eger su an baglıysa ona cok tesekkur edıyorum.arkadaslar dun otobanda catalca yakınlarında motorum stop ettı motoruda yenı almıstım 94 model gılera mxr125.kara kara dusunurken zafer ısımlı arkadas yanımda durdu.bu arkadasında ılk motoru benımkındenmıs.o yagmurda Allah razı olsun ugrastı ve motorumu calıstırdık.karbıratore pıslık gelmıs.ve bana bu sıtenın adresını verdı.
Tarih: 16.10.2006 - 11:48 Mesaj konusu:
İşte motorcu olmanın dayanısmanın güzeligi burada ''FZRAFER'' arakdasımız bunu bir ornegidir aramıza hoş geldinMXR125, bu arada _________________ Liberavi Animam Meam! Fiat Yustitia Et Pereat Mundus!
Yarali Kalpler Team
Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 346 Nereden: United States Of Antalya
Tarih: 16.10.2006 - 12:13 Mesaj konusu:
walla helal olsun kardeşe. şahsen ben yolda yardıma ihtiyacı olan arabalara bile dururken bir tane motorlunun bana yardım ettiği olmamıştır. alkışlar fzrafer e _________________ SAYISALDAN PARA ÇIKSADA HAYABUSA ALSAM BENYM MONDIAL´Y ÇYN KONSOLOSLU?UNUN ÖNÜNDE BENZYN DÖKÜP YAKSAM
Tarih: 16.10.2006 - 12:19 Mesaj konusu:
her md üyesinin yapması gereken yapmış arkadaşımız
eline sağlık sende aramıza hoş geldin _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız