Arkadaşlar ben oğlumla beraber bugünden itibaren Siz motorsiklet severlerle buluşmanın ve tanışmanın mutluluğunu yaşıyoruz Bugün bir Z 750 aldık Amacımız siz dostlarımızı ve motorsiklet tutkusunu beraberce yaşamamız ve en önemliside Kuşadası'nda bir kapınızın olmasını istedik Şimdiden sizlerin değerli bilgilerini paylaşacağımız için çok mutluyuz Kapımızıda sonuna kadar açtık Kuşadasına gelmek ve bizlerle tanışmak istiyenler olursa kapımız sonuna kadar açık Hepinize saygılar ve selamlar
Tarih: 16.10.2006 - 19:41 Mesaj konusu:
seve seve beklerim unsalyzf kardeşim Ama bak ben sizler gibi genç değilim ben 49 yaşındayım ama oğlum 26 yaşında ve burdan gelecek arkadaşlarada sesleniyorum ben sadece pazar günleri müsaitim Sonuçta devlet memuruyum oğlum ise esnaf Elimizden gelenin fazlasıyla ilgileniriz Hepinizi bekleriz
Tarih: 16.10.2006 - 22:28 Mesaj konusu:
Aramıza hoş geldiniz abi, motorunuz da hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız....
Davetiniz için ayrıca teşekkürler, bizler de sizleri bekleriz İzmir'e her zaman _________________ Watashi no YAMAHA HIDIR chan...
cemaykutman, aramıza hoş geldin.bu arada motorun bir resminide çekip siteye koy bence.bizde sizi izmire bekleriz.toplantılarımız süper geçiyor bizde etkinlik çok hayırlısı olsun diyorum kazasız belasız kullanın ful ekipmanlarınızla _________________
Kayıt: May 04, 2006 Mesajlar: 144 Nereden: SARIYER - YSTANBUL
Tarih: 17.10.2006 - 11:38 Mesaj konusu:
cemaykutman, abi aramıza hoşgeldiniz ailece diyelim.Kuşadasına gelmeyi çok istiyorum kısmetse önümüzdeki sezon bir ege turu yapmayı düşünüyorum kısmetse uğrarım inşaallah, ayrıca motorunuz hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin, bol keyifli sürüşler, hımm unutmadan istanbul da da bir kapınız var herzaman bekleriz, kalın sağlıcakla _________________ Sahip oldu?un gücü ve rüzgary hissetmek ayryca do?a ile iç içe olmak duygularyn en güzeli olsa gerek ´´ Motor kullanyrken lütfen ekipmanlarymyzy kullanalym ´´ VOLKANN
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız