Tarih: 18.10.2006 - 16:10 Mesaj konusu: Naftalin ile ilgili bir şehir efsanesi...('NOS' etkisi)
selam arkadaşlar; benzine bir oranda toz naftalin eklenince, benzinin oktan'ının inanılmaz boyutlarda yükseldiğine ve neredeyse Nos'a yakın bir yanma oranına sahip olduğuna dair bazı söylentiler var, belki aranızda duyan veya deneyen vardır bu konuda bilgisi olan arkadaş varmı acaba... _________________ suzuki gsxr750-suzuki gsx-1300R Hayabusa 99- cok iyi iyinin dusmanidir...
bir defa sonuna denk gelmiştim Discovery adlı kanalda efsane avcıları adlı programda bu konuyu test ettiler ve gözle görülür oranda motorun performanslı calıştıığını gözleyip onayladılar... ^321 _________________ suzuki gsxr750-suzuki gsx-1300R Hayabusa 99- cok iyi iyinin dusmanidir...
Tarih: 18.10.2006 - 16:34 Mesaj konusu:
Yanlıs hatırlamıyosam onlar american bir otomobil motorunu alıp degişik işkencler uygulamıstılar. . .
Radyortoru delip içine yumurta atıyorlardı. . . sonucta delik kapanyor. .
Karburatore bozuk para atıyorlardı. . .
Benzin deposunu seker komuslardı. . .
belki sekeri naftelinle karıstırıyor olabilirsin
ama naftalini koyarsak bence hiç bi işe yaramaz daha kotu sonuclar elde edebiliriz. . . _________________ Liberavi Animam Meam! Fiat Yustitia Et Pereat Mundus!
Yarali Kalpler Team
xcvxc' naftalin olduğuna eminim katkının, yabancı bazı forumlardada bu konuda bazı yazılar var... naftalin bazı bombaların yapımındada kullanılıo sonucda bır petrol ürünü ve inanılmaz yanıyor bugun denedim ) _________________ suzuki gsxr750-suzuki gsx-1300R Hayabusa 99- cok iyi iyinin dusmanidir...
Kayıt: Jan 28, 2005 Mesajlar: 873 Nereden: zonguldak/ Ere?li
Tarih: 18.10.2006 - 16:45 Mesaj konusu:
valla naftalin güzel yanıcı madde diye biliyorum ben aslında uygulamak lazım, eski hurdaya atılmak üzere olan bir motor üzerinde denemek lazım :hıım _________________ Lütfen Kask Takalym
camurlu_endurocu@hotmail.com
evet arkadaşlar az önce bir deney yaptım... iki adet küllüğe zippo benzini koydum birinin içerisine naftalın tozu koydum ve atesledim! çıkac sonuç sade benzin bir sure sonra sondü, naftalinli olan ise aşırı kalorili bir sekilde yandı ve küllüğü patlattı zor söndürdüm... bu katkıyı motoruma koymayacağıma eminim... ama hala merak ediorum.... _________________ suzuki gsxr750-suzuki gsx-1300R Hayabusa 99- cok iyi iyinin dusmanidir...
walla şimdi bende cok merak ettim deneyen bi arkadaşımız olursa bana da haber versinnn.. _________________ HAYAT ATEŞİM SÖNERKEN GRİ BİR BİR ŞEHRİN SAVAŞÇIL NAMLUSUNUN AĞZINDA BİR YAKARIŞIM KALDI SAVAŞA BİR DE DEVRİMCİ ATEŞİM HEDİYE İNSANLIĞA... Delikanlım... senki ya bir köşebaşında kaşından kan sızarak gebereceksin yada bir DEVRİMCİ gibi darağacında can vere
DarkHaze,
haydeee Ramazan delileri bunlaaaar,turfandaaa.
eee başka derdi olan var mı? yaauv yaaaaaw yapmayın yaw.uçacaksınız havaya,bilmem kaçıncı derece yanık vakaları artmasın,lütfen :nono: _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 346 Nereden: United States Of Antalya
Tarih: 18.10.2006 - 17:05 Mesaj konusu:
abi bu benim cok hoşuma gitti benim mondiale koysak hızlı gidermi yarın denersem ki bu gidişle yapcak gibiyim haber veririm _________________ SAYISALDAN PARA ÇIKSADA HAYABUSA ALSAM BENYM MONDIAL´Y ÇYN KONSOLOSLU?UNUN ÖNÜNDE BENZYN DÖKÜP YAKSAM
burda hadi hepberaber motorlarımıza naftalin katkılı benzin koyalım kampanyası duzenlemıoruz arkadaslar bu konuda pratik bilgisi olan var mı de arastırıoruz :efm _________________ suzuki gsxr750-suzuki gsx-1300R Hayabusa 99- cok iyi iyinin dusmanidir...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız