Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MAÇ!(yinemi maç demeyin lütfen,destek verin!)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MAÇ!(yinemi maç demeyin lütfen,destek verin!)

MAÇ!(yinemi maç demeyin lütfen,destek verin!)
Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
_Zagor_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 19.10.2006 - 08:35    Mesaj konusu: MAÇ!(yinemi maç demeyin lütfen,destek verin!) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hazırlık maçımızı yapmak üzere"VEZİR SPOR" tesislerinde,saat 20:30' da buluşmak dileğiyle arkadaşlar.

lütfen ihmal etmeyin ve "Moto Virüs"'le yapıcağımız önemli maç öncesi,kadroyu belirleyebilmek için muhakkak bir araya gelmeliyiz,bir önceki hazırlık karşılaşmamızdaki oyunculardan geçerli bir bahane olmadığı sürece iştirak etmelerini önemle rica ederim.

Ayrıca MD seyirci potansiyelinide görmek açısından ,tüm İstanbul MD'nin yarın desteğe gelmesini bekliyor olacağız.Şimdiden teşekkür ederim,selametle.

Buluşma yeri : Vezir Spor Tesisleri - Altunizade http://www.vezirspor.com.tr/
Tarih : 20 Ekim Cuma
Buluşma : 19:30
Maç saati : 20:30
Mekan Krokisi : http://www.vezirspor.com.tr/irtibat.asp

Mekan hakkında kısa bir bilgi vermek gerekirse , araba ve motorlarımız için otoparkı, televizyon salonu, cafe si ve maç seyretmek için tribünleri mevcuttur..herkesi bekliyoruz!

"Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Başa dön
_Zagor_ Çevrimdışı _Zagor_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
StaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbuL

MesajTarih: 19.10.2006 - 08:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tabi ki de ordayımmmm Bravo Bravo
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 19.10.2006 - 08:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_Zagor_, Emre'cim Bir Aksilik Çıkmazsa Ordayız Dil çıkarıyorum
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.10.2006 - 08:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

belki gelemem gelemezsen herkesten özür diliorum şimdiden...

Başa dön
Batuuu Çevrimdışı Batuuu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_Zagor_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.10.2006 - 08:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MaD_StaR, kuzu naber?,kambersiz düğün olurmu?Selcan;topiği güncel tutmaya çalışın lütfen,ben netten çıkmak zorundayım,ok!

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

MaGICLeF,gel yakışıklı kardeşim,gelicem diyorsun hep ekiyorsun ,maymun Gülümsüyorum

Başa dön
_Zagor_ Çevrimdışı _Zagor_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.10.2006 - 08:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_Zagor_, Gelicem Gelicem Çok gülüyorum Çok gülüyorum
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
StaR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.10.2006 - 08:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_Zagor_, iyiyim Emre abiciiiiim Gülümsüyorum
Diğer topicte yazdım ama tekrar yazayım ÇÇOOKKK ÇOOOK TE$EKKÜRLER HER$EY İÇİN..!
eLimizden geLeni yaparız abim sen yeter ki iste Dil çıkarıyorum
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 19.10.2006 - 08:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gelmeye çalışıcam. Evim Altınizadede biraz uzak ama olsun fedakarlık yapmak lazım. Çok gülüyorum
CASPER-VK
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: SARIYER - YSTANBUL

MesajTarih: 19.10.2006 - 08:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zagor cuma günü ordayız merak etme Dil çıkarıyorum
titi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.10.2006 - 08:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evveeeeeeet bu son hazırlık maçı cuma akşamı görüşürüz kısmetse Dil çıkarıyorum
titi Çevrimdışı titi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.10.2006 - 08:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kadiRR_delisi, Kardeşim Evin Çok Uzak Senin Yah... Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Evi Bilmesem Eyw. Dicem Ama Hadi Neyse Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.10.2006 - 09:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

desaha, abim başarılar diliyorum sana ben gelemicem heralde Üzgünüm

Başa dön
Batuuu Çevrimdışı Batuuu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
titi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.10.2006 - 09:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen maça dayanamazsın iki elin kanda olsa yine gelirsin batuuuuuuuuuu :P
titi Çevrimdışı titi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
StaR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.10.2006 - 09:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kadiRR_delisi, Ben de Uğur mumcu dan geLicem Gülümsüyorum
Bana her yoL Paris :P :P
CASPER-VK, desaha, görü$mek üzere Gülümsüyorum
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 19.10.2006 - 09:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Galiba el mahkum ben de ordayım Çok gülüyorum Ama maçtan sonra başka bir yere daha yetişicem, geçen hafta gitmemiştim, bu hafta geç de olsa gideyim bari Bravo

Ya bir kendime KGS edinemedim, 2. köprüden gelmek acayip kasıyor, bakıcaz artık :hıım
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki
1. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal