Tarih: 10.10.2006 - 21:35 Mesaj konusu: ilk motorumu dün aldımYZF R6 kullanamıyom ne yapayım
Foruma yazdığınız her yazının genele , umuma açık bir ortama yazıldığını unutmayın.Göndermiş olduğunuz fotoğraf forum kurallarına aykırıdır.Farklı bir fotoğraf eklemek için edit tuşunu kullanınız ya da site yöneticileriyle irtibata geçiniz.
Web Team
En son nostorm tarafından 10.10.2006 - 22:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
mrt2828, Arkadaşım motoru aldım diyorsun ama kullanamıyorum diyorsn. sana bişi diyimmi? İşte senin gibi daha bişi bilmeden param var bişi olmaz diyipte motor alanlar kullanıp sonra ölüyor. para herşey değildir. parayla bilgiye sahip olamazsın....
En son ByManiacGNY tarafından 10.10.2006 - 21:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Sep 06, 2005 Mesajlar: 312 Nereden: istanbul / çorlu
Tarih: 10.10.2006 - 21:42 Mesaj konusu:
ilk motorun ve yzf R6 bence ilk motor için çok yanlış bir seçim çok dikkatli ol ve tecrübeli arkadaşın yoksa özel sürüş eğitimi veren bir kurumdan sürüş eğitimi al
oda yoksa o motoru aldığın yere iade et dah düşük performanslı bişey al
sevdiklerini üzmemek için _________________ keşfedilmeyene yolculuk.
Önce üzerine otur,
kontağı aç ve boşa al,
hafif gaz vererek marşa bas,
1. vitese tak ve yollar senin artık,
tabii full korumayla beraber dostum!
İstersen sen kullanmayı becerene kadar bende de kalabilir:)
ilk motorun r6 ha hayırlı olsun sana tek bişey dicem onu kullanmak istiyorsan üstüne binmeden önce ailen ile vedalaş sonra en yakın yerden kendine bir tane mezar ayarla ondan sonra bin........... :P ^2 :hıım :chu: :nono:
mrt2828, ya bak. bişey demiosunki. motor aldım kullanamıyorum bu ne demek ya? söle önce bi. tecrüben varmı, hayatın boyunca hiç motora bindinmi? altındaki motor scooter değil. r6. eğer hiç tecrüben yoksa bırak kullanam.hayatını yakarsın...
arkadaşım ben bana bişey olmaz demedimki neden böyle yazdın anlamadım ben bişey olmasın bana diye fikir almak istedim sadece ve ayrıyetten ben bu motoru sürmeyi çok istiyerek aldım alakana teşekkürler.
Kayıt: Aug 09, 2005 Mesajlar: 523 Nereden: Istanbul-Kozyatagi
Tarih: 10.10.2006 - 21:53 Mesaj konusu:
en manzaralı yer nerdeydi sultanahmette mi? Hem tarihi dedelermizle beraber yatarsın!!
İsin traji komik yanı bir yana EGITIM SART dyecegim ben de... Bi eralp arkadasımıza danıs istersen kendisi motor egitmenidir seni yonlendirir...Allah selamet versin.. _________________ 80 günde devrialem yaptym bööle "alem" görmedim
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız