Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kuşadası'nada bekliyoruz

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kuşadası'nada bekliyoruz

Kuşadası'nada bekliyoruz
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
cemaykutman
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Aydyn-KU?ADASI

MesajTarih: 16.10.2006 - 19:25    Mesaj konusu: Kuşadası'nada bekliyoruz Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar ben oğlumla beraber bugünden itibaren Siz motorsiklet severlerle buluşmanın ve tanışmanın mutluluğunu yaşıyoruz Bugün bir Z 750 aldık Amacımız siz dostlarımızı ve motorsiklet tutkusunu beraberce yaşamamız ve en önemliside Kuşadası'nda bir kapınızın olmasını istedik Şimdiden sizlerin değerli bilgilerini paylaşacağımız için çok mutluyuz Kapımızıda sonuna kadar açtık Kuşadasına gelmek ve bizlerle tanışmak istiyenler olursa kapımız sonuna kadar açık Hepinize saygılar ve selamlar
Başa dön
cemaykutman Çevrimdışı cemaykutman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.10.2006 - 19:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cemaykutman, hoşgeldin kardeş aramıza

http://www.facebook.com/group.php?gid=6079229276

Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
badboymad
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 16.10.2006 - 19:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hosgeldınız aramıza Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
badboymad Çevrimdışı badboymad Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
unsalyzf
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Muğla

MesajTarih: 16.10.2006 - 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hoşgeldiniz ben kuşadasına yakın sayılırım gelebilirim yani.
Başa dön
unsalyzf Çevrimdışı unsalyzf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mrpilot
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Marmara Ereğlisi - TEKİRDAĞ

MesajTarih: 16.10.2006 - 19:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aramıza hoşgeldiniz Her zaman oğlunuzla beraber motorunuzun üzerinde olmanız dileğiyle. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

a rh (+)
Başa dön
mrpilot Çevrimdışı mrpilot Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 16.10.2006 - 19:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

a.slm hoşgeldiniz. Hayırlı uğurlu olsun motorunuz
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cemaykutman
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Aydyn-KU?ADASI

MesajTarih: 16.10.2006 - 19:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seve seve beklerim unsalyzf kardeşim Ama bak ben sizler gibi genç değilim ben 49 yaşındayım ama oğlum 26 yaşında ve burdan gelecek arkadaşlarada sesleniyorum ben sadece pazar günleri müsaitim Sonuçta devlet memuruyum oğlum ise esnaf Elimizden gelenin fazlasıyla ilgileniriz Hepinizi bekleriz
Başa dön
cemaykutman Çevrimdışı cemaykutman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
leventvardar
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Ku?adasy

MesajTarih: 16.10.2006 - 22:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hocam,

MotorDelisi'ne hoşgeldin.
Yoksa Cumartesi konuştuğumuz kişi siz misiniz?
Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum

Selamlar, Sevgiler
Levent Vardar
Kuşadası
yolaselam.com
Başa dön
leventvardar Çevrimdışı leventvardar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
badcocktail
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / K.yaka

MesajTarih: 16.10.2006 - 22:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aramıza hoş geldiniz abi, motorunuz da hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız....
Davetiniz için ayrıca teşekkürler, bizler de sizleri bekleriz İzmir'e her zaman Dil çıkarıyorum
SAGLIK
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.10.2006 - 22:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hoş Alkışlıyorum geldin kardeş.....
Başa dön
SAGLIK Çevrimdışı SAGLIK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 17.10.2006 - 11:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cemaykutman, aramıza hoşgeldin deliiiiiii Alkışlıyorum Alkışlıyorum
:P :P :P :P :P :P :P
ben aydına beklerim Gülümsüyorum
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neanderthal
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Ordu/Fatsa/Eskisehir

MesajTarih: 17.10.2006 - 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cemaykutman, aramıza hoş geldin abi... Dil çıkarıyorum
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 17.10.2006 - 11:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cemaykutman, aramıza hoş geldin.bu arada motorun bir resminide çekip siteye koy bence.bizde sizi izmire bekleriz.toplantılarımız süper geçiyor bizde etkinlik çok Dil çıkarıyorum hayırlısı olsun diyorum kazasız belasız kullanın ful ekipmanlarınızla Dil çıkarıyorum

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sertac_Cagdas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kuşadası/İstanbul

MesajTarih: 17.10.2006 - 11:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cemaykutman, selam abi aramıza hoşgeldin. Kuşadasında nerdensin? Bi gün tanışalım eğer istersen...

Bu arada motorunu kazasız belasız kullanman dileğiyle....

www.kusadasiriders.com
Başa dön
Sertac_Cagdas Çevrimdışı Sertac_Cagdas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
CASPER-VK
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: SARIYER - YSTANBUL

MesajTarih: 17.10.2006 - 11:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cemaykutman, abi aramıza hoşgeldiniz ailece diyelim.Kuşadasına gelmeyi çok istiyorum kısmetse önümüzdeki sezon bir ege turu yapmayı düşünüyorum kısmetse uğrarım inşaallah, ayrıca motorunuz hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin, bol keyifli sürüşler, hımm unutmadan istanbul da da bir kapınız var herzaman bekleriz, kalın sağlıcakla
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal