Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kuzenimin motoru calındı 34 HLA 70 goren çaksın tekmeyi!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kuzenimin motoru calındı 34 HLA 70 goren çaksın tekmeyi!

kuzenimin motoru calındı 34 HLA 70 goren çaksın tekmeyi!
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
skunk
Üye
Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 20.10.2006 - 00:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kuzenimin motru bagdat caddesinden calındı. tabi mal kitlememis. çalındıktan sonra komediler başladı. polise zabıt tutturmaya gittik. polis anlatmaya basladı.

SANKİ AMERİKAN FİLMİ ANASINI SATIM.
-butun merkezler online sisteme geçti şimdi moturunuzu sisteme giriyoruz ve butun merkezlere bilgi gidiyor tum polislere mesaj gidiyor tek tusla tum turkiyeye ulaşmıs olacaz.
bizde de gozde bi canlandı bi anda bilgisayarlarda cıkıyo telsiz mesajları gidio ekiplere haberler filan.

1 hafta gecti yolda polise sorduk merkezden baktırdı calıntı gorunmuyor Şok oldum internetten baktırdık calıntı gorunmemesinin yanında borçlarıda cezalarıda gorunmuyor naaptılar hırsız rahat kullansn diye temizledilermi ne yaptılar.

bir habere gorede su an calınan araba ve motorlar ırak sınırında gumruk olayı kalktıgı için ırak'a ucuza satıldıgı soyleniyor. gece toplu halde van a gonderiliyormus.

polisin dediğine gore kildi buyuk makasla kesiyor hemde hepsini.
disk kilidi için altına kaykay koyuyor,yada kaldırıp direk kamyona,direksiyon kilidi için yan yatırıp gidona tekme ÇAT! kırıyor.

gerci gecen gunlerde duydugum dahada komik bi olay oldu masterlock'un sahibinin motoru calınmıs Çok gülüyorum

neyse gorursenin 250 virago 34 HLA 70 kırmızı bej. deponun sol tarafında eşşek kadar kaynak izi var..

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

goren yaa.. arabayla girsin ya uçan tekme çaksın yada polise çevirtsin saolun..
Başa dön
skunk Çevrimdışı skunk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Fighter
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.10.2006 - 01:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Uçan tekme atabileceğimi sanmıyorum, arabayla girsem arabaya yazık, en iyisi bir polis beye durumu bildiririm. Gülümsüyorum

Geçmiş olsun...
Başa dön
Fighter Çevrimdışı Fighter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 20.10.2006 - 01:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun inşallah bulunur biran evvel. Biraz komik bi dille anlatmışsın gece gece güldürdün. Çok gülüyorum

Alıntı:

1 hafta gecti yolda polise sorduk merkezden baktırdı calıntı gorunmuyor internetten baktırdık calıntı gorunmemesinin yanında borçlarıda cezalarıda gorunmuyor naaptılar hırsız rahat kullansn diye temizledilermi ne yaptılar.

Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum Olur olur burası Türkiye herşey olur.
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 20.10.2006 - 01:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

umarım bulunur, geçmişolsun
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kuzey
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 20.10.2006 - 01:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kadiRR_delisi, çalanın kesin polis tanıdığı vardır Çok gülüyorum
Geçmiş olsun viragolara dikkat bundan sonra Dil çıkarıyorum
Başa dön
kuzey Çevrimdışı kuzey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
jumper
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Balykesir

MesajTarih: 20.10.2006 - 08:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İstanbulda aramayın bence!
Başa dön
jumper Çevrimdışı jumper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 20.10.2006 - 08:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

goren yaa.. arabayla girsin ya uçan tekme çaksın yada polise çevirtsin saolun..

Sen Telefon yaz şurayada gören olursa bi tel açsın önce.. Belki biri gördüğünde bulunmuş olmuş olcak sonra kuzene dalmasın kimse. Çok gülüyorum
tvs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :...TuzLa...:/İsT

MesajTarih: 20.10.2006 - 08:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

senin yiğende biraz enayimiş ha baksana klit felan kuıllanmadığına göre Çok gülüyorum Çok gülüyorum gecmiş olsun ama senin yiğen kendi kaşınmış.

Yzf r6 2006

Başa dön
tvs Çevrimdışı tvs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
oncel1345
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: milano

MesajTarih: 20.10.2006 - 08:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun...
Böyle haberleri ala ala kazadan çok hırsızlıktan çekinir oldum Öfkeliyim
Nemesis_YD
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ümraniye / İST

MesajTarih: 20.10.2006 - 08:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun. gerekli notları aldım karşılasırsam tekme atıcam Çok gülüyorum

ama anlamadıgım siz adamamı kızdınız motoramı hangisine tekme atim Çok gülüyorum ben motora atim o karşılık vermez
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 20.10.2006 - 09:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

skunk, otoparklara da haber salın, çoğu motosiklet bırakılıyor, nedensiz aylarca hatta yıllarca bekliyor.. Ayrıca Yamaha servislerine faks geçin..Virago 250'nin parçaları stoklarda nerdeyse yok ve isteyen kişi sayısı da sınırlı..Oradan takip ettirebilirsiniz Göz kırpıyorum

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 20.10.2006 - 09:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İnşallah en kısa sürede Bulunur Üzgünüm

Başa dön
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Beytullah-Transalp
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Edirne; Çanakkale

MesajTarih: 20.10.2006 - 09:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel yaw Dil çıkarıyorum
sanki bilgisayar oyunu gibi, harika Alkışlıyorum

paylaşımın için teşekkürler :3

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=30275#641891 ye atazcaktım pardon :chu:

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=30275#641891 ye yazackatımdı pardon :chu:

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

motorun çalınmasına üzüldüm, inşaallah bulunur kardeşim :hıım
Başa dön
Beytullah-Transalp Çevrimdışı Beytullah-Transalp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 20.10.2006 - 09:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beytullah-Transalp, Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum Sağ üstte edit var ordan değiştir msjını.
Nemesis_YD
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ümraniye / İST

MesajTarih: 20.10.2006 - 09:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beytullah-Transalp, amcaoglu yanlıs konuya ateş ettin herhalde Çok gülüyorum

bende ikinci el motor satısı yapacak olan birinin konusuna seninde kandilin mübarek olsun yazmısdım Çok gülüyorum

dert ortagım can yoldasım haydi ver elini gidelim Dil çıkarıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal