Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motor ömrü

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motor ömrü

motor ömrü
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
xenophobic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 17.10.2006 - 20:52    Mesaj konusu: motor ömrü Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili md liler kafamda bi takım sorular var mesela bi motor kaç bin km de rektefiye (yanlış yazmış olabilirim) yani böle piston değişikliği falan acaba kaç km de bir yapılır yani neticede çok ucuz bi şey olmasa gerek mesela gt250r kaç binde yapmak gerekir bi yardımcı olursanız sevinirim!!! Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
xenophobic Çevrimdışı xenophobic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Yogi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul-Ataköy

MesajTarih: 17.10.2006 - 21:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kullanıma bağlıdır dostum kesin bişiy soylemek yanlıs olur ama sıtenın buyuklerınden emınımkı yaklaşık bi km öğreniriz
0 rh(+)
Başa dön
Yogi Çevrimdışı Yogi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 17.10.2006 - 21:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım tamamen bakım ve kullanıma bağlıdır. Aynı motoru 500000 km de kullanabilirsin 20000 km de.

Japon motorları 100000km den önce bitmez, hyosung hakkında bir fikrim yok.
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SeloSino
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 17.10.2006 - 21:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alptoker, tamamen abime katılıyorum Dil çıkarıyorum ..periyoduk bakimlari zamanında ve düzgün sekilde yapılıyorsa eger 100000 km ulasırsın..

SeLoo!
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı SeloSino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kawasakiglr
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.10.2006 - 21:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet arkadaşın dedigi gibi 50binde yolu yarılıyor 100bindede artık salmaya başlıyorlar (race makinalar)
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.10.2006 - 21:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xenophobic dostum eger motor japon ve markaysa sen bitiremezsin kolay kolay benim şirketimde 2 kişinin kullandıgı bi titan vardı 2002 modeldi ve 102.000 km de teslim aldım hala orginaldi herşeyi ve 125km/h hiç baymadan gidiyordu ve teker harikası bir makinaydı :3 arkdaşlarım bilir Bravo ne günlerdi bee Bravo neyse yani ama makina kaliteyse bitmez hyosunga hiiç bi yorum yapamıcam ama hondaa ölmezzz Dil çıkarıyorum
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.10.2006 - 21:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aspire demiş ki:
alptoker, hehe beni unuttun adamım senesi dolmadı daha Çok gülüyorum :3

Son Mesajdan 46 saniye:

bu arada alptoker dostum sana katılıyorum Dil çıkarıyorum

istisnalar kaideyi bozmaz yawrum Çok gülüyorum
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
transam
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 17.10.2006 - 21:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kesinlikle kullanıma ve bakımlara bağlı motor ömürleri
ama dünyada en çok japon makinalar daha uzun ömürlü
Başa dön
transam Çevrimdışı transam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.10.2006 - 21:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor yag yakmaya ve dumanıda aşırı atmaya başladıgı zaman bitme sinyalleri vermeye başlar bi segman degiştirmek için açtırırsın usta sana motor yaptırır.km ler degişkendir makinenin saglamlıgıda önemlidir ama esas önemli olan kullanıcıdır.

http://www.facebook.com/group.php?gid=6079229276

Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
djoz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: United States Of Antalya

MesajTarih: 17.10.2006 - 22:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla onu bilmiyorumda benim mondial bütün bakımları tam zamanında yapıldığı hallde 9 bin km de alt motoru komple değiştirdim
Başa dön
djoz Çevrimdışı djoz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HULK
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.10.2006 - 22:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

makinenin saglamlıgıda önemlidir ama esas önemli olan kullanıcıdır

Asıl anafikir burada... Katılıyorum... Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 17.10.2006 - 22:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şimdi herkes kafadan atmış birşeyler...motor ne kadar hızlı dönüyorsa o kadar çabuk biter...10.000 devirin üstünde dönen bir motor 60-70.000 gidiyorsa 6000-7000 dönen motor 150.000 gider..olay bu
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 17.10.2006 - 22:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorun yağsız kalması, soğukken zorlanması gibi etkenler motorun ömrünü kısaltır. Yatak sarar, kol çıkartır vs. Güzel, bakımlı ve bilinçli kullanımda motorun rektefiyesine bile uzun yıllar boyu gerek kalmaz. İyi yağlanan ve aşınmaya uğramayan motor tık demez Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Lifeislie, devir kavramı motordan motora değişiyor. Doğru tespitini ortalama devirler ve yüksek devirler olarak düzeltmek isterim izin verirsen Dil çıkarıyorum

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.10.2006 - 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lifeislie demiş ki:
şimdi herkes kafadan atmış birşeyler...motor ne kadar hızlı dönüyorsa o kadar çabuk biter...10.000 devirin üstünde dönen bir motor 60-70.000 gidiyorsa 6000-7000 dönen motor 150.000 gider..olay bu

labaratuar şartlarında dediğin gibidir ama gerçek hayatta durum böyle değil işte. Ne olursa olsun bakımsız motorda motor da şanzıman da erken yıpranacaktır. Sonra da teknolojisi, motorun kalitesi, sağlamlığı, çeşidi önem kazancaktır.

Zannetmiyorum ki japonlar teknoloji harikası motorlarını 60000-70000 km sonra atın diye yapmamışlardır. Bir gsx 1000r vardı 78000 de kadranda 321 gösteriyordu.
Başa dön
Lifeislie
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 17.10.2006 - 22:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kıvançkaplan

Alıntı:
Lifeislie, devir kavramı motordan motora değişiyor. Doğru tespitini ortalama devirler ve yüksek devirler olarak düzeltmek isterim izin verirsen

ben daha anlaşılır olsun diye rakamlarla ifade ettim..sende kasbul edersin ki bir racing bir crusier kadar km yapamaz....
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal