Tarih: 13.10.2006 - 23:45 Mesaj konusu: 13 Ekim maç fotoları!(rakip yine göçtü)
Güzel bir akşamda değerli dostlarımızla,yine eğlenceli bir organizasyon geçirdik,gelemeyenler için fotolar ;(çok uykum var,birkaç foto eksik olabilir,kusura bakmayın)
_________________ Mesuliyet yükü herşeyden,ölümdende ağırdır.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
Tarih: 14.10.2006 - 09:30 Mesaj konusu:
Gerçekten güzeL bir maç oLdu.GeLen herkese te$ekkürLer..
2 tane de video çektik,bi de utanmadan spikerLik yaptım.Yakında onLar da burada oLur,boL boL güLersiniz haLime (:
(burnu zedeLenen arkada$a da g.Olsun)
Tekrar te$ekkürLer herkese! _________________ GüzeLLik sıradandır ya onunLa doğarsınız ya da parayLa satın aLırsınız,önemLi oLan kendinizin ne oLduğunuzdur..
Tarih: 14.10.2006 - 11:29 Mesaj konusu:
valentino_batu, merakLa bekLemedeyim (:
Video Emre abinin mk.sında..
bekLicez artık (: _________________ GüzeLLik sıradandır ya onunLa doğarsınız ya da parayLa satın aLırsınız,önemLi oLan kendinizin ne oLduğunuzdur..
henryRR, abi sende baya bi yere düştün ama ben dedim sana yağmurda düşücez kırıcaz bi tarafımızı allah tan sakatlık çıkmadı desaha emre abiye geçmiş olsun bi estetik lazım sana eğer geçmediyse anladın sen _________________
Tarih: 14.10.2006 - 12:15 Mesaj konusu:
yine süper ötesi bir akşam geçirdik tüm arkadaşlarıma tekrardan teşekkürler _________________ HONDA TEAM 954RR-X9 250-GP1 250
KENDİNE YAPILMASINI İSTEMEDİĞİNİ BAŞKASINA YAPMA.
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız