Kayıt: Dec 18, 2004 Mesajlar: 2367 Nereden: Istanbul/Balıkesir
Tarih: 14.10.2006 - 12:35 Mesaj konusu:
aman aman nasıl cıkmısım ben ole iiiireenç
KAWAKARTAL,abim eline saglık..ama konuyu actığın yer yanlış be abi
tvs, boş boş konucagına maça gel o zaman
ByManiacGNY, her foruma zıplamak zorundamısın sen ya!! senden büyük bi insanada bole alaylar tavırlarlada konuşma ok? _________________ Yukarıda yazılanlar tamamiyle sanal ürünüdür...
henryRR, ya abi ne alayı nerden çıkartıyorsunuz ya.işte hep kendi anladığınız gibi karşı tarafın sölediklerini görüyorsunuız sorun çıkıyor. Ben ne yaptım şimdi?
Kayıt: Dec 18, 2004 Mesajlar: 2367 Nereden: Istanbul/Balıkesir
Tarih: 14.10.2006 - 12:47 Mesaj konusu:
ByManiacGNY, bu topice yazıosun bari alakalı olaraktan iki kelimede yazda anlayalım...her şey mesaj sayısı deıl _________________ Yukarıda yazılanlar tamamiyle sanal ürünüdür...
Death is certain,life is not... ChiLdreN'n*
En son Henry tarafından 14.10.2006 - 12:48 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
henryRR, buğra abi boşwer saygı göstermeyene saygıda gösterilmez kardeş dediği insan kendinden baya bi büyük neyse topic i karıştırmayalım.güzel maçtı seviyorum sizlerii _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız