Merhaba sevgili motor delileri.Bir motor delisi olarak sormak istediğim şudur ki (Biliyorum bu sorulardan sıkıldınız ama napiyim sizden bir MD motosiklet konusunda hep başka MD lere danışmalı bence) Şehiriçi kullanımı için hangisi ideal
1-)HONDA CBR 125
2-)YAMAHA YBR 125
3-)APRİLİA RS 125 (O Kadar paraya değer mi)
4-)KANUNİ RACER 200
5-)HONDA CBF 250
6-)HYOSUNG GT250R
Seçenek çok kafam karışık.Bu arada boyum 1.85 ve vitesli motor için ilk tecrübem olacak genelde ilçe ve şehir içi kullanım olacak.Birde bu motorları kullanan MD ler fikirlerini yazarsa sevinirim.Seçtiğim motordan sonra 600F almak istiyorum 3-4 yıl sonra cevaplar için şimdiden teşekkürler. _________________ Tikkat Tikkat Bir Vampir İçin Acil Kana İhtiyaç Vardır.Not:Kan Grubu Fark Etmez.Kan Vermek İsteyenlerin ali_zeytinci@hotmail.com Adresinden Ulaşmaları Rica Olunur ) Artık İZMİR_MD
Daha Çok spor tarzı seviyorum CBR gibi yani ondan listem böyle ama seçenejler için saolun _________________ Tikkat Tikkat Bir Vampir İçin Acil Kana İhtiyaç Vardır.Not:Kan Grubu Fark Etmez.Kan Vermek İsteyenlerin ali_zeytinci@hotmail.com Adresinden Ulaşmaları Rica Olunur ) Artık İZMİR_MD
Tarih: 13.10.2006 - 11:18 Mesaj konusu:
VAMPIR_16, o zaman CBR 125 i seviyorsan veya diğerlerini , site içinde bi aratmanı öneririm... Hepside var...... _________________ Ynsany ya?landyran yyllar de?il , Eri?emedi?i arzulardyr...
cbr yada ybr dicem ama seni 3-4 yıl idare etmez onlar,sıkılırsın..kanuniyi zaten direk geç yani,doğru aprilia'da o para verilmez..bence geri kalan 250liklerden birini seç kafana göre..saygılar.
Tarih: 13.10.2006 - 12:21 Mesaj konusu:
Önce senin rahat etmen lazım sen rahat edersen trafikte rahat edebilirsin.Git motorsikletçilere sırayla tek tek otur dene. Geçen bunuşmada uzun boylu bir arkadaş vardı adını unuttum kusura bakmasın Sinan arkadaşın CBR 125'ine bindi görüntü çok acaipti anlatamam:D
Bu Motorları ilk önce bi kafandan sil aprilia zaten 2 zamanlı sehiriçinde kullanman cok zor.
daha önce motor tücrüben varsada 125cc bi motor alma derim cabuk sıkılıcaksın cunku
bundan sonra cbr600f alıcam diosun fazla rahata alısma o zaman
ben derimki hysoung gt250r al ama HONDA CBF 250 ikinci tercihin olsun _________________ Hedef Hyosung GT250R
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız