Oktay Dal sen büyük başarılara imza atki bizde senin haberlerini yapalım. Sende bu hırs ve azim olduğu sürece daha çok başarılara imza atacaksın ve biz'de senin başarılarının haberini daha çok yapacağız gibi
en büyük manevi desteklerden birini 1000cc drag şampiyonu Ali UTKU verdi,örnek sportmen kişiliği ile _________________ MOTOSİKLET 23 [ Tarzımız - Kalitemiz ]
Tarih: 18.10.2006 - 11:42 Mesaj konusu:
Sevgili Oktay, senin gibi bir arkadaşım olduğu için gurur duyuyorum, başarılarının devamını dilerim... Her zaman şampiyonluk haberlerini duymak ümidiyle... _________________
başarıların daimi olur abi... bende kanuni kullanıcısıyım racer 200 var... _________________ HAYAT ATEŞİM SÖNERKEN GRİ BİR BİR ŞEHRİN SAVAŞÇIL NAMLUSUNUN AĞZINDA BİR YAKARIŞIM KALDI SAVAŞA BİR DE DEVRİMCİ ATEŞİM HEDİYE İNSANLIĞA... Delikanlım... senki ya bir köşebaşında kaşından kan sızarak gebereceksin yada bir DEVRİMCİ gibi darağacında can vere
sevgili Hulk sizin gibi kültürlü ve bilgili, motosikletli yaşamı ilke edinmiş üstadı sitede görmek beni mutlu eder. _________________ MOTOSİKLET 23 [ Tarzımız - Kalitemiz ]
Oktay abiyi İzmirliler çok seviyor. Başta bizim okul.Okuldan kaçıp Oktay Abinin yarışlarını izlemeye giderdik. Hey gidi günler heyyyyyyyy Birde diyorduk ya bu abi bu zayıflılıkla nasıl sürüyor o motoru İzmirlilerin Prens'i dir o
Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 346 Nereden: United States Of Antalya
Tarih: 18.10.2006 - 11:54 Mesaj konusu:
resim ler güzel walla
paylaşım için saol _________________ SAYISALDAN PARA ÇIKSADA HAYABUSA ALSAM BENYM MONDIAL´Y ÇYN KONSOLOSLU?UNUN ÖNÜNDE BENZYN DÖKÜP YAKSAM
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız