Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - FZRAFER nıcklı uye

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

FZRAFER nıcklı uye

FZRAFER nıcklı uye
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
MXR125
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.10.2006 - 11:30    Mesaj konusu: FZRAFER nıcklı uye Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eger su an baglıysa ona cok tesekkur edıyorum.arkadaslar dun otobanda catalca yakınlarında motorum stop ettı motoruda yenı almıstım 94 model gılera mxr125.kara kara dusunurken zafer ısımlı arkadas yanımda durdu.bu arkadasında ılk motoru benımkındenmıs.o yagmurda Allah razı olsun ugrastı ve motorumu calıstırdık.karbıratore pıslık gelmıs.ve bana bu sıtenın adresını verdı.
Başa dön
MXR125 Çevrimdışı MXR125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
erdem22
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: edirne

MesajTarih: 16.10.2006 - 11:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MXR125, aramıza hoşgeldin. motorcu dayanışması nekadar güzel değilmi? fzrafer nickli arkadaşıda kutluyorum. Alkışlıyorum

nekadar ya?ly olursanyz olun birdaha asla olamayaca?ynyz kadar gençsiniz...
Başa dön
erdem22 Çevrimdışı erdem22 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SeloSino
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 16.10.2006 - 11:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MXR125, abi aramiza hosgeldin..bu arada fzrafer nickli üyemizi tebrik ediyorum örnek bir davranis.. Dil çıkarıyorum

SeLoo!
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı SeloSino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
fzrafer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 16.10.2006 - 11:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MXR125, onemlı degıl kardesım.aynı durumda ben olsam emının sızde aynı seyı yapardınız

Başa dön
fzrafer Çevrimdışı fzrafer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 16.10.2006 - 11:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fzrafer, tebrik ederim onurlu bir davranış Dil çıkarıyorum

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xcvxc
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.10.2006 - 11:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İşte motorcu olmanın dayanısmanın güzeligi burada ''FZRAFER'' arakdasımız bunu bir ornegidir aramıza hoş geldinMXR125, bu arada

Yarali Kalpler Team
Başa dön
xcvxc Çevrimdışı xcvxc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ac-dc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/urla

MesajTarih: 16.10.2006 - 11:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
ac-dc şimdi Çevrimiçi ac-dc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
MXR125
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 16.10.2006 - 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xcvxc, hosbulduk abı cok sagol.
Başa dön
MXR125 Çevrimdışı MXR125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PowerXante
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kastamonu

MesajTarih: 16.10.2006 - 11:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fzrafer, tebrikler. Dayanışma herzaman olması gereken unsur.
37 PK 028.
Başa dön
PowerXante Çevrimdışı PowerXante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
neanderthal
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Ordu/Fatsa/Eskisehir

MesajTarih: 16.10.2006 - 12:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MD'le tanışmak için harika bir durum... Dil çıkarıyorum Hoşgeldin...
djoz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: United States Of Antalya

MesajTarih: 16.10.2006 - 12:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum walla helal olsun kardeşe. şahsen ben yolda yardıma ihtiyacı olan arabalara bile dururken bir tane motorlunun bana yardım ettiği olmamıştır. alkışlar fzrafer e Alkışlıyorum
Başa dön
djoz Çevrimdışı djoz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.10.2006 - 12:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MXR125, aramıza hosgeldın.... Dil çıkarıyorum
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
you
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 16.10.2006 - 12:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İşte budur Alkışlıyorum fzrafer harbiden süper üyeymişsin tebrikler.
MXR125 aramıza hoşgeldin geçmiş olsun işte motorcu dayanışması böyle çoğalır.
Başa dön
you Çevrimdışı you Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 16.10.2006 - 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her md üyesinin yapması gereken yapmış arkadaşımız
eline sağlık sende aramıza hoş geldin Dil çıkarıyorum
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
saygin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/güzelbahçe

MesajTarih: 16.10.2006 - 12:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aramıza hosgeldin MXR125
Başa dön
saygin Çevrimdışı saygin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.24 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal