Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Şehiriçi İçin Hangisi İdeal

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Şehiriçi İçin Hangisi İdeal

Şehiriçi İçin Hangisi İdeal
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
VAMPIR_16
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR CUMHURİYETİ

MesajTarih: 13.10.2006 - 10:42    Mesaj konusu: Şehiriçi İçin Hangisi İdeal Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba sevgili motor delileri.Bir motor delisi olarak sormak istediğim şudur ki (Biliyorum bu sorulardan sıkıldınız ama napiyim sizden bir MD motosiklet konusunda hep başka MD lere danışmalı bence) Şehiriçi kullanımı için hangisi ideal

1-)HONDA CBR 125
2-)YAMAHA YBR 125
3-)APRİLİA RS 125 (O Kadar paraya değer mi)
4-)KANUNİ RACER 200
5-)HONDA CBF 250
6-)HYOSUNG GT250R

Seçenek çok kafam karışık.Bu arada boyum 1.85 ve vitesli motor için ilk tecrübem olacak genelde ilçe ve şehir içi kullanım olacak.Birde bu motorları kullanan MD ler fikirlerini yazarsa sevinirim.Seçtiğim motordan sonra 600F almak istiyorum 3-4 yıl sonra cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sedat03
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AFYONKARAHİSAR

MesajTarih: 13.10.2006 - 10:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YBR 125 bence kral makina
Serkan_Aksu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Zonguldak/Merkez

MesajTarih: 13.10.2006 - 10:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VAMPIR_16, şehir içi kullanım için bence en idaeli listende yok ama
CBF 150 derim.
Başa dön
Serkan_Aksu Çevrimdışı Serkan_Aksu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ali1711
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Şehitlikten

MesajTarih: 13.10.2006 - 10:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbf 150 ybr 125 ve honda cg 125 titan tavsiye edebilirim
Başa dön
ali1711 Çevrimdışı ali1711 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 13.10.2006 - 10:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Serkan_Aksu demiş ki:
VAMPIR_16, şehir içi kullanım için bence en idaeli listende yok ama
CBF 150 derim.

Dil çıkarıyorum
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VAMPIR_16
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR CUMHURİYETİ

MesajTarih: 13.10.2006 - 11:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Daha Çok spor tarzı seviyorum CBR gibi yani ondan listem böyle ama seçenejler için saolun
erkill
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Rap City

MesajTarih: 13.10.2006 - 11:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha r1
çok ideal Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
Başa dön
erkill Çevrimdışı erkill Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
redlineracing
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Afyonkarahisar

MesajTarih: 13.10.2006 - 11:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VAMPIR_16, o zaman CBR 125 i seviyorsan veya diğerlerini , site içinde bi aratmanı öneririm... Hepside var...... Öfkeliyim
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 13.10.2006 - 11:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

1-)HONDA CBR 125
5-)HONDA CBF 250
6-)HYOSUNG GT250R

Bundan sonra 600F alacağım diyorsan Dil çıkarıyorum

Başa dön
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
GN125
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YST/maltepe

MesajTarih: 13.10.2006 - 12:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş 3 ,4 yıl binceksen cbf 250 den şaşma ötekileri 5,6 ay sonra sıkar ben 125 aldıgıma pişman oldum
Başa dön
GN125 Çevrimdışı GN125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Plavix
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 13.10.2006 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Listende yok ama bence honda cbf 500 ideal olur.

Bunun yerine cbf 250 de olabilir...
Başa dön
Plavix Çevrimdışı Plavix Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
choconut
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 13.10.2006 - 12:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbr yada ybr dicem ama seni 3-4 yıl idare etmez onlar,sıkılırsın..kanuniyi zaten direk geç yani,doğru aprilia'da o para verilmez..bence geri kalan 250liklerden birini seç kafana göre..saygılar.
Başa dön
choconut Çevrimdışı choconut Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
you
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 13.10.2006 - 12:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Önce senin rahat etmen lazım sen rahat edersen trafikte rahat edebilirsin.Git motorsikletçilere sırayla tek tek otur dene. Geçen bunuşmada uzun boylu bir arkadaş vardı adını unuttum kusura bakmasın Sinan arkadaşın CBR 125'ine bindi görüntü çok acaipti anlatamam:D
Başa dön
you Çevrimdışı you Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
YaGoR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YsT

MesajTarih: 13.10.2006 - 13:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

3-)APRİLİA RS 125
4-)KANUNİ RACER 200

Bu Motorları ilk önce bi kafandan sil aprilia zaten 2 zamanlı sehiriçinde kullanman cok zor.
daha önce motor tücrüben varsada 125cc bi motor alma derim cabuk sıkılıcaksın cunku
bundan sonra cbr600f alıcam diosun fazla rahata alısma o zaman Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum
ben derimki hysoung gt250r al ama HONDA CBF 250 ikinci tercihin olsun
Trndo-Alp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ku?adasy

MesajTarih: 13.10.2006 - 13:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ybr - cbr Dil çıkarıyorum GN125, in dediği gibi çok sıkabilir diye düşünüyorsan cbf 250 al derim!
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal