Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - BUGÜN MAÇA Kimler geliyor,haydi MD!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

BUGÜN MAÇA Kimler geliyor,haydi MD!

BUGÜN MAÇA Kimler geliyor,haydi MD!
Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
_Zagor_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 12.10.2006 - 20:28    Mesaj konusu: BUGÜN MAÇA Kimler geliyor,haydi MD! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu gece son hazırlık maçımızı yapmak üzere"VEZİR SPOR" tesislerinde,saat 20:30' da buluşmak dileğiyle arkadaşlar.

lütfen ihmal etmeyin ve "Moto Virüs"'le yapıcağımız önemli maç öncesi,kadroyu belirleyebilmek için muhakkak bir araya gelmeliyiz,bir önceki hazırlık karşılaşmamızdaki oyunculardan geçerli bir bahane olmadığı sürece iştirak etmelerini önemle rica ederim.

Ayrıca MD seyirci potansiyelinide görmek açısından ,tüm İstanbul MD'nin yarın desteğe gelmesini bekliyor olacağız.Şimdiden teşekkür ederim,selametle.

Zagor Tenay,başlığı bugün yaptım.karışıklık olmasın diye:D(trendy)

"Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Başa dön
_Zagor_ Çevrimdışı _Zagor_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 12.10.2006 - 20:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_Zagor_, kızma ama topici çok geç açmışsın..
Keşke 2-3 gün öncesinden açsaydın ..
O zaman bize bu topici gündemde tutmak düşüyor..HAYDİ MD maçaaaaa..
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.10.2006 - 20:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, Hakan aslına bakarsan kadromuzu netleştirdik gibi ama,yinede kafamızda soru işaretleri kalmasın diye ve MD'yi en iyi şekilde temsil etmek amacıyla son kez toplanalım dedik,amacımızyenilmez MD'yi oluşturabilmek,sevgiyle kal başkan.

Başa dön
_Zagor_ Çevrimdışı _Zagor_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 12.10.2006 - 20:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_Zagor_, hadi bakalım ..kalbimiz sizinle..Şöyle TAŞ gibi bir MD Futbol takımı olsun...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 12.10.2006 - 20:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, evet abi hatta topıc acmyacaktık ama son kez daha belkı aramızdan birileri cıkar diye düşündüp acmaya karar verdik:)

herkezi bekleriz Dil çıkarıyorum

Death is certain,life is not... ChiLdreN'n*
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.10.2006 - 21:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_Zagor_, abi bende geliyim mi Gülümsüyorum

_Zagor_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.10.2006 - 21:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valentino_batu, evladım mesajımda ne diyorum,okumuyormusun Öfkeliyim

Başa dön
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.10.2006 - 21:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_Zagor_, emre abi sinirlenme ok Gülümsüyorum kadro aynı mı yine abi?

Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 12.10.2006 - 21:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valentino_batu, kardeşim sen sadece maça gel ok Gülümsüyorum

Death is certain,life is not... ChiLdreN'n*
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.10.2006 - 21:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

henryRR, ok abi Çok gülüyorum

racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 12.10.2006 - 21:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motosiklet internet sitesinden sonra birde spor sitesi kurucaksınız galiba hakan abi......öle gözüküyor Dil çıkarıyorum
Başa dön
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 12.10.2006 - 22:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yarın görüşmek üzere kardeşlerim Dil çıkarıyorum
doğum günümde bize yenilirsiniz artık hedaye olarak Çok gülüyorum
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mysugar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/istinye

MesajTarih: 12.10.2006 - 22:06    Mesaj konusu: bu ne yaa Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne güsel yaww MD leri maça çağıyorsun maç nerde nasıl gelinir gidilir vezir spor tesileri neresi yazan yok siz galiba kendi kendiniz maça davet edip boş uyere topic açıyorsunuz msnlerinizi alın ordan mailleşin ne meşgul ediosunuz insanları yahuu. yada yazın yerını zartını zurtunu ne o vezir spor tesisleri..
Başa dön
mysugar Çevrimdışı mysugar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ALPER600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: FEar Of ThE DaRk:)

MesajTarih: 12.10.2006 - 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahbe abi gelmek sizi izlemek isterdim ama gene iş iş iş iş Üzgünüm
mysugar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/istinye

MesajTarih: 12.10.2006 - 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=35034#631673

örnek alın bence izmrli MD leri..
Başa dön
mysugar Çevrimdışı mysugar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki
1. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.29 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal