Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - HAYDİ MD ÜYELERİ ŞAFAK'ğı KURTARMAK İÇİN EL ELE

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

HAYDİ MD ÜYELERİ ŞAFAK'ğı KURTARMAK İÇİN EL ELE

HAYDİ MD ÜYELERİ ŞAFAK'ğı KURTARMAK İÇİN EL ELE
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 19.10.2006 - 11:26    Mesaj konusu: HAYDİ MD ÜYELERİ ŞAFAK'ğı KURTARMAK İÇİN EL ELE Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ŞAFAK ÇOK SEVDİĞİM BİR AKRABAMDIR
SAĞLIKLI SPORTMEN BİR KİŞİYKEN
BİR GÜNDE HAYATI DEĞİŞMİŞ RAHATSIZLANMIŞDIR
HASTALIĞINA NADİR RASTLANAN LEF KANSERİ TEŞHİSİ KONMUŞTUR YAKLAŞIK 3 YILDIR BU HASTALIĞIN
PENÇESİNDE OLUP BU HASTALIĞI
YENMEK İÇİN SAVAŞ AÇMIŞTIR
BİR GÜN BİLE YAŞAM UMUDUNU KAYBETMEMİŞTİR
ŞU AN AMİRİKA TEKSAS EYALETİNDE TEDAVİ GÖRMEKTEDİR
TEDAVİ MASRAHLARI ÇOK YÜKSEK OLDUĞUNDAN
TEDAVİNİN YARIDA KALMA DURUMU SÖZ KONUSUDUR
ŞAFAK ğın BU YAŞAM SAVAŞINI KAZANMASI İÇİN BİZDE MD ÜYELERİ OLARAK
MADDEN VE MANEN YANINDA OLDUĞUMUZU GÖSTERMEK İÇİN EL ELE VERELİM
ŞAFAK İÇİN TÜM BİLGİLERE BURDAN ULAŞABİLİRSİNİZ;
www.safakguzeller.com
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
OzzE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TAM_35

MesajTarih: 19.10.2006 - 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun.allah şifa versin.elimizden geleni yabarız.en büyük ilacı moral olur.madden ve manen yanındayız.umarım tez zamanda sağlığına kavuşur
Başa dön
OzzE Çevrimdışı OzzE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ayigen
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Buca/İZMİR

MesajTarih: 19.10.2006 - 11:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öncelikle geçmiş olsun diyorum. çabucak iyileşmesi dileği ile. buradan da umduğun yardımı bulursun inşallah ama ben yardım için kurulmuş derneklere başvurmanızı tavsiye ederim. daha hızlı ve net bir çözüm alabiliriz
Başa dön
ayigen Çevrimdışı ayigen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.10.2006 - 11:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şayet verdiğim siteye bakarsanız durumu anlarsınız tam bir aydır
abd de masrahları 300 milyar kendi durumlarıda çok çok iyiydi
ama bu amansız hastalık herşeylerini bitirdi
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 19.10.2006 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZ-TUTKUNU, çok geçmiş olsun..İmkanlar el verdiği sürece yardım etmek gerekiyor..

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.10.2006 - 11:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kivanckaplan, saolun kim ne ne kadar yapabilirse
daha 20 yaşında bir genç
Başa dön
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 19.10.2006 - 12:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZ-TUTKUNU, inanki şu topice gösterilen ilginin bu kadar az olması beni hayal kırıklığına uğrattı Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum .elimizden ne gelirse şafağa yardım etmek isterim maddi manevi yanındayız.herhangi hesap nnosu falan varsa azda olsa katkıda bulunmak isterim.şimdi md üyeleri pamuk eller cebe gönlünüzden ne koparsa lütfen şafağa yardımcı olalım.bugün sağlam olabiliriz ama biraz sonra ne olacağımız bile belli değil.allahım şafağa acil şifalar versin. Ağlıyorum

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neanderthal
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Ordu/Fatsa/Eskisehir

MesajTarih: 19.10.2006 - 12:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şifa bulur umarım, umudunu ve yaşama arzusunu kaybetmemesi güzel....
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.10.2006 - 12:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazkardelen79, çok hasklısın eğer siteye girersen gerekli bilgiler orda var www.safakguzeller.com bakalım md ne kadar alakalı olacak bu konuyla
Başa dön
OzzE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TAM_35

MesajTarih: 19.10.2006 - 12:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazkardelen79, şuan herkes çalışıyor.o yüzden destek olanlar daha katılım gösteremez.akşam artacağını umuyorum.
Başa dön
OzzE Çevrimdışı OzzE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TUTKU_R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa-salihli

MesajTarih: 19.10.2006 - 12:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah geçerinden versin.hayırlısı...

Rap Amerikan markasyysa ,Cep telefonunuz ve pantolonunuz, Amerkanvari dizileriniz,Hepiniz Seç ana THA City'desiniz

Başa dön
TUTKU_R1 Çevrimdışı TUTKU_R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
easy_rider
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.10.2006 - 12:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gercekten uzucu bır durumm

kendısıne acıl sıfalar dılıyorum

motor delısı gereken hassasıyetı gosterıcektır..

bır yapılanma olursa ıcınde olmaktan gurur duyarım..

tekrar gecmıs olsun
easy_rider Çevrimdışı easy_rider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CASPER-VK
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: SARIYER - YSTANBUL

MesajTarih: 19.10.2006 - 12:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum, MD ailesinin elinden geleni yapacağına inanıyorum, inşaallah en kısa sürede eski sağlığına kavuşur.Kardelen üzülme OzzE nin dediği gibi akşam katılım yüksek olur diye düşünüyorum bende.
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.10.2006 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu yazıyı topiç ana sayfada kalsın diyerekten yazıyorum
sizden ricam her okuyon geçmiş olsun yazsa tapiçi
göz önünde tutarız
Başa dön
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.10.2006 - 13:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok gecmıs olsun Allahtan acil şifa diliyorum
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal