Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ahh başıma gelenler...(bir bu eksikti zaten)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ahh başıma gelenler...(bir bu eksikti zaten)

ahh başıma gelenler...(bir bu eksikti zaten)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
anicik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21

MesajTarih: 20.10.2006 - 16:22    Mesaj konusu: ahh başıma gelenler...(bir bu eksikti zaten) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu sabah erkenden kalkıp 9da başlayacak ders için hazırlandım ve motorumla yola çıktım. gayet mutlu mesut okuluma gidiyordum. okul veznecilerde(iü-fen fakültesi). belediyenin önünden ve ışıklardan geçtim. sağ tarafta sinyalini vermiş çıkmak için bekleyen bir jeep vardı. burnunu hafifçe dışarı vermiş çıkmak ile çıkmamak arasında gidip geliyordu. ben de tam oradan 50yi geçmeyen bir hızla sağ şeritten seyrediyordum. şansızlığa bakın ki tam ben jeepin yanından geçecekken araba yola çıkmaya çalıştı ve burnunu iyice dışarı verdi. ben tabii kornalar,sellektörler uyarıcı ne varsa kullandım ancak arabanın yola çıkmasına mani olmadım az kalsın jeep kafadan bana girecekti. son anda bir sola kırışla arabanın bana çarpmasından kurtuldum. tabii içimden küfürler sayıyorum.. ve 'kesin kadındı' diye içimden geçirmeden de edemiyordum. sonra ilerde kırmızı ışıklarda durdum. aynadan arkaya bakıyorum ki araba nereye gidiyor diye. bir baktım jeep, geldi arkama ,sağ yanıma geçti durdu. pencere açıldı ve tam tahmin ettiğim gibi BİR BAYAN!! ... aceba ne diyecek diye merak ettim beklemeye başladım. ve aramızdaki diyaloğu yazıyorum:
-SEN benim yola çıktığımı görüyorsun sinyal vermişim ne diye yol vermiyorsun?
-SİZ benim o kadar kornamı duymadınız mı ? üstelik ana yolda gidiyorum yol benim yolum size yol vermek zorunda değilim!!
- arabanın camları kapalı ve trafik gürültüsünden senin kornanı nasıl duyayım ben be?ne diye akrobasi yapıyorSUN arabaların arasından senin sağ şeritten ve yavaş gidip arabalara yol vermen gerek!
- akrobasi mi??! SİZ in üstüme kırışıNIZdan kurtarmaya çalışmak için yaptığım o hareket akrobasi mi oluyor yani? az kalsın bana çarpıyorduNUZ!!
- AAaaa!! senle uğraşacak değilim be GERİZEKALI..
-siz kime gerizekalı diyorsunuz? bana hakaret etmeye hiç hakkınız yok!!
- sana diyorum. birgün GEBERİRSEN görürsün gününü
( bu arada o kadar sinirlendim ki, canıma kasteden birinin özür dilemesini beklerken geliyor benle -SEN-li -BEN-li konuşuyor ve bana -HAKARET- ediyor!!artık ben de patladım ve küfür ettim)
- allahın or.spusuu Öfkeliyim (ve ışılar hala kırmızı yanarken gazladım gittim)
kadın bu lafı yedirememiş olsa gerek ki o da kırmızının yeşile dönmesini beklemeden peşime düştü. hemen ileride de okulun giriş kapısı vardı. genelde motorla giriyordum içeri o yüzden korna çaldım ki kapılar açılsın da içeri gireyim diye , şansa bak ki kadın da arkamdan geldi ve 'daaaaatt!!' diye kornaya bastı tabi o arada güvenlik görevlileri 'ne oluyor nedir bu korna sesi' diye şaşkınlıktan kapıyı açıverdiler. ben içeri girdim kadın da arabayla peşimden geliyor. ben herzaman parkettiğim yerde parkettim kıyafetlerimi çıkarıyordum ki kadın da arabasını parketti ve güvenlik görevlilerini toplayaraktan başıma dikildi. ve bağıra bağıra 'sen kime or.spu diyorsun' diyerekten yanıma geldi. buradan itibarenki diyaloğu anlatıyorum:
-SEN kime or.spu diyorsun be?
-SİZ kime gerizekalı diyorsunuz?
-ben öyle birşey demedim?
- allah yukarda siz de biliyorsunuz ben de biliyorum dediğinizi yalan söylemeyin!!
- BANA BAAAK! BEN BURADA 30 YILLIK HOCAYIM HOCA. SEN NE DEDİĞİNİN FARKINDA MISIN ? (daha sonra yanındaki güvenlik görevlilerine) bu kızın öğrenci numarasını alın hakkında soruşturma başlatacağım!
- SİZ benim hakkımda soruşturma başlatırsanız ben de SİZ in hakkınızda soruşturma başlatırım!(herşeye rağmen sizli bizli konuşuyorum)
daha sonra kadın bi ara gitti birkaç kişi daha toplamaya. tabi ben o anda ne yapacağımı şaşırdım. güvenlik görevlileri allahtan benim tarafımdaydılar da bana yardım ettiler. 'sen merak etme, okulun dışında olan bir olay okulu bağlamaz, o ne derse desin' sonra kadın tekrar geldi yanında birkaç kişiyle. ve devamı:
- işte BU KIZ bana or.spu dedi!
- (hocadan ufak bir özür dilememin konuyu kapatacağını söylediler) size küfür ettiğim için özür dilerim hoca olduğunuzu bilmiyordum.
- hoca olmasam bilee sen kime or.spu diyorsun be gerizekalı?
- bana hakaret etmeye hakkınız yok!
- (hoca ceketinin fermuarını açtı ve üstündeki kıyafetleri göstererekten) BAAKK BAAKK BENİM OR.SPUYA BENZER Bİ HALİM VAR MI?
- benim gerizekalıya benzer bir halim var mı?
- evet SEN BİR GERİZEKALISIN YÜZÜNDEN BİLE BELLİ, AKILLI OLSAYDIN AĞZINI BURNUNU(!) TOPLARDIN BENDEN ÖZÜR DİLERDİN!
-(hocabir konuşmaya ve azarlamaya devam ediyordu ben de sırf susturmak ve kestirip atmak için sözünü keserekten) haklısınız hocam haklısınız.. haklı..(demeye kalmadan bir çığlıkla irkildim)
- HAKLI OLMAK YETMİYOR HAKLI OLMAK!( bu arada iyice sinirlenmişti ve bu sözlerin ardından yüzüme çarpacak bir tokata hazırdım)
- hocam daha ne istiyorsunuz? özür istemiyor muydunuz? özür diledim..( bu arada tabii çaresiz ağlıyorum)
- (kadın güvenlik görevlilerine dönerekten) bu motorları içeri almıyorsunuz değil mi?
-(güv.)hayır hocam almıyoruz
-(kadın) çık dışarı çabuk terbiyesiz!! (dedi ve arabasını da alarak yolun karşısındaki biyoloji fakültesine gitti tabii ben güvenlik görevlileriyle başbaşa kaldım. eski polis memuru olan güvenlik şefi yanıma geldi ve: )
- sen merak etme okulun dışında olan bir olay için senin hakkında soruşturma açamaz. senin hiç korkun olmasın. şimdi sen motorunu dışarı çıkar oraya bırak , biz buradayız merak etme, dedi.

yani bir cuma günü okulun son günü geçirebileceğim en kötü gündü. bazılarınız benim yaptığımı hatalı bulabilir. ama asla lafımı geri almam ve gerekirse (okul dışında) tekrar söylerim. çünkü trafikte o profesörmüş, o doktormuş, aman şuna sinirlenme yok şu öğretmenmiş umrumda değil. hepimiz eşitiz hepimiz insanız. 'öğretmen' sıfatını kullanarak haklı ve üstün olduğunu çıkarmaya çalışıyor. ama şöyle bir şey var ki ben de geleceğin öğretmeniyim belki!! kaldı ki ben önce BİR İNSANIM! gelip o kadının bana hakaret etmeye hiçmi hiç hakkı yok. üstelik ben hala sizli bizli konuşuyorum bana 'gerizekalı' demiş bile olsa!

yorumlarınızı bekliyorum. siz olasydınız ne yapardınız?

ANY 21
Başa dön
anicik Çevrimdışı anicik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 20.10.2006 - 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çingeneye yetki verirsen gider babasını keser. Hiç kusura bakma ani, haksızsın. Eğer böyle sizli biz li konuşursan olacağı budur. Neyse geçmiş olsun, unutma haklı olmak herşeyi değiştirmiyor. Böyle kullananların cinsiyeti ne olursa olsun Allah belasını versin. Genelde kadın oluyor ayrı mesele Çok gülüyorum
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
beetle_juice
Üye
Üye

MesajTarih: 20.10.2006 - 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

okurken ben gerıldım yahu,ama kadın hakıkaten hak etmiş Öfkeliyim az bile yapmışsın Alkışlıyorum

deliye silah,cimriye para,CAHİLE yetki verirsen düzen bozulur demişler.ayrıca okumakla cehalet gider,EŞŞEKLİK baki kalır...
Başa dön
beetle_juice Çevrimdışı beetle_juice Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
bad_boy0007
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EveryWhere

MesajTarih: 20.10.2006 - 16:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ANİCİK DUA ET ANTALYA DA DEĞİLSİN :!: :!: sen niye sesini çıkarmadın yerinde olcam okulunuda seni de s_____________m der giderim sen sessiz kalmışsın sabrına hayran kaldım istanbul a gelirsem seni tanımak isterim .. antalya da endüstri meslekte okuyodum konyaaltında hocalar tam bir pislik bi kere geldi saçının hali ne dedi saçımda normaldi motorla gidip geldiim için biraz bozuktu hoca geldi tokat atıcaktı
-dövmek diye bişi yok hocam bu okulda dedim
-çık lan dışarı dışarda döverim seni dedi
bahçeye çıktık bizim sınıf beni izliyo okulun ortasında bana vurucaktı ki gömleğimin düğmelerini kopararak çıkardım kıravatı yere attım ve
-ben şimdi öğrenci değilim bana vurursan karşılık veririm dedim senin sağlığın açısından kötü olur dedim bu arada sinirden ağlıyorum hoca sonra müdürün yanına gidiyorum dedi ve olay öyle kapandı
....
kusura bakma anicik senin topicinde anlattım bu olayı belki kızarsın ama kusura bakma o jeepli karı karşıma çıkmasın allaha yakın bana uzak olsun. bu arada bayan sürücü gördüğüm zaman kenara çeker 5 dk mola veririm 4 kere trafikte kaza yaptım hep sağdan soldan kadın sürücü çarptı bilmiyorum ben çekiyorum heralde bayan sürücüleri :P :P :P :P

ohh beaa rahatladım valla anicik saol
xcvxc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.10.2006 - 17:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sende bi hata yok hata kadında o sekilde okulun ortasında bagırması herne kosulla olursa olsun.Sana gerizekalı demesi okul içinde dısında en basitinden okulun huzurunu bozan o sen degilsin. . . Okul huzurunu bozmak suctur. . .Cunku siz dısarıdeyken sosyal hayatınızı yasıyosunuz sosyal hayattaki sorununu okula tasıyamaz. . . Kadının o davranısı vede yaptıkları senden istedigi okul numarası versen bile senini hakkında sikayetci olsada onların verdigi dilekceyi imzala çünkü o kadın olayı okul sınırları içersinde yasandıgı solicektir artı sana okul içersindede itamları var. . .Senin soruna karsılık seni asalıyor. . . Sen bu kısımlardan bile sahidin olduktan sonra o kadını suclaya bilirisin. . .Sen okul dısında senin canına kast edildigi için bunları yaptın ve bunlar silindi gitti okul kapısından girdikten sonra. . . Ama dıs taraftaki olayı polise bildirilirse ana yol tali yol olayndan bile kadın haksızdır. . .

Ben olsam kısımında: Direk kadına etikeye tepki yurun ben sizin hakkınıza sikayet acıyom sizde benim hakkımda derdim ve kendimden emin bi seklde okul mudurlugune dilekcemi veriridim. . . Uni yıllarımda bir olay olmusutu vede sikayete gidiyorduk olay buyumeden hoca lar bizi barıstırmısıtı Göz kırpıyorum kimse kimseden sikayetci olmadı büyümemişti olay ama sunu anlaadım bi hocanın karsında sesiz olursan haklısan bile haksız oluyosun. . .

Sen rahat ol kim kimin ne oldugunu biliyor. . .

Yarali Kalpler Team
Başa dön
xcvxc Çevrimdışı xcvxc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
eray_91
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ..::YzMiR::..

MesajTarih: 20.10.2006 - 17:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anicik ii yapmışın walla otomobil kullanan bayanlar genelde böle oluyor Öfkeliyim Öfkeliyim we senin motor neydi
Başa dön
eray_91 Çevrimdışı eray_91 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ysrdnc
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.10.2006 - 17:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen kendini ezdirmişin bea!!..
Başa dön
ysrdnc Çevrimdışı ysrdnc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emrekkk
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.10.2006 - 17:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen daha ne söliycektin ki zaten? özür dilemişsin haklı olduğun halde alttan almışsın. bence asıl onu yapmamalıydın. küfür için özür deilemen normalde gerisini boşuna alttan almışsın. dön arkanı git naparsa yapsın delirsin sinirden. hiçde biş yapamaz ayrıca. insan gibi konuşsun önce o.
Başa dön
emrekkk Çevrimdışı emrekkk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 20.10.2006 - 17:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun Ani Üzgünüm ..Öğretmen maaşıyla jipi nasıl almış bir sorsaydın...

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 20.10.2006 - 17:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eğitim cehaleti alır,eşşeklik baki kalır.................................

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
clayd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: edirne

MesajTarih: 20.10.2006 - 17:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eee hep erkeklermi kavga edecek Gülümsüyorum))), ama senin adına üzüldüm, en azından bu kadar cahil me maganda bir bayan şoför hocanız olduğu için, birde terbiyesiz, gerizekalı falan diyo utanmadan. onun jeep'e binmesinin tek nedeni kendini daha güçlü ve üstün hissettirdiği içindir, yol bozuk falan hikayedir, bunların hakkından erdemir abi gelir...
Başa dön
clayd Çevrimdışı clayd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 20.10.2006 - 17:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ohhh ıyı yapmısın o hak etmıs Çok gülüyorum dıme hep erkeklermi kavga edecek Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 20.10.2006 - 18:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben bu davranışın konusunda senin arkandayım..Bence fazla yumuşak bile davranmışsın ki o da bayan oldugun için sanırım... Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Böyle trafik canavarları birde ünvanlarıyla birşey yapacaklarını sanıyor demek Öfkeliyim Öfkeliyim

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 20.10.2006 - 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben olsam özür dilemezdim ... Niye diledin ki... Hocaysa hocaa... Dil çıkarıyorum

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
alk22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne

MesajTarih: 20.10.2006 - 18:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Offf anicik, en başta Allah seni tez zamanda kurtarsın bu Hocaların zulmu altındaki üniversiteden (Orada okuduğumdan biliyorum).
sanırım seni geren esas mesele,trafik teki söz dalaşmasını aşmış okuluna bir sorun yaratırmı düşüncesi,%50 % 50 yaratıcaktır.Arkadaşların dediği gibi resmen hiç bir şey tutturamasa da, senin hocalarını bulacaktır ve hepsi de birbiriin arkadaşıdır.işin üzücü kısmı burası.
Diğer kısım ise Allahtan hoca kısmının çoğu birbirini çekemez de,ona karşı "hı,hı" diye geçiştirip sana karşı tutumlarında bir değişiklik olmamasıdır.ki bence de asıl önemli şansın budur.Bu şansı kullan derim,iyi olduğun hocaların muhakkak vardır,git dertleş,durumu özetle üzgün olduğunu filan söyle,seni ona karşı savunacaklarını sanma savunmazlar ama hiç olmadı seni ilgilendiren derslerde vs. etkilenen hocalar gibi de olmazlar.
Bide aklıma geliyor 89 da filan öğrenci derneği etkindi okulda şimdiler de durum nasıl? Hani belki şimdiye kadar işin olmamıştır belki onlarla ancak,aralarından bazıları ilede "merhabalaşmak" bu gibi durumlar da iyiydi o zamanlar.
Selamlar.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.31 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal