Tarih: 13.10.2006 - 03:47 Mesaj konusu: BMW dan yeni motosikletler...
BMW son Koln fuarinda yeni motosikletlerini lanse etmis bulunuyor. Icimizden bazi arkadaslar da fuari ziyaret ettiler, hatta Moto-park dan "Panco" adli arkadasimiz fuari adim adim gezip izlenimlerini de aktardi.
Ben sizlere BMW nun bu bes yeni motorundan kisaca bahsedecegim. Bunlar
K1200 R Sport : K1200R (naked) ve K1200S (sport) model benzeri, ayni yapida, eski K-RS serisinin devami, K-R in "giyinik" olani...
HP2 Megamoto...
HP2 yi biliyorsunuz...BMW nun "mega" endurosu... Iste ayni makine cadde tarzinda yeniden karsimizda. Bir "Motard" yada "supermoto". BMW nun tanitimiyla "Megamoto" olmus.
Bu da yeni G serisi...
G X Country. "Halk tipi" Enduro.
G X Challenge
ve dogal olarak supermoto - motard versiyonu G X Moto
G serisi motosiklet O-ring zincir tahrikli, teksilindir 650cc bir motorla donatilmis. Challenge modeli havali amortisor tasiyor ve 21" on 18" arka jantli, islak 156 kg. Diger modeller 163 kg.
Tarih: 13.10.2006 - 04:18 Mesaj konusu:
Hepsi iyi de, şu egzosta hala uygun bir yer bulamadılar ya ona yanarım. Yahu göz zevki hiç mi yoktur bu adamlarda? Benim gibi simetri rahatsızlığı olan insanları hiç mi düşünmezler? Hiç mi rahatsız olmazlar şu egzostların kel alaka pozisyonlarından? Hiç olmazsa sağlı sollu iki egzost koysalar ya şunlara! Üç paralık maliyet için bütün görselliği bozuyorlar yahu... YUH ULAN...
Ben anlamam arkadaş; motosiklet dediğin, arkadan-önden-sağdan-soldan-çaprazdan-düzden, kısaca her bir yönden estetik durmalıdır! _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
Tarih: 13.10.2006 - 15:13 Mesaj konusu:
Donald_Duck, Paylaşım için teşekkürler K1200 R Sport bir harika
Bmw motosiklet ürün yelpazesini genişletmiş keşke Türkiye distribütör firmasıda buna paralel Satış Sonrası Servis Hizmetlerini genişletse ... :hıım
Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2106 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 13.10.2006 - 15:24 Mesaj konusu:
Ellerine Sağlık Donald_Duck, ama cumoni nin dediği gibi BMW özellikle mi yapıyor bu tasarımları. hiç mi estetik olmaz _________________ Uyan ey gözlerim gafletten uyan
Uyan uykusu çok gözlerim uyan
Azrailin kastı canadır inan
Kayıt: Jun 30, 2006 Mesajlar: 870 Nereden: :...TuzLa...:/İsT
Tarih: 13.10.2006 - 16:03 Mesaj konusu:
cumoni, senin motorun her yönden güzel gözüküyo herhalde ya sen motor almaya gidince adama bunları dersin demi :Pabi ben bir motor istiyom ama her yönden güzel gözükecek _________________
Yzf r6 2006
Tarih: 13.10.2006 - 16:17 Mesaj konusu:
SAYIN..Reşat bey emek ve ilginiz için çok saolun........kitabınızda bana hediye edildi bir gün imzalatmak nasip olursada çok sevineceğim....
BMW YAPMIŞ yine bi fiatlarvardır üstünde akıllara zarar ve yine sölüyorum ...istedikleri parayı hak edecek motor değil bunlar gs 1200 lerin arızaları yaşananlarda örnektir sitemizdede zaman zaman okunmaktadır ......
cumoni, sana da katılmamak elde değil estetik olarak japonlardan çok gerideler .... _________________ Bildiğini anlat,ama aklı vermeye kalkma, anlatılanları dinle, ama hepsini doğru sanma. Sessiz kalmak,bilmediğin anlamına gelmez, çok konuşmak çok şey bildiğini göstermez. Herkesi eşit gör,
Eline sağlık Reşat abi,fotodaki çanta ile ilgili bilgin var mı? Merak ettim,formu değişik gibi geldi sanki,Kemal abi,
Alıntı:
Hepsi iyi de, şu egzosta hala uygun bir yer bulamadılar ya ona yanarım. Yahu göz zevki hiç mi yoktur bu adamlarda? Benim gibi simetri rahatsızlığı olan insanları hiç mi düşünmezler? Hiç mi rahatsız olmazlar şu egzostların kel alaka pozisyonlarından? Hiç olmazsa sağlı sollu iki egzost koysalar ya şunlara! Üç paralık maliyet için bütün görselliği bozuyorlar yahu... YUH ULAN...
Ben anlamam arkadaş; motosiklet dediğin, arkadan-önden-sağdan-soldan-çaprazdan-düzden, kısaca her bir yönden estetik durmalıdır!
demiş,aynen katılıyorum o hastalık bende de var,Cumoni yine cumoniliğini yaptı eheh _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız