Tarih: 14.10.2006 - 22:29 Mesaj konusu: Bugun Marmariste 636 çalındı....
Arkadaslar bugun marmariste bir arkadasın motorunu almak için gelen müşteri kılıgındaki bir sahıs, motoru test etmek için binmiş ve kayıplara karısmıstır
MOTORUN BELİRGİN BİR OZELLİGİ OLMAYIP TAMAMİYLE ORJİNALDİR
48-P 2880 2005 MODEL YESİL KAWASAKI 636 BULANLARIN VEYA GÖRENLERİN PM ATMARI RİCA OLUNUR.
şase ve motor numarasını veremiyoryuz ruhsat motorun arka koltugunun altındaydı...
Motorun arka kuyrugu yok arkadaslar ...
http://www.youtube.com/watch?v=YW-yX9UHgtg
Tarih: 14.10.2006 - 22:38 Mesaj konusu:
ruhsatın gitmesi kötü olmuş hemde anahtar.büyük geçmiş olsun.buralarda bakarım denk gelirse gereken yapılır. _________________ bir mıh bir nalı kurtarır bir nal bir atı bir at bir komutanı kurtarır bir komutan bir orduyu bir ordu bir ülkeyi kurtarır.
Hadi yaw Polenay isimli üyemizin motoru heralde başka marmariste yeşil 636 bilmiyorum çok temiz bir arkadaştı motorda cam ve eksoz var video burada:
http://www.youtube.com/watch?v=YW-yX9UHgtg
arkadaslar motorun akra camurlugu yani plakalıgı yok uzerınde sizlere veya bayilere arka plakalık soran olursa dikkatli olun arastırın bakalım _________________ http://img47.imageshack.us/my.php?image=tekwj7.jpg
Tarih: 15.10.2006 - 05:02 Mesaj konusu:
Dedem, dayım ve bir arkadaşım motorlarını çaldırmışlardı. Hiç birinden haber alınamadı. En son arkadaşım çaldırdığında polis merkezine bildirildiğinde verilen cevap; yeni birşeyler bakın... Yani kısaca unutun.
Yalnız eğer yakalandıysa bile size bildirilmemişte olabiliyor, otoparkları kontrol ettirmenizde fayda var!
ilk etapta servislere haber verin. olur da servise giderse yakalanın şerefsizler. _________________ Dünyaya neden geldin hiç düsündün mü ?
ybr125 cbf250 cbf500
dl650v-strom
peşin alıcı buldum. en azından öle sandım. adam marmarise geldi. evin önüne kadar ben getirdim. motoru inceledi. çalıştırdı sesini dinledi. sonra bir tur attı geldi. debriyaj çok yumuşak ,neden burda kavrıyo falan bişeyler dedi bidaha gitti ve bidaha gelmedi. evet şaka gibi banada hala öle geliyo ama o...pu çocuğu dolandırıcı çıktı. 3 dk sonra şüphelendim arabaya binip arkasından gittim ama bulamadım. marmarisin çıkışında polislere söledim. polise jandarmaya hepsine haber verdim. şimdilik bi gelişme yok. kawa636 da artık yok. dünya başıma yıkıldı. tel nosuda özeldi şerefsizin hiç şüphelenmedim. pztsi savcılıkla uğraşıcam. şu an çok kötü durumdayım. r1 hayallerimde bitti. bundan sonra bisikleti bile zor görürüm. bisikletle teker fotoğraflarını koyarım artık siteye
adam yalnızdı ama benim tahminimce 1 pikap fln bizi takip etmiş olabilir. teşkilat bunlar tek kişi cesaret edebileceğini sanmıyorum. ben emniyette ifade verirken aradı kardeşim 10dk ya ordayım. bi arkadaşı gördüm dedi. bende tam olarak nerdesin dedim güren marketmi bişey var oralardayım dedi. bende tel nosunu istedim kapatıp hemen çaldırıyom dedi
içmelerde satılık bir r1 var 2004 aynı adamlar onuda aramış. aynı şekilde benide muğlaya çağırmışlardı gitmemiştim. oda gitmemiş. adamlarda fazla üstüne düşmemişler olayın. bizim başımızda patladı ama
son olarak motor satan arkadaşların hepsinin aklında bulunsun. özel numaradan biri ararda mobilyacıyız fln bişiler saçmalarsa. hiçbişi olmamış gibi motoru gelip görmesini söleyin. buluşma ayarlayalım neresi olursa gelirim. aynı şekilde istanbulda siyah 1000rr da çalınmış. sahibinle konuştum. anlattığı kişide birbirine benziyo.
Son Mesajdan 19 dakika sonra eklendi:
bu arada teşekkürler arkadaşlar. bikaç şey daha eklemek istiyorum. movistar 600 rr la takas düşünürmüsün demişlerdi. buradada o motordan bahsetti sola yatırdık. sol granajda boya var fln dedi. bellona arabasıyla geliceklerinbi sölediler. muğlaya mal bırakıp dönüceklerini. hepsi düzmecede olabilir . balıkesirli ve adının murat olduğunu söledi. 1.75 boylarında. zayıf esmer. siyah saçlı. kepçe kulaklı kalın kaşlı bi herif. konuşmasında hocam. eyvallah gibi terimler kullanıyo.
Çok geçmiş olsun ya:?Savcılıktan izin olunca operatör seni o saatte kim aradıgını söyler gibime geliyor.Özel numarada gözükse operatörde kayıt vardır sanırım.tekrar geçmiş olsun.
Kayıt: Nov 30, 2005 Mesajlar: 557 Nereden: Kuşadası/İstanbul
Tarih: 15.10.2006 - 09:49 Mesaj konusu:
Çok üzüldüm ya şerefsiz herifler...Bi motor almak için o kadar çalışıyoruz sonra bi allahsız gelip çalıyo ya bu kadar da olmaz ki _________________ Yamaha FZ 6 (98 hp)
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız