Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ilk motorumu dün aldımYZF R6 kullanamıyom ne yapayım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ilk motorumu dün aldımYZF R6 kullanamıyom ne yapayım

ilk motorumu dün aldımYZF R6 kullanamıyom ne yapayım
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
nostorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 10.10.2006 - 21:35    Mesaj konusu: ilk motorumu dün aldımYZF R6 kullanamıyom ne yapayım Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Foruma yazdığınız her yazının genele , umuma açık bir ortama yazıldığını unutmayın.Göndermiş olduğunuz fotoğraf forum kurallarına aykırıdır.Farklı bir fotoğraf eklemek için edit tuşunu kullanınız ya da site yöneticileriyle irtibata geçiniz.

Web Team

En son nostorm tarafından 10.10.2006 - 22:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
nostorm Çevrimdışı nostorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ByManiacGNY
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.10.2006 - 21:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mrt2828, Arkadaşım motoru aldım diyorsun ama kullanamıyorum diyorsn. sana bişi diyimmi? İşte senin gibi daha bişi bilmeden param var bişi olmaz diyipte motor alanlar kullanıp sonra ölüyor. para herşey değildir. parayla bilgiye sahip olamazsın....

En son ByManiacGNY tarafından 10.10.2006 - 21:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
ByManiacGNY Çevrimdışı ByManiacGNY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
melih54
Üye
Üye

Nereden: SaKaRYa

MesajTarih: 10.10.2006 - 21:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla bende bilmiyordum düşe kalka öğrendik
ARRDA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ) ANKARA

MesajTarih: 10.10.2006 - 21:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hemen sat git bi 125 lık al..sitede senı daha fazla gorelım bunla devam edersen pek yazamazsın gıbı geldı bana
Başa dön
ARRDA Çevrimdışı ARRDA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
muci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVEA' nın çektiği heryerden :)

MesajTarih: 10.10.2006 - 21:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi harbi bi şey mi var sende o motor sürülmezmi bea abi sürmüyceksen bana hediye etmeni tavsiye ederim :d tel=02164826048
leonine
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul / çorlu

MesajTarih: 10.10.2006 - 21:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk motorun ve yzf R6 bence ilk motor için çok yanlış bir seçim çok dikkatli ol ve tecrübeli arkadaşın yoksa özel sürüş eğitimi veren bir kurumdan sürüş eğitimi al

oda yoksa o motoru aldığın yere iade et dah düşük performanslı bişey al

sevdiklerini üzmemek için

honda TRANSALP
Başa dön
leonine Çevrimdışı leonine Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
jumper
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Balykesir

MesajTarih: 10.10.2006 - 21:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Önce üzerine otur,
kontağı aç ve boşa al,
hafif gaz vererek marşa bas,
1. vitese tak ve yollar senin artık,
tabii full korumayla beraber dostum!
İstersen sen kullanmayı becerene kadar bende de kalabilir:)
Başa dön
jumper Çevrimdışı jumper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nostorm
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.10.2006 - 21:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Neden arkadaşlar hevesimi kırıyonuz hiç mi kullanamam ?
Başa dön
nostorm Çevrimdışı nostorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 10.10.2006 - 21:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk motorun r6 ha hayırlı olsun sana tek bişey dicem onu kullanmak istiyorsan üstüne binmeden önce ailen ile vedalaş sonra en yakın yerden kendine bir tane mezar ayarla ondan sonra bin........... Şok oldum :P ^2 :hıım :chu: :nono:
Başa dön
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ByManiacGNY
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.10.2006 - 21:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mrt2828, ya bak. bişey demiosunki. motor aldım kullanamıyorum bu ne demek ya? söle önce bi. tecrüben varmı, hayatın boyunca hiç motora bindinmi? altındaki motor scooter değil. r6. eğer hiç tecrüben yoksa bırak kullanam.hayatını yakarsın...
Başa dön
ByManiacGNY Çevrimdışı ByManiacGNY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.10.2006 - 21:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamam paran var alıyorsun istediğin motoru ama eğitim senin parandan daha önemli bunu bilmiyorsun..........
Başa dön
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
impostor
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul/// yalova

MesajTarih: 10.10.2006 - 21:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abicim kullanırsın ama nereye kadar(100 km bilemedin 200km) ALLAH yardımcın olsun bana sorarsan 2.vitesten sorasını unut hiç cıkma alısana kadar Dil çıkarıyorum
Başa dön
impostor Çevrimdışı impostor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nostorm
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.10.2006 - 21:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım ben bana bişey olmaz demedimki neden böyle yazdın anlamadım ben bişey olmasın bana diye fikir almak istedim sadece ve ayrıyetten ben bu motoru sürmeyi çok istiyerek aldım alakana teşekkürler.
Başa dön
alestevardiya
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul-Kozyatagi

MesajTarih: 10.10.2006 - 21:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en manzaralı yer nerdeydi sultanahmette mi? Hem tarihi dedelermizle beraber yatarsın!!
İsin traji komik yanı bir yana EGITIM SART dyecegim ben de... Bi eralp arkadasımıza danıs istersen kendisi motor egitmenidir seni yonlendirir...Allah selamet versin..
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.10.2006 - 21:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede eğitim almadan hayatta binme derim çok eğitim alman lazım çok....çoook çalışman lazım çooook..... :!:
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
1. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal