Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 25 Ekim-Çarşamba geleneksel MD toplantısı (Anadolu yakası)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

25 Ekim-Çarşamba geleneksel MD toplantısı (Anadolu yakası)

25 Ekim-Çarşamba geleneksel MD toplantısı (Anadolu yakası)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 20.10.2006 - 06:44    Mesaj konusu: 25 Ekim-Çarşamba geleneksel MD toplantısı (Anadolu yakası) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yaklaşan Bayram tatili nedeniyle ben toplantı duyurusunu bugünden açıyorum. Bayram var, toplantı olmaz demiyoruz, tatilin son günü olması ve nasılsa herkes ertesi gün işe gideceği için tatilden dönmüş olacağını düşünerek toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Anadolu yakası toplantımız, Fenerbahçe Bahçe Cafede yapılacaktır. Hatta ve hatta ortama göre, yan tarafa Tesadüfe geçip okey oynama şansımız da bulunmaktadır. İşte toplantı detayları :

Tarih : 25 Ekim - Çarşamba (Bayram tatilinin son günü)
Yer : Fenerbahçe Bahçe Cafe
Saat : 19h30'dan itibaren

Bayramda çok gezdim yorgunum, çok da yemişim kıpırdayamıyorum demeyin. Kalkın gelin, bayram anılarımızı tazeleyelim, hem de son gün olmasına rağmen hala bayram olacağından bir de bayramlaşalım. Gülümsüyorum
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.10.2006 - 07:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu ne hız , bu ne şiddet , bu ne calal arzu, Bravo Bravo Üzgünüm

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 20.10.2006 - 07:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İstanbul'da Olursak Geliyoruz.... Göz kırpıyorum
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.10.2006 - 07:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, bu aralar sağ gösterip sol vuruyorum. Bayramda netin başına geçme fırsatım olmayacağı için şimdiden açayım dedim Bravo
Başa dön
StaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbuL

MesajTarih: 20.10.2006 - 07:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geLsek mi acep Bravo
bi aksiLik çıkmazsa,kesin orda oLurum Gülümsüyorum
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.10.2006 - 07:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MaD_StaR, kambersiz düğün olmass gel gel Bravo ..... hem sen gelmezsen benim motoru kim itekliyecek Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum kalırım falla yolda :P :P

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
StaR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.10.2006 - 07:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, hahahahahahaha
beni kötü emeLLerine aLet edemezsin :P :P
deLi noLucak Çok gülüyorum
(bu arada adım harbiden kamber kaLdı heee Bravo )
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.10.2006 - 07:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar, çarşamba toplantısında delieminin karşısındaki koltuğa bir adet kırmızı gül ve liv tyler in resmini koyun, birde demli çay söyleyin ince belli bardakta Çok gülüyorum
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 20.10.2006 - 07:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eko_r1, Abi Kopardın Beni Sabah Sabah Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Seni'de Bekliyoruzzz Göz kırpıyorum
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.10.2006 - 08:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MaGICLeF, söz veremiyorum. izmire gidicem, ama belki erbil ile birlikte ist ye dönebiliris yetişebilirsek size katılırız Dil çıkarıyorum
arzuche
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.10.2006 - 08:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu sefer ben de katılacam iiişallah..... Gülümsüyorum
Başa dön
arzuche Çevrimdışı arzuche Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
StaR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.10.2006 - 08:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arzuche, in$$aLLaaaaahhhh Gülümsüyorum
hadi md uyumayın Çok gülüyorum
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.10.2006 - 08:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arzuche, Arzucum, e hadi kır artık şu zincirlerini, hatta Cicoyu da al, birlikte gelin Çok gülüyorum Arzu + YBR kardeşliği yapalım Göz kırpıyorum
Başa dön
kristal_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.10.2006 - 09:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

niye akşam alla alla gündüz toplantısı olmuyomu Gülümsüyorum bakınız çilekli pasta getircem Gülümsüyorum
Başa dön
kristal_ Çevrimdışı kristal_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
StaR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.10.2006 - 09:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kristal, Herkesin işi gücü oLuyo sabah o yüzden.Hem saat geç değiL,ak$amüstü.
ÇiLekLi pastayı da bekLiyoruz seni deeee Gülümsüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal