Geçenlerde işim sayesinde tanıştığım birisinin motosikleti olduğunu öğrendim ve doğal olarak işin boş bi anını yakalayarak sohbet etmek istedim. sevgili bayan arkadaşımız 2,5 yıldır motor kullandığını söyledi ve benim vitesli motor üzerine çıkışım 7,5 yıl öncesine motosiklete olan aşkm 9 yıl öncesine dayanıyor motorumu sorunca ben de yamaha ybr125 olduğunu söyledim işte bu dakikadan sonra konuşmalarıma karşılık vermedi daha doğrusu adam yerine konulmadım niye bayanın motosikleti BMW GS 650 hani o benden daha çok motosiklet tutkunu oluyor altında büyük hacimli motoru olunca. ben öğrenciyim sırf istanbulda yeni bir motor alabilmek için işe girdim yani hem okul hem iş niye sadece motosiklet alabilmek için. şimdi bana Allah'ınızı severseniz söyleyin ne yapayım altımda 20 milyarlık motorum yok diye turlara katılmayayım mı, bursumu çektiğim gün motorumun deposunu fullerken keyif almayayım mı, motor yıkamak bana haz vermemeli mi, yoldan geçen motosikletli arkadaşlara selam vermeyeyim mi, olmazsa bu forumdan da uzaklaştırsınlar beni niye 125 cc motosikletim var, ay pardon motosiklet mi dedim 125 cc den motor olmaz unutmuşum. Yorum yok kardeş, yorum yok... ^321 _________________ Uyan ey gözlerim gafletten uyan
Uyan uykusu çok gözlerim uyan
Azrailin kastı canadır inan
Tarih: 13.10.2006 - 14:10 Mesaj konusu:
kardeşim ya o kadar yazmışın bi de yorum yok haa! neyse harbiden de yazıklaar olsun bölelerine bee. ^2 ^2 ^2 bence materyalist bi düşünceye sahip. insanlığa sığmaz be.bunları ne yapmalı belli zaten ^321 _________________ MANYSA MOTORDELYSY TEAM BURDA!..
Rap Amerikan markasyysa ,Cep telefonunuz ve pantolonunuz, Amerkanvari dizileriniz,Hepiniz Seç ana THA City'desiniz
dostum bayanın düşüncesinde değil senin düşüncende sorun var sanırım.O zaman bisikletine motor takana da,mobietçiye de motorcu demek lazım senin düşüncene göre.Motorcu ruhu diyebirşey vardır o da ybr125 ile yaşanmaz.Bence sen biraz parana kıy ikinci elde olsa 600 ve üzeri cc de bir motora geç.Kolay gelsin.. _________________ Ankara Kale GRUBU
http://www.kale.com.tr/kale_grubu/kale_grubu.asp
hayabusa2785 sınırlenme bukadar ya onun yapmıs oldugu terbıyessızlıgıne vur ama sundan emın ol kı altına 20 mılyar dıye bahsetmıs oldugun motor olsaydı pesını bırakmazdı boyle tıpler gercektende cok uzucu karsısındakı ınsana saygı duymamıs sen bare saygı duy sınırlenme bosver geldı gectı de sen motorunla muhabbett et ha 125 cc ha 150 cc ha 250 cc sen onun deposunu doldurunca onu yıkayınca mutlu oluyorsun bosver uzulme gelır gecer buda gelmıs ve gecmıs bosuna kendını uzuyorsun kı ben bı bayan olarak bunu sana soyluyorum bırak bu tıp ınsanlar cok var gozu yuksekte olan
Tarih: 13.10.2006 - 14:22 Mesaj konusu:
tamam dostum demogorgan öle diorsun ama bende en azından 600lük olsa ben bu kardeşime selam vermeyeyimmi yani. hem kardeşim de ybr sayesinde arkadaş olmaya karar verdiği birinin kişiliğini az çok öğrenmiş oldu. _________________ MANYSA MOTORDELYSY TEAM BURDA!..
Rap Amerikan markasyysa ,Cep telefonunuz ve pantolonunuz, Amerkanvari dizileriniz,Hepiniz Seç ana THA City'desiniz
Boşver takma kafana,bu arada şu hanımefendiye ulaşabileceğim bir tel yada mail versene bana ^2 "sen nasıl bizim arkadaşımıza" diye başlayayım. _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2106 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 13.10.2006 - 14:30 Mesaj konusu:
sevgili demogorgan kardeş motosiklet senin dediğine göre zengin oyuncağından öte gitmez sen yolda kaza yapmış kerde yatan kuryeyi es geçersin ozaman. maddi durumum müsait olsa sen ve senin gibiler susturmak için değil de kendim için alacağım zaten daha kaliteli bişeyler. ha senin değişine göre 500 cc alınca da motorcu sıfatına sahip olamıyoruz. modlara söyleyelm benim 1 senelik üyeliğimi de iptal etsinler. yada kask sayısını 2 ye felan indirsinler. normalde 1 kask olurda 2 kask dedim hani 1 senedir burdayız illaki faydalı olduğumuz insanlar vardır onu da haketmişimdir artık. _________________ Uyan ey gözlerim gafletten uyan
Uyan uykusu çok gözlerim uyan
Azrailin kastı canadır inan
Tarih: 13.10.2006 - 14:33 Mesaj konusu:
hayabusa2785, kardesım takma kafana.malesef bazı kısılerın zıhnıyetı bu kadar.ben bazı gezılerde altımda 1000cc makına olmasına ragmen scooterlarla beraber gıdıyorum daha zevklı oluyor.butun motorcular kardestır altında ne olursa olsun _________________ SAMSUNLU
takma kafana kardeş üniversiteyi bitirdikten sonra iyi bir işin olduğunda sende altına 1000cc yada üzeri bir makine alırsın geçersin onun yanından sende onu tanımazsın o zaman......
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız