Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - iste 4 tekerle 2 teker ornek 1 tane

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

iste 4 tekerle 2 teker ornek 1 tane

iste 4 tekerle 2 teker ornek 1 tane

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 17.10.2006 - 21:22    Mesaj konusu: iste 4 tekerle 2 teker ornek 1 tane Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.youtube.com/watch?v=wiKhRtyym8A&mode=related&search=
Başa dön
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tuner
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 17.10.2006 - 21:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adam walla hayabusayı yalan edıo :chu:
Başa dön
tuner Çevrimdışı tuner Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.10.2006 - 21:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bıde adamların tıplere bakın sız Çok gülüyorum
Başa dön
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Yogi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul-Ataköy

MesajTarih: 17.10.2006 - 21:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arabın kullandııı motordan ne hayır gelir Çok gülüyorum fake bunlar :P
0 rh(+)
Başa dön
Yogi Çevrimdışı Yogi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.10.2006 - 21:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ama sonuc benım ıcın uzucu haklsın kardesım benzın beles nede olsa demi onlara (vay be beles mal ne adamlar yaratıo yaw) :P
Başa dön
tvs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :...TuzLa...:/İsT

MesajTarih: 17.10.2006 - 21:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DoGaN_FaLcOn, sencede fazla topic amıyomusun tamam acman güzel bizimle bişeyi paylaşıyon ama fazla acmasana iyi olur ok. Dil çıkarıyorum

Yzf r6 2006

Başa dön
tvs Çevrimdışı tvs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.10.2006 - 21:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tuaf bı durum yazanda ve paylasanda kabahat Öfkeliyim
Başa dön
tvs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :...TuzLa...:/İsT

MesajTarih: 17.10.2006 - 22:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DoGaN_FaLcOn, bak bazı şeyleri yanlış anlama herseyin zamanı var ama sen bir günde 10 tane topic acarsan biraz acayip olmazmı!yoksa kardeşim bu site herkesin sitesi herkese acık bir site kuralları ihlal etmeyen herseyi yapabilirsin ama fazla topic acınca olmuyo birde sadece bir video baska diğerini baska topicte acıyon hani 2sinide bir topicte toplasan. Göz kırpıyorum

Yzf r6 2006

Başa dön
tvs Çevrimdışı tvs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
03afyok
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: afyonkarahisar

MesajTarih: 17.10.2006 - 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

heeeeee adamlar a bakın ilginç bir durum Alkışlıyorum
Başa dön
03afyok Çevrimdışı 03afyok Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.10.2006 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende ole dusundum ama ıkısı farklı dallarda olduu ıcın mecbur kaldım oncekı acmıs olduum topıcte bunu eklemek ıstedım ızahın ıcın sanada sğl
Başa dön
djoz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: United States Of Antalya

MesajTarih: 17.10.2006 - 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu sonuca ihtimal bile vermek istemedim ama bencede plotaj
Başa dön
djoz Çevrimdışı djoz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
starik
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 18.10.2006 - 00:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence de pilotajdan kaynaklanıyor .ama skyline yabana atılacak bi araba değil Dil çıkarıyorum
sonkipcak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.10.2006 - 05:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

insanları niye küçük görüyorsunuz kardeşim kılığını kıyafetini dalga konusu yapıyorsunuz anlamak mümkün değil sizleri ya amerikan kotuna alışmış sizin gözler herhalde adamların milli kıyafeti o ala ala birde haya nın yalan olduğu filan yok basmamış ki iyi baksanıza
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 18.10.2006 - 07:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar gereksiz seylerin konusu uzayıp gidiyor! motosikletler son derce güçlüdür bunu herkes biliyor ancak bu gucu yere dozajlı vermek tecrübe ister yetenek ister çünkü arabalardaki kalkış sistemleri motorda yok! hersey senin 2 elinde olup bitiyor!oyuz den profesyonellerin yaptığı testleri kalkışları ciddiye alın! standart motosikletleri bile hakkını verrek kullanırsan seni sadece sen istersen gecerler!
makinayı ciid kullanan adamların arabalar ile nasıl oynadığının videosu sitede tonla var!bide onlara bakın!hatta R1-DODGE VIPER-VE F-16 kalkışı vardı! 300-400m R1 ikisinide deldi sonra son sürati 340+olan vıper geldi geçti ancak 400-500m gibi biyerde sansı kesinlikle yok!! bu kazmaların sayısı bayaa artıyor kafasına her kask takanı altına hayabusa alan her kişi pilot sanmayın dostlar!izmirde bi hayabusacı dostum var otoban çıkısında 5dk onu bekliyoruz ama bi görseniz dısardan suzukı yarış takımı 1.pilotu sanarsınız! Çok gülüyorum o dostumu kalkışta 206 ile bile yerler sonra buraya koyarlar millete Şok oldum Şok oldum böyle bakar!!
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal