Kayıt: Oct 12, 2004 Mesajlar: 720 Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu
Tarih: 16.10.2006 - 23:28 Mesaj konusu: Bir Pazar ziyareti ve [b]nosscu[/b] abimizin yeni efsanesi!!
evet sitede nosscu nickiyle bildiğimiz Yalçın abimiz yeni bir 2002 Model R1 aldı.. bende bi pazar günü kendisini ziyaret ettim ve bi kaç foto aldık.. sizlerle paylaşayım dedim..
Buda Bizim Cıbır
_________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm !!!
2008 YZF R1 (RED- WHİTE)
ghostrider_cbr@hotmail.com
SBSY TEAM
maşallah,41 kere hemde süper bişey bu yalçın abi,allah kaza bela vermesın.zamanında bende aynı rengını alıyodum az daha,olmadı.ara sıra takas ederız _________________ 2003 HONDA CBR 954 RR...
Kayıt: Feb 13, 2005 Mesajlar: 2581 Nereden: mykonos,moskova,istanbul
Tarih: 17.10.2006 - 18:22 Mesaj konusu:
hepiniz sağolun arkadaşlar.
conan81, eğer bir daha görüşmek nasip olursa senin 954 le değişiriz bi tekerde onda yaparsın
KAWAKARTAL, iftar yemeğinden sonra dayanamadım ve aldım pişman değilim
bulosel, sağol okulun bitmeden allah hayırlısıyla sanada nasip etsin inşallah _________________
hadi yaffrum yii paramı eğledir beni
PERT TEAM,PERT TEAM
Kayıt: Feb 13, 2005 Mesajlar: 2581 Nereden: mykonos,moskova,istanbul
Tarih: 17.10.2006 - 19:09 Mesaj konusu:
hussar_alp, ayıp ettiniz be yaf niye saklanayım ordayım kırmızı montlu tr_rider, sağol varol teşekkürler.
KintaRo, bizim makineler güzal ama havalar sezonu bitirtti maaalesef hondaf3, 1000rr ;joe_santana nikli üyemiz Bekir'in motoru jantlarını yeni boyattık.
demgah, sağolasın dostum.
FZS06, yattımı acabaaaaa? yatmadı yatmadı
Yogi, amin kardeşim allha sanada nasip etsin.
_Zagor_, temennilerine amin diyorum cümlemizi allah kaza beladan korusun.
hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.beni mutlu ettiniz arkadaşlar md beraberliğini unuttuğum eski günleri hatırlattınınz.helal hepinize :P :P :P deliler _________________
hadi yaffrum yii paramı eğledir beni
PERT TEAM,PERT TEAM
En son nosscu tarafından 17.10.2006 - 19:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız