Tarih: 19.10.2006 - 11:26 Mesaj konusu: HAYDİ MD ÜYELERİ ŞAFAK'ğı KURTARMAK İÇİN EL ELE
ŞAFAK ÇOK SEVDİĞİM BİR AKRABAMDIR
SAĞLIKLI SPORTMEN BİR KİŞİYKEN
BİR GÜNDE HAYATI DEĞİŞMİŞ RAHATSIZLANMIŞDIR
HASTALIĞINA NADİR RASTLANAN LEF KANSERİ TEŞHİSİ KONMUŞTUR YAKLAŞIK 3 YILDIR BU HASTALIĞIN
PENÇESİNDE OLUP BU HASTALIĞI
YENMEK İÇİN SAVAŞ AÇMIŞTIR
BİR GÜN BİLE YAŞAM UMUDUNU KAYBETMEMİŞTİR
ŞU AN AMİRİKA TEKSAS EYALETİNDE TEDAVİ GÖRMEKTEDİR
TEDAVİ MASRAHLARI ÇOK YÜKSEK OLDUĞUNDAN
TEDAVİNİN YARIDA KALMA DURUMU SÖZ KONUSUDUR
ŞAFAK ğın BU YAŞAM SAVAŞINI KAZANMASI İÇİN BİZDE MD ÜYELERİ OLARAK
MADDEN VE MANEN YANINDA OLDUĞUMUZU GÖSTERMEK İÇİN EL ELE VERELİM
ŞAFAK İÇİN TÜM BİLGİLERE BURDAN ULAŞABİLİRSİNİZ;
www.safakguzeller.com _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Öncelikle geçmiş olsun diyorum. çabucak iyileşmesi dileği ile. buradan da umduğun yardımı bulursun inşallah ama ben yardım için kurulmuş derneklere başvurmanızı tavsiye ederim. daha hızlı ve net bir çözüm alabiliriz
Tarih: 19.10.2006 - 11:35 Mesaj konusu:
şayet verdiğim siteye bakarsanız durumu anlarsınız tam bir aydır
abd de masrahları 300 milyar kendi durumlarıda çok çok iyiydi
ama bu amansız hastalık herşeylerini bitirdi _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
Tarih: 19.10.2006 - 11:45 Mesaj konusu:
kivanckaplan, saolun kim ne ne kadar yapabilirse
daha 20 yaşında bir genç _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
HIZ-TUTKUNU, inanki şu topice gösterilen ilginin bu kadar az olması beni hayal kırıklığına uğrattı .elimizden ne gelirse şafağa yardım etmek isterim maddi manevi yanındayız.herhangi hesap nnosu falan varsa azda olsa katkıda bulunmak isterim.şimdi md üyeleri pamuk eller cebe gönlünüzden ne koparsa lütfen şafağa yardımcı olalım.bugün sağlam olabiliriz ama biraz sonra ne olacağımız bile belli değil.allahım şafağa acil şifalar versin. _________________
Kayıt: May 04, 2006 Mesajlar: 144 Nereden: SARIYER - YSTANBUL
Tarih: 19.10.2006 - 12:37 Mesaj konusu:
çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum, MD ailesinin elinden geleni yapacağına inanıyorum, inşaallah en kısa sürede eski sağlığına kavuşur.Kardelen üzülme OzzE nin dediği gibi akşam katılım yüksek olur diye düşünüyorum bende. _________________ Sahip oldu?un gücü ve rüzgary hissetmek ayryca do?a ile iç içe olmak duygularyn en güzeli olsa gerek ´´ Motor kullanyrken lütfen ekipmanlarymyzy kullanalym ´´ VOLKANN
Tarih: 19.10.2006 - 13:49 Mesaj konusu:
bu yazıyı topiç ana sayfada kalsın diyerekten yazıyorum
sizden ricam her okuyon geçmiş olsun yazsa tapiçi
göz önünde tutarız _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız