Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Nissan Skyline GT-R r34 vs Yamaha R1 kalkıs r1 tokatlanıyor!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Nissan Skyline GT-R r34 vs Yamaha R1 kalkıs r1 tokatlanıyor!

Nissan Skyline GT-R r34 vs Yamaha R1 kalkıs r1 tokatlanıyor!
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
motorcucgl125
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 22.10.2006 - 02:25    Mesaj konusu: Nissan Skyline GT-R r34 vs Yamaha R1 kalkıs r1 tokatlanıyor! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://videos.streetfire.net/hottestvideos/12/f5385c7b-fe7a-4987-828b-985e005cfa65.htm
Honda TYTAN
Başa dön
motorcucgl125 Çevrimdışı motorcucgl125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Lovable
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.10.2006 - 09:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakkatten öyle...r1 kalkış çok güseldi ^321
Başa dön
Lovable Çevrimdışı Lovable Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
buracQ
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir / Tam35

MesajTarih: 22.10.2006 - 09:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben Şahsen Böyle Bişeyin Olabilceğine inanmıyorum...
a_g_g_r_o
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: afyon/merkez

MesajTarih: 22.10.2006 - 10:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş bunlar yalandır. kesin :sizsiz olun inanmayın böyle şeylere Dil çıkarıyorum
Başa dön
a_g_g_r_o Çevrimdışı a_g_g_r_o Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 22.10.2006 - 10:13    Mesaj konusu: Motormu Otomu Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ÇOK AYIP ÇOK Otomobilin motosikleti geçtiği görülmüşmü.
Ben bu siteye üye olduğumdan beri bu tarz video ları hep izledim ve hep araba notoru gecer geçemez tartışmaları oluyo.
niye öğrenemiyoruz
Sıkı modifiye edimiş bir otomobil motoru geçiyooo. Çoğunlukla motor geçiyo ama yapacak bişey yok işte.
Hadi tartışalım Şimdi.......... :hıım
general
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne/ipsala

MesajTarih: 22.10.2006 - 10:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha yi kullanan her halde daha önce mobilet sürücüsü idi belli oluyo çönköö Çok gülüyorum
emre22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iSTANBUL

MesajTarih: 22.10.2006 - 10:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hiç inandırıcı değil bence
Başa dön
emre22 Çevrimdışı emre22 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
eray_91
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ..::YzMiR::..

MesajTarih: 22.10.2006 - 10:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla normalde yamahanın kalkışta onu çok rahat tokatlaması lazımm
Başa dön
eray_91 Çevrimdışı eray_91 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Nemesis_YD
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ümraniye / İST

MesajTarih: 22.10.2006 - 10:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum r1 deki amcaoglu kalkışı iyi yapamıyor. fark yiyor kalkışda r1 alır ama üzün süre hız konusunda skyline r1 'e tur bindirir.
YaGoR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YsT

MesajTarih: 22.10.2006 - 10:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harbiden yamahayı kullanana daha önceden scooter kullanıodu heralde Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum
tayfun35
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.10.2006 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adam nitro kullanıyo hiçmi götmedınız Çok gülüyorum
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 22.10.2006 - 11:04    Mesaj konusu: komık Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bole adamların altına r1 werırlerse olucaı bu yanıı su adamın yaptıı kalkısa bu bakın sız yaa Öfkeliyim
Başa dön
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 22.10.2006 - 13:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YAV SAKIN INANMAYIN BUNLARA YA YALANNNNNNN Öfkeliyim Öfkeliyim
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xcvxc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.10.2006 - 13:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bilemiyom adam iyi degil. . . Bosuna demeişler At Jokeyine gore kosar. . .

Yarali Kalpler Team
Başa dön
xcvxc Çevrimdışı xcvxc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 22.10.2006 - 13:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xcvxc, abi bide kalkısına bı bak kac bı devırle kalkıyo kırmızıdan kalk ondan ıyı o da ayrı bı salakta :!: bunlar hep motoru kuculemek ısın yapılan cekımler abı Öfkeliyim Öfkeliyim
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal