slm arkadaslar acaba bıldıgınız yerde veya kendınızde 96-97-98-99 farketmez zx7 r varmı veya satacak olanlar telefonlarınızıda eklersenız sevinirim zx7 lazım...
Tarih: 22.10.2006 - 16:29 Mesaj konusu:
satılan mal geri alınmaz. _________________ bir mıh bir nalı kurtarır bir nal bir atı bir at bir komutanı kurtarır bir komutan bir orduyu bir ordu bir ülkeyi kurtarır.
zxrhalit, heralde hondanın biri seni pis tokatladı oyusdenmi sattın kawanı ..... boşver kawayıı honda al doğru yolu bullll... honda hayat onda ... kawa yalannn _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
deliemin, yaw emın sen varya sen bosver onubunu bana zx7 yı bul sevıyorum onu Sorcy, on yasında masında ama makıne cılgın gıdıyodu sende ne var ıstersen bı kaşkalım ByManiacGNY, ben vadelı verdım ortak
crayz_84, benım sattıgım cocuk sata bılır cekle falan saglamsa
Halit Bi tane 99 var 6500 km de sıfır gibi.Egzos var cam var.Lastiklerini yeni taktık.Fiyatı Biraz tuzlu geldi bana sana uymaz heralde.İlgilenirsen MSN den ulaş bana. _________________ Geç frenaj; iyi viraj!!!!!!
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız