Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bir Pazar ziyareti ve [b]nosscu[/b] abimizin yeni efsanesi!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bir Pazar ziyareti ve [b]nosscu[/b] abimizin yeni efsanesi!!

Bir Pazar ziyareti ve [b]nosscu[/b] abimizin yeni efsanesi!!
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
joe_santana
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu

MesajTarih: 16.10.2006 - 23:28    Mesaj konusu: Bir Pazar ziyareti ve [b]nosscu[/b] abimizin yeni efsanesi!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet sitede nosscu nickiyle bildiğimiz Yalçın abimiz yeni bir 2002 Model R1 aldı.. bende bi pazar günü kendisini ziyaret ettim ve bi kaç foto aldık.. sizlerle paylaşayım dedim..

Buda Bizim Cıbır Çok gülüyorum Çok gülüyorum

SBSY TEAM
Başa dön
joe_santana Çevrimdışı joe_santana Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
conan81
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: miami

MesajTarih: 16.10.2006 - 23:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maşallah,41 kere hemde Gülümsüyorum süper bişey bu yalçın abi,allah kaza bela vermesın.zamanında bende aynı rengını alıyodum az daha,olmadı.ara sıra takas ederız Göz kırpıyorum
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI

MesajTarih: 16.10.2006 - 23:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah kazasız belasız binmek nasip etsin hayırlı olsun :P :P :P
Başa dön
KAWAKARTAL Çevrimdışı KAWAKARTAL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
bulosel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne/Bursa

MesajTarih: 17.10.2006 - 00:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi gunlerde kullanman dilegiyle Yalcın abi.... Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mykonos,moskova,istanbul

MesajTarih: 17.10.2006 - 18:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepiniz sağolun arkadaşlar.

conan81, eğer bir daha görüşmek nasip olursa senin 954 le değişiriz bi tekerde onda yaparsın Çok gülüyorum

KAWAKARTAL, iftar yemeğinden sonra dayanamadım ve aldım pişman değilim Çok gülüyorum

bulosel, sağol okulun bitmeden allah hayırlısıyla sanada nasip etsin inşallah

hadi yaffrum yii paramı eğledir beni Gülümsüyorum
PERT TEAM,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
_Zagor_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 17.10.2006 - 18:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu, harika motor,kazasız belasız kullanmanızı dilerim.

"Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Başa dön
_Zagor_ Çevrimdışı _Zagor_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Yogi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul-Ataköy

MesajTarih: 17.10.2006 - 18:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kazasız belasız gunlerde kullanılır inşallah
0 rh(+)
Başa dön
Yogi Çevrimdışı Yogi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Trndo-Alp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ku?adasy

MesajTarih: 17.10.2006 - 18:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herşey güselde! niye kendi yüzünü saklama gereğinde bulundun Çok gülüyorum ?
demgah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 17.10.2006 - 18:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun kazasız belasız Alkışlıyorum
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
FZS06
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 17.10.2006 - 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oooohh 1000 RR da cıncık gibi duruyo hani.Motor sola mı yattı ? Yalçın abi bu arada R1 hayırlı olsun Dil çıkarıyorum
Başa dön
FZS06 Çevrimdışı FZS06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ARRDA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ) ANKARA

MesajTarih: 17.10.2006 - 18:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kazasız belasız kullanman dileğiyle r1 ın en yakısıklı rengini ve modelini almıssın Dil çıkarıyorum ama yani o RR da içini cız ettirdi adamın Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
Başa dön
ARRDA Çevrimdışı ARRDA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KintaRo
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 17.10.2006 - 18:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne durmuş öyle yavrular bee. çok süper görünüyor. Allah kaza bela vermesin Göz kırpıyorum
eray_91
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ..::YzMiR::..

kazasız belasız yalçın abi güle güle kullan
Başa dön
eray_91 Çevrimdışı eray_91 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 17.10.2006 - 18:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu, Abi makinaya Maşaallah Allah kaza bela vermesin çok güzel Dil çıkarıyorum

Başa dön
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mykonos,moskova,istanbul

MesajTarih: 17.10.2006 - 19:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hussar_alp, ayıp ettiniz be yaf niye saklanayım ordayım kırmızı montlu Göz kırpıyorum
tr_rider, sağol varol teşekkürler.
KintaRo, bizim makineler güzal ama havalar sezonu bitirtti maaalesef Üzgünüm
hondaf3, 1000rr ;joe_santana nikli üyemiz Bekir'in motoru jantlarını yeni boyattık.
demgah, sağolasın dostum.
FZS06, yattımı acabaaaaa? Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum yatmadı yatmadı
Yogi, amin kardeşim allha sanada nasip etsin.
_Zagor_, temennilerine amin diyorum cümlemizi allah kaza beladan korusun. Bravo

hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.beni mutlu ettiniz arkadaşlar md beraberliğini unuttuğum eski günleri hatırlattınınz.helal hepinize :P :P :P deliler Dil çıkarıyorum

hadi yaffrum yii paramı eğledir beni Gülümsüyorum
PERT TEAM,PERT TEAM

En son nosscu tarafından 17.10.2006 - 19:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal