Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - BMW dan yeni motosikletler...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

BMW dan yeni motosikletler...

BMW dan yeni motosikletler...
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 13.10.2006 - 03:47    Mesaj konusu: BMW dan yeni motosikletler... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BMW son Koln fuarinda yeni motosikletlerini lanse etmis bulunuyor. Icimizden bazi arkadaslar da fuari ziyaret ettiler, hatta Moto-park dan "Panco" adli arkadasimiz fuari adim adim gezip izlenimlerini de aktardi.

Ben sizlere BMW nun bu bes yeni motorundan kisaca bahsedecegim. Bunlar

K1200 R Sport : K1200R (naked) ve K1200S (sport) model benzeri, ayni yapida, eski K-RS serisinin devami, K-R in "giyinik" olani...

HP2 Megamoto...

HP2 yi biliyorsunuz...BMW nun "mega" endurosu... Iste ayni makine cadde tarzinda yeniden karsimizda. Bir "Motard" yada "supermoto". BMW nun tanitimiyla "Megamoto" olmus.

Bu da yeni G serisi...

G X Country. "Halk tipi" Enduro.

G X Challenge

ve dogal olarak supermoto - motard versiyonu G X Moto

G serisi motosiklet O-ring zincir tahrikli, teksilindir 650cc bir motorla donatilmis. Challenge modeli havali amortisor tasiyor ve 21" on 18" arka jantli, islak 156 kg. Diger modeller 163 kg.

Motor 39kW (53HP) @ 7Krpm, 60 Nm(44 lb0ft) tork @ 5250rpm DOHC, sivi sogutmali, 5 hizli bir vites kutusuyla geliyor...
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 13.10.2006 - 04:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hepsi iyi de, şu egzosta hala uygun bir yer bulamadılar ya ona yanarım. Yahu göz zevki hiç mi yoktur bu adamlarda? Benim gibi simetri rahatsızlığı olan insanları hiç mi düşünmezler? Hiç mi rahatsız olmazlar şu egzostların kel alaka pozisyonlarından? Hiç olmazsa sağlı sollu iki egzost koysalar ya şunlara! Üç paralık maliyet için bütün görselliği bozuyorlar yahu... YUH ULAN...

Ben anlamam arkadaş; motosiklet dediğin, arkadan-önden-sağdan-soldan-çaprazdan-düzden, kısaca her bir yönden estetik durmalıdır!
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 13.10.2006 - 07:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eline sağlık reşat abicim alıntı olarak ben bir siteye kopyalamak istiyorum izin varmı Bravo
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 13.10.2006 - 07:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok guzel motorlar tesekkurler resımler ve bılgu ıcın
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Serkan_Aksu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Zonguldak/Merkez

MesajTarih: 13.10.2006 - 07:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

K1200 R Sport bayıldım ben bu motora elline sağlık reşat abi
Başa dön
Serkan_Aksu Çevrimdışı Serkan_Aksu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
borabey
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.10.2006 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Donald_Duck, Paylaşım için teşekkürler K1200 R Sport bir harika Dil çıkarıyorum
Bmw motosiklet ürün yelpazesini genişletmiş keşke Türkiye distribütör firmasıda buna paralel Satış Sonrası Servis Hizmetlerini genişletse ... :hıım
Başa dön
borabey Çevrimdışı borabey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 13.10.2006 - 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ellerine Sağlık Donald_Duck, ama cumoni nin dediği gibi BMW özellikle mi yapıyor bu tasarımları. hiç mi estetik olmaz
Başa dön
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
emk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 13.10.2006 - 15:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw cok deli alet bunlar ah keşke benimde olsa boyle bişiy Ağlıyorum
Başa dön
emk Çevrimdışı emk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bellateam
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 13.10.2006 - 15:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

manyak alet yapmışlar bide bende olsa yaynısı alıcam ama
Başa dön
bellateam Çevrimdışı bellateam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tvs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :...TuzLa...:/İsT

MesajTarih: 13.10.2006 - 16:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cumoni, senin motorun her yönden güzel gözüküyo herhalde Çok gülüyorum Çok gülüyorum ya sen motor almaya gidince adama bunları dersin demi :Pabi ben bir motor istiyom ama her yönden güzel gözükecek Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Yzf r6 2006

Başa dön
tvs Çevrimdışı tvs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
pirates
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir GÖZTEPE

MesajTarih: 13.10.2006 - 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SAYIN..Reşat bey emek ve ilginiz için çok saolun........kitabınızda bana hediye edildi bir gün imzalatmak nasip olursada çok sevineceğim....

BMW YAPMIŞ yine bi fiatlarvardır üstünde akıllara zarar ve yine sölüyorum ...istedikleri parayı hak edecek motor değil bunlar gs 1200 lerin arızaları yaşananlarda örnektir sitemizdede zaman zaman okunmaktadır ......
cumoni, sana da katılmamak elde değil estetik olarak japonlardan çok gerideler ....
YaGoR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YsT

MesajTarih: 13.10.2006 - 17:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BMW Neden Racing Cıkartmıyoo acaba ?
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 13.10.2006 - 17:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eline sağlık Reşat abi,fotodaki çanta ile ilgili bilgin var mı? Merak ettim,formu değişik gibi geldi sanki,Kemal abi,
Alıntı:

Hepsi iyi de, şu egzosta hala uygun bir yer bulamadılar ya ona yanarım. Yahu göz zevki hiç mi yoktur bu adamlarda? Benim gibi simetri rahatsızlığı olan insanları hiç mi düşünmezler? Hiç mi rahatsız olmazlar şu egzostların kel alaka pozisyonlarından? Hiç olmazsa sağlı sollu iki egzost koysalar ya şunlara! Üç paralık maliyet için bütün görselliği bozuyorlar yahu... YUH ULAN...

Ben anlamam arkadaş; motosiklet dediğin, arkadan-önden-sağdan-soldan-çaprazdan-düzden, kısaca her bir yönden estetik durmalıdır!
demiş,aynen katılıyorum o hastalık bende de var,Cumoni yine cumoniliğini yaptı eheh Gülümsüyorum

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 13.10.2006 - 18:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Pirates, insallah bir gun bulusuruz bir yerlerde...

Freewing, hayir, o canta hakkinda hicbir bilgim yok, ama hakikaten enteresan bir gorunusu var. Tebrikler cok dikkatlisin...

Plastik bir yatagin icin oturmus yumusak malzemeden, fermuarli bir cantaya benziyor, plastik yatak ayni zamanda yolcunun sirt dayayabilecegi kadar da saglam olmali...
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
fastman
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 13.10.2006 - 19:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepsi süper
Allah bizede bunlardan birini kulanmayı nasip etsin
Başa dön
fastman Çevrimdışı fastman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.23 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal