Yaklaşan Bayram tatili nedeniyle ben toplantı duyurusunu bugünden açıyorum. Bayram var, toplantı olmaz demiyoruz, tatilin son günü olması ve nasılsa herkes ertesi gün işe gideceği için tatilden dönmüş olacağını düşünerek toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Anadolu yakası toplantımız, Fenerbahçe Bahçe Cafede yapılacaktır. Hatta ve hatta ortama göre, yan tarafa Tesadüfe geçip okey oynama şansımız da bulunmaktadır. İşte toplantı detayları :
Tarih : 25 Ekim - Çarşamba (Bayram tatilinin son günü)
Yer : Fenerbahçe Bahçe Cafe
Saat : 19h30'dan itibaren
Bayramda çok gezdim yorgunum, çok da yemişim kıpırdayamıyorum demeyin. Kalkın gelin, bayram anılarımızı tazeleyelim, hem de son gün olmasına rağmen hala bayram olacağından bir de bayramlaşalım.
Tarih: 20.10.2006 - 07:29 Mesaj konusu:
geLsek mi acep
bi aksiLik çıkmazsa,kesin orda oLurum _________________ GüzeLLik sıradandır ya onunLa doğarsınız ya da parayLa satın aLırsınız,önemLi oLan kendinizin ne oLduğunuzdur..
MaD_StaR, kambersiz düğün olmass gel gel ..... hem sen gelmezsen benim motoru kim itekliyecek kalırım falla yolda :P :P _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
Tarih: 20.10.2006 - 07:35 Mesaj konusu:
deliemin, hahahahahahaha
beni kötü emeLLerine aLet edemezsin :P :P
deLi noLucak
(bu arada adım harbiden kamber kaLdı heee ) _________________ GüzeLLik sıradandır ya onunLa doğarsınız ya da parayLa satın aLırsınız,önemLi oLan kendinizin ne oLduğunuzdur..
Arkadaşlar, çarşamba toplantısında delieminin karşısındaki koltuğa bir adet kırmızı gül ve liv tyler in resmini koyun, birde demli çay söyleyin ince belli bardakta _________________ Dostluğumuz baki..
MaGICLeF, söz veremiyorum. izmire gidicem, ama belki erbil ile birlikte ist ye dönebiliris yetişebilirsek size katılırız _________________ Dostluğumuz baki..
Tarih: 20.10.2006 - 08:13 Mesaj konusu:
arzuche, in$$aLLaaaaahhhh
hadi md uyumayın _________________ GüzeLLik sıradandır ya onunLa doğarsınız ya da parayLa satın aLırsınız,önemLi oLan kendinizin ne oLduğunuzdur..
Tarih: 20.10.2006 - 09:10 Mesaj konusu:
kristal, Herkesin işi gücü oLuyo sabah o yüzden.Hem saat geç değiL,ak$amüstü.
ÇiLekLi pastayı da bekLiyoruz seni deeee _________________ GüzeLLik sıradandır ya onunLa doğarsınız ya da parayLa satın aLırsınız,önemLi oLan kendinizin ne oLduğunuzdur..
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız