Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Naftalin ile ilgili bir şehir efsanesi...('NOS' etkisi)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Naftalin ile ilgili bir şehir efsanesi...('NOS' etkisi)

Naftalin ile ilgili bir şehir efsanesi...('NOS' etkisi)
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
DarkHaze
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Eski?ehir

MesajTarih: 18.10.2006 - 16:10    Mesaj konusu: Naftalin ile ilgili bir şehir efsanesi...('NOS' etkisi) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam arkadaşlar; benzine bir oranda toz naftalin eklenince, benzinin oktan'ının inanılmaz boyutlarda yükseldiğine ve neredeyse Nos'a yakın bir yanma oranına sahip olduğuna dair bazı söylentiler var, belki aranızda duyan veya deneyen vardır Gülümsüyorum bu konuda bilgisi olan arkadaş varmı acaba...
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 18.10.2006 - 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah allah yenimi çıktı bu dalga :hıım
öğrenen arkadaş banada haber versin
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DarkHaze
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.10.2006 - 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir defa sonuna denk gelmiştim Discovery adlı kanalda efsane avcıları adlı programda bu konuyu test ettiler ve gözle görülür oranda motorun performanslı calıştıığını gözleyip onayladılar... ^321
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 18.10.2006 - 16:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay be bizde yapsak olurmu acaba nasıl yapıyoruz bu işi...... Çok gülüyorum Çok gülüyorum :nono:
Başa dön
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
xcvxc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.10.2006 - 16:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yanlıs hatırlamıyosam onlar american bir otomobil motorunu alıp degişik işkencler uygulamıstılar. . .

Radyortoru delip içine yumurta atıyorlardı. . . sonucta delik kapanyor. .
Karburatore bozuk para atıyorlardı. . .
Benzin deposunu seker komuslardı. . .

belki sekeri naftelinle karıstırıyor olabilirsin Dil çıkarıyorum
ama naftalini koyarsak bence hiç bi işe yaramaz daha kotu sonuclar elde edebiliriz. . .

Yarali Kalpler Team
Başa dön
xcvxc Çevrimdışı xcvxc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DarkHaze
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.10.2006 - 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xcvxc' naftalin olduğuna eminim katkının, yabancı bazı forumlardada bu konuda bazı yazılar var... naftalin bazı bombaların yapımındada kullanılıo sonucda bır petrol ürünü ve inanılmaz yanıyor bugun denedim Gülümsüyorum)
roadboybrk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 18.10.2006 - 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla elimde bi tane motorum var onuda böyle saçma sapan seyleri deneyerek parçalayamaycağım kusura bakmayın Bravo Bravo
roadboybrk Çevrimdışı roadboybrk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_DeliCocuk_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ Ere?li

MesajTarih: 18.10.2006 - 16:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla naftalin güzel yanıcı madde diye biliyorum ben aslında uygulamak lazım, eski hurdaya atılmak üzere olan bir motor üzerinde denemek lazım Bravo :hıım
_DeliCocuk_ Çevrimdışı _DeliCocuk_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DarkHaze
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.10.2006 - 16:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet arkadaşlar az önce bir deney yaptım... iki adet küllüğe zippo benzini koydum birinin içerisine naftalın tozu koydum ve atesledim! çıkac sonuç sade benzin bir sure sonra sondü, naftalinli olan ise aşırı kalorili bir sekilde yandı ve küllüğü patlattı zor söndürdüm... bu katkıyı motoruma koymayacağıma eminim... ama hala merak ediorum....
REPSOL41
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KOCAELİ/İZMİT

MesajTarih: 18.10.2006 - 16:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla şimdi bende cok merak ettim deneyen bi arkadaşımız olursa bana da haber versinnn.. Çok gülüyorum
HAYAT ATEŞİM SÖNERKEN GRİ BİR BİR ŞEHRİN SAVAŞÇIL NAMLUSUNUN AĞZINDA BİR YAKARIŞIM KALDI SAVAŞA BİR DE DEVRİMCİ ATEŞİM HEDİYE İNSANLIĞA... Delikanlım... senki ya bir köşebaşında kaşından kan sızarak gebereceksin yada bir DEVRİMCİ gibi darağacında can vere
Başa dön
REPSOL41 Çevrimdışı REPSOL41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 18.10.2006 - 16:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

küllüğü patlattı

DarkHaze,
Çok gülüyorum haydeee Ramazan delileri bunlaaaar,turfandaaa.
Öfkeliyim eee başka derdi olan var mı? Gülümsüyorum yaauv yaaaaaw yapmayın yaw.uçacaksınız havaya,bilmem kaçıncı derece yanık vakaları artmasın,lütfen :nono:

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
djoz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: United States Of Antalya

MesajTarih: 18.10.2006 - 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi bu benim cok hoşuma gitti benim mondiale koysak hızlı gidermi yarın denersem ki bu gidişle yapcak gibiyim haber veririm
Başa dön
djoz Çevrimdışı djoz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 18.10.2006 - 17:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir tutam kimyon da koy! kısık ateşte 15-20dk pişir benzini Çok gülüyorum sonra motora servis et! bide mümkümse yeni bi motor sipariş et!! Çok gülüyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 18.10.2006 - 17:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

efsane avcılarının o progRamını bnde izlemiştim gerçektende naftalin koyunca daha performanslı calısıordu..
Başa dön
Anger Çevrimdışı Anger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DarkHaze
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.10.2006 - 17:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

burda hadi hepberaber motorlarımıza naftalin katkılı benzin koyalım kampanyası duzenlemıoruz arkadaslar bu konuda pratik bilgisi olan var mı de arastırıoruz :efm
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.29 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal