Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motosiklet ruhu böyle olmaz...(Yeter Artık)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motosiklet ruhu böyle olmaz...(Yeter Artık)

Motosiklet ruhu böyle olmaz...(Yeter Artık)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 13.10.2006 - 14:05    Mesaj konusu: Motosiklet ruhu böyle olmaz...(Yeter Artık) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçenlerde işim sayesinde tanıştığım birisinin motosikleti olduğunu öğrendim ve doğal olarak işin boş bi anını yakalayarak sohbet etmek istedim. sevgili bayan arkadaşımız 2,5 yıldır motor kullandığını söyledi ve benim vitesli motor üzerine çıkışım 7,5 yıl öncesine motosiklete olan aşkm 9 yıl öncesine dayanıyor motorumu sorunca ben de yamaha ybr125 olduğunu söyledim işte bu dakikadan sonra konuşmalarıma karşılık vermedi daha doğrusu adam yerine konulmadım niye bayanın motosikleti BMW GS 650 hani o benden daha çok motosiklet tutkunu oluyor altında büyük hacimli motoru olunca. ben öğrenciyim sırf istanbulda yeni bir motor alabilmek için işe girdim yani hem okul hem iş niye sadece motosiklet alabilmek için. şimdi bana Allah'ınızı severseniz söyleyin ne yapayım altımda 20 milyarlık motorum yok diye turlara katılmayayım mı, bursumu çektiğim gün motorumun deposunu fullerken keyif almayayım mı, motor yıkamak bana haz vermemeli mi, yoldan geçen motosikletli arkadaşlara selam vermeyeyim mi, olmazsa bu forumdan da uzaklaştırsınlar beni niye 125 cc motosikletim var, ay pardon motosiklet mi dedim 125 cc den motor olmaz unutmuşum. Yorum yok kardeş, yorum yok... Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim ^321
Başa dön
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
TUTKU_R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa-salihli

MesajTarih: 13.10.2006 - 14:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim ya o kadar yazmışın bi de yorum yok haa! neyse harbiden de yazıklaar olsun bölelerine bee. ^2 ^2 ^2 bence materyalist bi düşünceye sahip. insanlığa sığmaz be.bunları ne yapmalı belli zaten ^321

Rap Amerikan markasyysa ,Cep telefonunuz ve pantolonunuz, Amerkanvari dizileriniz,Hepiniz Seç ana THA City'desiniz

Başa dön
TUTKU_R1 Çevrimdışı TUTKU_R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
akrep_kral
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.10.2006 - 14:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş boş ver kafana takma birgün senimde geçerli bi makinan olur Dil çıkarıyorum
Başa dön
akrep_kral Çevrimdışı akrep_kral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
demogorgan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.10.2006 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum bayanın düşüncesinde değil senin düşüncende sorun var sanırım.O zaman bisikletine motor takana da,mobietçiye de motorcu demek lazım senin düşüncene göre.Motorcu ruhu diyebirşey vardır o da ybr125 ile yaşanmaz.Bence sen biraz parana kıy ikinci elde olsa 600 ve üzeri cc de bir motora geç.Kolay gelsin..
demogorgan Çevrimdışı demogorgan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Tua_nna
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.10.2006 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusa2785 sınırlenme bukadar ya onun yapmıs oldugu terbıyessızlıgıne vur ama sundan emın ol kı altına 20 mılyar dıye bahsetmıs oldugun motor olsaydı pesını bırakmazdı boyle tıpler gercektende cok uzucu karsısındakı ınsana saygı duymamıs sen bare saygı duy sınırlenme bosver geldı gectı de sen motorunla muhabbett et ha 125 cc ha 150 cc ha 250 cc sen onun deposunu doldurunca onu yıkayınca mutlu oluyorsun bosver uzulme gelır gecer buda gelmıs ve gecmıs bosuna kendını uzuyorsun kı ben bı bayan olarak bunu sana soyluyorum bırak bu tıp ınsanlar cok var gozu yuksekte olan Dil çıkarıyorum
Başa dön
Tua_nna Çevrimdışı Tua_nna Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
TUTKU_R1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.10.2006 - 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamam dostum demogorgan öle diorsun ama bende en azından 600lük olsa ben bu kardeşime selam vermeyeyimmi yani. hem kardeşim de ybr sayesinde arkadaş olmaya karar verdiği birinin kişiliğini az çok öğrenmiş oldu.

Rap Amerikan markasyysa ,Cep telefonunuz ve pantolonunuz, Amerkanvari dizileriniz,Hepiniz Seç ana THA City'desiniz

Başa dön
TUTKU_R1 Çevrimdışı TUTKU_R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
vlamix
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kartal/istanbul

MesajTarih: 13.10.2006 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arada sırada böyle kişiliksiz kendini beyenmiş insan çıkıyor sen bozma moralini boşver Göz kırpıyorum
Başa dön
vlamix Çevrimdışı vlamix Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 13.10.2006 - 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Boşver takma kafana,bu arada şu hanımefendiye ulaşabileceğim bir tel yada mail versene bana ^2 "sen nasıl bizim arkadaşımıza" diye başlayayım.

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.10.2006 - 14:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili demogorgan kardeş motosiklet senin dediğine göre zengin oyuncağından öte gitmez sen yolda kaza yapmış kerde yatan kuryeyi es geçersin ozaman. maddi durumum müsait olsa sen ve senin gibiler susturmak için değil de kendim için alacağım zaten daha kaliteli bişeyler. ha senin değişine göre 500 cc alınca da motorcu sıfatına sahip olamıyoruz. modlara söyleyelm benim 1 senelik üyeliğimi de iptal etsinler. yada kask sayısını 2 ye felan indirsinler. normalde 1 kask olurda 2 kask dedim hani 1 senedir burdayız illaki faydalı olduğumuz insanlar vardır onu da haketmişimdir artık.
Başa dön
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
TUTKU_R1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.10.2006 - 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

hayabusa2785 boşver be ya. valla sitede 2 tane ama bende hiç yok kask . Çok gülüyorum

Başa dön
fzrafer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 13.10.2006 - 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusa2785, kardesım takma kafana.malesef bazı kısılerın zıhnıyetı bu kadar.ben bazı gezılerde altımda 1000cc makına olmasına ragmen scooterlarla beraber gıdıyorum daha zevklı oluyor.butun motorcular kardestır altında ne olursa olsun Dil çıkarıyorum

Başa dön
fzrafer Çevrimdışı fzrafer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 13.10.2006 - 14:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusa2785, konu motosiklet değil de başka bir davranışını beğenmemiş olabilir mi?

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.10.2006 - 14:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kivanckaplan,
Alıntı:

başka bir davranışını beğenmemiş olabilir mi?

abi kesinlikle öyle bir durum yok.
Başa dön
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 13.10.2006 - 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

takma kafana kardeş üniversiteyi bitirdikten sonra iyi bir işin olduğunda sende altına 1000cc yada üzeri bir makine alırsın geçersin onun yanından sende onu tanımazsın o zaman...... Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 13.10.2006 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

...................................................................................

[/url]

En son kivanckaplan tarafından 13.10.2006 - 15:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal