Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - arife günü yapılırmı bu.....

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

arife günü yapılırmı bu.....

arife günü yapılırmı bu.....
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.10.2006 - 19:38    Mesaj konusu: arife günü yapılırmı bu..... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arife günü yapılırmı bu kerem kardeşim Ağlıyorum alkol alacagım diye kendi motorunu otoparkta bırakmış.taksimden sabah 5 sularında bir arkadaşının motoruna binmişler dolmabahçeden beşiktaşa giden o meşhur virajlı yolda düşmüşler.2. vatandaşta önemli bişi yok ufak tefek yaralanmalar.ama kerem kardeşimin kaskıda yokmuş.diger elemanın söylemesi motoruda kerem kullanıyormuş (ehliyetli diye)allahım sen bize sabır, kerem kardeşimize rahmet eyle,ailesine Ağlıyorum başsaglıgı yazamıyorumm.anadolu kaplanları kardeşlerimizin de başı saolsun.24 yaşındaydı daha Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum

http://www.facebook.com/group.php?gid=6079229276

Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
badboymad
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 22.10.2006 - 19:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesın allah yakınlarına sabır wersın
Başa dön
badboymad Çevrimdışı badboymad Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.10.2006 - 19:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesın , Allah yakınlarına ailesine sevdiklerine sabır versın. Üzgünüm Üzgünüm gerçekten olmuyacak şey yapmışlar arife günü yazık sevdiklerine ve ailesine bayram üstü , alkol kötülüklerin anası hiç bir zaman unutmayın sonuç ortada Öfkeliyim Üzgünüm
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 22.10.2006 - 19:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin

racing_bora
Başa dön
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PaRiS-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Brasil

MesajTarih: 22.10.2006 - 19:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başınız sağolsun çok üzücü Üzgünüm
alkol ve dikkatsizlik korumaların olmayışı..sevdiklerimize bunu yapmaya hakkımız yok Üzgünüm Üzgünüm keşke zamanı geri alabilselerdi
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.10.2006 - 19:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostlar sagolsun arkadaşlar.kafasında kaskı olsa ,(ölümcül darbeyi kafasından almış)şu an hala aramızda olurdu Ağlıyorum

http://www.facebook.com/group.php?gid=6079229276

Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 22.10.2006 - 19:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşımıza ALLAH tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum...... Üzgünüm
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.10.2006 - 20:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin..........cok uzucu gercektenişte ecel varsa kader de kacamıyorsun kendı motorunu parkda bıraksan da o senı bırakmıyor...Allah sabır versın
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ALPER600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: FEar Of ThE DaRk:)

MesajTarih: 22.10.2006 - 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah yerını cennet etsin Ağlıyorum
günahlarını affetsin .........

kask sız dolasanlara ^2 ibret olsun artık yeter ölüm haberi okumak istemiyoruz Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum :!: :!:
anicik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21

MesajTarih: 22.10.2006 - 20:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şu son günlerde o kadar çok kötü haber alıyorum ki artık kaldıramıyorum. ailesine ve sevdiklerine başsağlığı diliyorum Üzgünüm

ANY 21
Başa dön
anicik Çevrimdışı anicik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
subcommander
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 22.10.2006 - 20:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin keşke kaskını takmış olsaydı Ağlıyorum
dive dive dive!!!
Başa dön
subcommander Çevrimdışı subcommander Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 22.10.2006 - 20:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah Rahmet Eylesin.......... Ağlıyorum
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
numaniko
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mars / Evren

MesajTarih: 22.10.2006 - 21:22    Mesaj konusu: .. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşa Allah rahmet eylesin...

ben bi zamanlar alkol hakkında kötü yorumlar yapınca sitedeki bazı kişiler buna karşı çıkmıştı. alkol haram arkadaşlar en iyisi kullanmamak dediğimde de hoca moca kesilme başımıza demişlerdi. ama hernedense böyle bir olay olduğunda sesleri çıkmıyor. benim lafım müslümanım diyenlere tabi... görüyorum ki anca böyle bir olay başımıza gelince anlayabiliyor ve dile getirebiliyoruz.

siz bu yazıyada söyleyecek bişeyler bulursunuz kesin.. tabi insanların görüşlerine saygı duymayı hâla öğrenmediyseniz...

bir insanın özgürlüğü başka insanın özgürlüğünün başladığı noktada biter. trafiğe alkollü çıkarak insanların hayatını tehlikeye atan kendini bilmezleri şiddetle kınıyor , birçok insan gibi onlardan nefret ettiğimi üzülerek belirtiyorum. hem alkole hemde alkollu araç kullanmaya hayır.. Dil çıkarıyorum başkalarının ve kendinin hayatını hiçe sayanlara da HAYIR...
BerkinB
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 22.10.2006 - 21:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin, allah geride bıraktıklarına sabır ve dayanma gücü versin inşallah...

Lütfen arkadaşlar motora binmek özellikle ülkemizde kolay değil, zevkini yaşamak için kurallara uymak kendimizi korumak zorundayız... Kask takmak her zaman zevkli değil evet ama hastanede yatmakla kıyaslanmaz elbet. Takıverin şu mereti ekmek almaya gitseniz bile yaw...
Başa dön
BerkinB Çevrimdışı BerkinB Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ALPER600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: FEar Of ThE DaRk:)

MesajTarih: 22.10.2006 - 21:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

alkol haram arkadaşlar

numaniko, benim de dinim zayıfdır açıkcası ama genede saygı gösteririm ramazanda içmem herkez farklıdır

oda kendi hayatını yasadı ve bitirdi olmus bir kere kimse cocuk degil herkez ne oldunu biliyor kask ın hayata bagladınıda biliyor du arkadas eminim ama o göze alarak bindi içti kaybetti Ağlıyorum üzücü ama hayat bu Ağlıyorum

yanlış anlama bende senin gibi ii niyetli yazdım bunları olmuş bir kere kurcalamanın anlamı yok ondan yazdım Üzgünüm
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal