Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bugun Marmariste 636 çalındı....

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bugun Marmariste 636 çalındı....

Bugun Marmariste 636 çalındı....
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Rammstein48
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Marmaris-Duisburg (deutschland)

MesajTarih: 14.10.2006 - 22:29    Mesaj konusu: Bugun Marmariste 636 çalındı.... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar bugun marmariste bir arkadasın motorunu almak için gelen müşteri kılıgındaki bir sahıs, motoru test etmek için binmiş ve kayıplara karısmıstır
MOTORUN BELİRGİN BİR OZELLİGİ OLMAYIP TAMAMİYLE ORJİNALDİR
48-P 2880 2005 MODEL YESİL KAWASAKI 636 BULANLARIN VEYA GÖRENLERİN PM ATMARI RİCA OLUNUR.
şase ve motor numarasını veremiyoryuz ruhsat motorun arka koltugunun altındaydı...
Motorun arka kuyrugu yok arkadaslar ...
http://www.youtube.com/watch?v=YW-yX9UHgtg

motor bu arkadaslar ( ünsal ) teşekkürler

Balıkesirden geldim deyip alıcı kılıgındaki bir sah
SAYGILARIMLA ...

En son Rammstein48 tarafından 14.10.2006 - 22:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Rammstein48 Çevrimdışı Rammstein48 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
taypen_bugra
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 14.10.2006 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun kardeş moralini bozmak gibi olmasın da biraz zor bulunur artık o motor şasi no fln yok muş ya
Başa dön
taypen_bugra Çevrimdışı taypen_bugra Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Arctura
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iST

MesajTarih: 14.10.2006 - 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rammstein48 bence msg nı editleyip verdiğin ayrıntıyı sil.pu.tlar bide bu sitelere girip bu bilgi almasınlar.
Başa dön
Arctura Çevrimdışı Arctura Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 14.10.2006 - 22:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun arkadaşım işşallah bulunur ama ruhsat ta motordamış bilmiyorum yine
Başa dön
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
coninja
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: tekirdağ

MesajTarih: 14.10.2006 - 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ruhsatın gitmesi kötü olmuş hemde anahtar.büyük geçmiş olsun.buralarda bakarım denk gelirse gereken yapılır.
vlamix
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kartal/istanbul

MesajTarih: 14.10.2006 - 22:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kısaca herşey gitmiş Üzgünüm inşallah bulunur
Başa dön
vlamix Çevrimdışı vlamix Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
unsalyzf
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Muğla

MesajTarih: 14.10.2006 - 22:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hadi yaw Polenay isimli üyemizin motoru heralde başka marmariste yeşil 636 bilmiyorum çok temiz bir arkadaştı motorda cam ve eksoz var video burada:
http://www.youtube.com/watch?v=YW-yX9UHgtg
Başa dön
unsalyzf Çevrimdışı unsalyzf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
xXx_crosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: marmaris

MesajTarih: 14.10.2006 - 23:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar motorun akra camurlugu yani plakalıgı yok uzerınde sizlere veya bayilere arka plakalık soran olursa dikkatli olun arastırın bakalım
Fighter
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.10.2006 - 05:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dedem, dayım ve bir arkadaşım motorlarını çaldırmışlardı. Hiç birinden haber alınamadı. En son arkadaşım çaldırdığında polis merkezine bildirildiğinde verilen cevap; yeni birşeyler bakın... Yani kısaca unutun. Ağlıyorum

Yalnız eğer yakalandıysa bile size bildirilmemişte olabiliyor, otoparkları kontrol ettirmenizde fayda var!

Geçmiş olsun arkadaşım...
Başa dön
Fighter Çevrimdışı Fighter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sx45
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.10.2006 - 05:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk etapta servislere haber verin. olur da servise giderse yakalanın şerefsizler.
Başa dön
sx45 Çevrimdışı sx45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.10.2006 - 05:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rammstein48, geçmiş olssun cok uzuldum
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
polenay
Üye
Üye

MesajTarih: 15.10.2006 - 09:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

peşin alıcı buldum. en azından öle sandım. adam marmarise geldi. evin önüne kadar ben getirdim. motoru inceledi. çalıştırdı sesini dinledi. sonra bir tur attı geldi. debriyaj çok yumuşak ,neden burda kavrıyo falan bişeyler dedi bidaha gitti ve bidaha gelmedi. evet şaka gibi banada hala öle geliyo ama o...pu çocuğu dolandırıcı çıktı. 3 dk sonra şüphelendim arabaya binip arkasından gittim ama bulamadım. marmarisin çıkışında polislere söledim. polise jandarmaya hepsine haber verdim. şimdilik bi gelişme yok. kawa636 da artık yok. dünya başıma yıkıldı. tel nosuda özeldi şerefsizin hiç şüphelenmedim. pztsi savcılıkla uğraşıcam. şu an çok kötü durumdayım. r1 hayallerimde bitti. bundan sonra bisikleti bile zor görürüm. bisikletle teker fotoğraflarını koyarım artık siteye

adam yalnızdı ama benim tahminimce 1 pikap fln bizi takip etmiş olabilir. teşkilat bunlar tek kişi cesaret edebileceğini sanmıyorum. ben emniyette ifade verirken aradı kardeşim 10dk ya ordayım. bi arkadaşı gördüm dedi. bende tam olarak nerdesin dedim güren marketmi bişey var oralardayım dedi. bende tel nosunu istedim kapatıp hemen çaldırıyom dedi

içmelerde satılık bir r1 var 2004 aynı adamlar onuda aramış. aynı şekilde benide muğlaya çağırmışlardı gitmemiştim. oda gitmemiş. adamlarda fazla üstüne düşmemişler olayın. bizim başımızda patladı ama

son olarak motor satan arkadaşların hepsinin aklında bulunsun. özel numaradan biri ararda mobilyacıyız fln bişiler saçmalarsa. hiçbişi olmamış gibi motoru gelip görmesini söleyin. buluşma ayarlayalım neresi olursa gelirim. aynı şekilde istanbulda siyah 1000rr da çalınmış. sahibinle konuştum. anlattığı kişide birbirine benziyo.

Son Mesajdan 19 dakika sonra eklendi:

bu arada teşekkürler arkadaşlar. bikaç şey daha eklemek istiyorum. movistar 600 rr la takas düşünürmüsün demişlerdi. buradada o motordan bahsetti sola yatırdık. sol granajda boya var fln dedi. bellona arabasıyla geliceklerinbi sölediler. muğlaya mal bırakıp dönüceklerini. hepsi düzmecede olabilir . balıkesirli ve adının murat olduğunu söledi. 1.75 boylarında. zayıf esmer. siyah saçlı. kepçe kulaklı kalın kaşlı bi herif. konuşmasında hocam. eyvallah gibi terimler kullanıyo.
Başa dön
polenay Çevrimdışı polenay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 15.10.2006 - 09:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

way şerefsizler yaa walla benimde moralim bozuldu üzülme arkadaş
umarım bulunur Üzgünüm
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
600f
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.10.2006 - 09:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok geçmiş olsun ya:?Savcılıktan izin olunca operatör seni o saatte kim aradıgını söyler gibime geliyor.Özel numarada gözükse operatörde kayıt vardır sanırım.tekrar geçmiş olsun. Üzgünüm
Başa dön
600f Çevrimdışı 600f Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sertac_Cagdas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kuşadası/İstanbul

MesajTarih: 15.10.2006 - 09:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok üzüldüm ya şerefsiz herifler...Bi motor almak için o kadar çalışıyoruz sonra bi allahsız gelip çalıyo ya bu kadar da olmaz ki Öfkeliyim Ağlıyorum Ağlıyorum

www.kusadasiriders.com
Başa dön
Sertac_Cagdas Çevrimdışı Sertac_Cagdas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal