık,
15 EKİM PAZAR günü saat 13:00 de Alsancak Lozan Meydanı'ndaki ATATÜRK Lisesi önünde buluşacagız ve saat 13:30 da GÜRÇEŞME deki ZÜBEYDE HANIM Huzurevine gitmek için marşa basacagız..
Mübarek Ramazan ayında belkide ilerde BİZİM içinde olacagımız HUZUREVİ ziyaretinde tüm üyelerimizi görmek isteriz.
Bizim onlar için ayıracagımız 1 saat , onların yaşlı gözlerinde bırakacagı mutluluğu görmeye degecektir. _________________
tbr ediyorum çok duyarlı bir ziyaret olacak.daha önce ben gitmiştim.onlara götürülen küçük hediyeler bile o kadar mutlu ediyor ki.iyi düşünmüşsünüz tbr ederim
hakan abi çok güzel bir düşünce tebrik ediyorum bende gelmek istiyorum ama motorum cbr125r size yetişebilirmiyim izmir çeşme den geleceğim cvp yazarsan sevinirim
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 10.10.2006 - 21:03 Mesaj konusu:
Bugün Aziz Oran la gidip bir ön keşif yaptık arkadaşlar.
Yanımızda yarım elma gönül alma neler götürelim diyede araştırmak için.
Bir kucak dolusu karanfil bunların en başında.
Bu konuda sizlerde fikir verebilirsiniz.
Hakan Başkanında söylediği gibi sadece gezip tozan eğlenen insanlar
olmadığımızı göstermek için güzel bir fırsat.Bu konuda da ne kadar
duyarlı olduğumuzu hep birlikte gösterelim arkadaşlar. _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
yapma tek güller var.kalicida olur.canlisinin ömrü en fazla 3-4 gün.ama yapma olanlar kalici.fazla alacaginiz icinde indirim olur.birde mesela biz burada dernek olarak anneler gününde üzerinde kalp resmi olan bardaklar alip annelere hediye etmistik.sizde bardak veya fincan hediye edebilirsiniz,yahut ucuz cerceveler var.yasli bir insan icin en önemli seylerden biride fotograftir.ve eminim hepsinin sakladiklari fotolar vardir.olmayanada hepberaber cekilmis fotonuzu hediye edebilirsiniz.simdilik aklima gelenler bunlar.ha bir de 2-3 kutu cikolata götürüp acip orada herkese de dagitabilirsiniz.cikolata mutluluk verir _________________ seni asla unutmayacagiz zagor
Güzel abim çok iyi bir organizasyon ve beraber olamadığımıza şimdi çok üzüldüm.. Çok onur verici bir gezi ve her üyemizin mutlaka katılması gereken bir organizasyon..
missgarfield, ablamın verdiği tüm örnekler çok güzel.. _________________
gerçekten çok hoş bir ziyaret olucak.şimdiden çok duygulandım.onların sevgiye ilgiye ihtiyaçları var biz md olarak bu sevgimizi ilgimizi onlarla paylaşınca dahada çoğalıcak eminim.bu güzel fikir için tebrikler _________________
“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
En son kaRRdelen tarafından 11.10.2006 - 07:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Biz M.D.S.K olarak zaten karanfil,tatlı,kuru pasta yaptırıp götüreceğiz fakat bizim düşünemediğimiz bazı şeyler öneriler olabilir biz o sebepten soruyoruz.
Değerli dostlarım ben her kezi duyarlı olmaya davet ediyorum bir çok üyemizin belkide haberi olamayacak lütfen duyanlar duymayanlara bir şekilde haber versin toplu bir şekilde gidelim,sevap işleyelim.
M.D ailesinde inanıyorumki fitre ve zekatlarını vermeye çalışan bir çok üyemiz var işte bu onlar için çok büyük bir fırsat isteyen her kez gönlünden ne koparsa bu giyilmeyen eşya olabilir,3 adet gül olabilir,para olabilir,her hangi yiyecek olabilir götürüp kendi elleriyle verebilirler. _________________ İÇEN İNSAN GÜZEL İNSANDIR !!!
Kayıt: Oct 19, 2005 Mesajlar: 2043 Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR
Tarih: 11.10.2006 - 08:54 Mesaj konusu:
Sevgili Başkanımız Hakan_Dincer, Gerçekten çok güzel bir Düşünce Allah razı olsun Gerçekten çok duygulandım ve yaşlılarımız adına sevindim _________________ AB (rh) +
arkadaslar hepınızı tebrık edıyorum suana kadar yapılan en guzel organızasyon budur ben 2 hafta da 1 olsa sık sık buyuklerımı zıyaret edıyorum artık hepsının kızı oldum onlar ıcın en buyuk hedıye armagan oturup sohbet etmek onların dertlerını dınlemek onların ısteklerını gıdermek sız sımdı ne goturelım dıye dusunuyorsunuz elımız bos gıtmeyelım dıye dusunuyorsunuz onlarla sohbet anındayken dertlerını dınleyın bazıları sızı oglu/kızı bıle zannedıyor bazıları torunu zannedıyor sız onları zıyaret ettıgınız zaman yuzlerındekı mutlulugu bır gorsenız bence gıderken cıcek yaptırım huzurevı onların eksıklerını gıderıyor gerekenlerı karsılıyor ben hep pısmanıye gotururdum kocaelınde pısmanıye meshur oldugu ıcın fazla dert etmeyın bence ne goturelım dıye herkezın elınde bır cıcek yada karanfıl olsun tek tek verırsınız sohbet anında eksıklerı var mı? yok mu? dıye sorun zaten varsa soylerler bence en mantıklısı bu ben hep oyle yaptım keske bende ızmırde olsaydım keske bende sızlerle beraber onların yanında olsaydım yerı gelıyor gozlerınız doluyor aglıyorsunuz yerı gelıyor kahkahadan boguluyorsunuz cok guzel oluyor gercekten arkadaslar cok duygulandım benım ıcın de buyuklerımızın ellerınden opun sızı tekrar tebrık edıyorum _________________ Suskunlu?um ASALETYMDENDIR
Her lafa verecek cevabim var lakin...
ßir lafa ßakarim LAFMI diye
ßir de sarfedene ßakarim ADAM mi diye ..
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız