Tarih: 14.10.2006 - 12:33 Mesaj konusu: Toyota Supra Hayabusa'ya fark atıyor!Böyle bişey mümkün mü?
[url]http://video.google.com/videoplay?docid=-2680844391035418824[url] internette gezinirken boyle bi videoya rastladım ve acıkcası bi motordelisi olarak sinirlerim bozuldu bizim yerlere goklere sıgdıramadıgımız Hayabusa'mıza nasıl olur da bi dort teker toz yutturur?
En son victorsteelleo tarafından 14.10.2006 - 12:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
böyle bişey mümkün değil kafana takma dostum. bu kumpastan baska bısey değil _________________ suzuki gsxr750-suzuki gsx-1300R Hayabusa 99- cok iyi iyinin dusmanidir...
bence mümkün bir supra delisi olarak supra modifiye ile neler çıkardığını görsen mümkün dersin sende ByManiacGNY, . anlamadığım hayabusayı supra geçince nden herkes sinirlendi sanki.
Evet arkadaşlar Toyota Supra sanırım 330 HP bir araç ve eğer bi oynama yapılıp 400 HP üzerine çıkarılmışsa Hayabusa'yı geçebilir... Bunda şaşılacak bi taraf yok.. Tabi normal şartlarda Hayabusa Supra'yı geçer... Ama dediğim gibi bi tuning söz konusu olabilir Supra'da.. O yüzden merak edilecek bisey yok... _________________ I wish your dreams ll become true!!
erden17@hotmail.com
Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2106 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 14.10.2006 - 13:08 Mesaj konusu:
ben bu videoya katılıyorum ama gülmekten suprayı ben de çok severim ama busayı geçmesi çok zor. hatta imkansız. busayı 300 kadar geçecek seri üretim alet yok. dünyanın 386 km/s maximum hızına sahip seri üretimdeki en hızlı arabası olan mclaren f1 bile 300 km/h in altında busaya yetişemiyor. tabi bu olay standart busa için geçerli turbo busaya rakip varmi bilmiyorum _________________ Uyan ey gözlerim gafletten uyan
Uyan uykusu çok gözlerim uyan
Azrailin kastı canadır inan
Evet arkadaşlar Toyota Supra sanırım 330 HP bir araç ve eğer bi oynama yapılıp 400 HP üzerine çıkarılmışsa Hayabusa'yı geçebilir... Bunda şaşılacak bi taraf yok.. Tabi normal şartlarda Hayabusa Supra'yı geçer... Ama dediğim gibi bi tuning söz konusu olabilir Supra'da.. O yüzden merak edilecek bisey yok...
Supraya İstedigin Tuning Uygulamsını Yap yine hayabusayı gecemez 3 saniye civarında 100 km/h hıza cıkabilicegini dusunuomusun aracın. Adını ve modelini hatırlamadıgım 750 beygir bi araba vardı 100 km hızlanması 2.8 o arac belki gecer ki onunda sansı yok gibi _________________ Hedef Hyosung GT250R
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız