Tarih: 22.10.2006 - 19:38 Mesaj konusu: arife günü yapılırmı bu.....
arife günü yapılırmı bu kerem kardeşim alkol alacagım diye kendi motorunu otoparkta bırakmış.taksimden sabah 5 sularında bir arkadaşının motoruna binmişler dolmabahçeden beşiktaşa giden o meşhur virajlı yolda düşmüşler.2. vatandaşta önemli bişi yok ufak tefek yaralanmalar.ama kerem kardeşimin kaskıda yokmuş.diger elemanın söylemesi motoruda kerem kullanıyormuş (ehliyetli diye)allahım sen bize sabır, kerem kardeşimize rahmet eyle,ailesine başsaglıgı yazamıyorumm.anadolu kaplanları kardeşlerimizin de başı saolsun.24 yaşındaydı daha _________________
Tarih: 22.10.2006 - 19:49 Mesaj konusu:
Allah rahmet eylesın , Allah yakınlarına ailesine sevdiklerine sabır versın. gerçekten olmuyacak şey yapmışlar arife günü yazık sevdiklerine ve ailesine bayram üstü , alkol kötülüklerin anası hiç bir zaman unutmayın sonuç ortada
Tarih: 22.10.2006 - 19:51 Mesaj konusu:
başınız sağolsun çok üzücü
alkol ve dikkatsizlik korumaların olmayışı..sevdiklerimize bunu yapmaya hakkımız yok keşke zamanı geri alabilselerdi _________________ BRASİL LA LA LA LAAAAA
Allah rahmet eylesin..........cok uzucu gercektenişte ecel varsa kader de kacamıyorsun kendı motorunu parkda bıraksan da o senı bırakmıyor...Allah sabır versın
allah rahmet eylesin keşke kaskını takmış olsaydı _________________ sessiz ve derinden
Yki tip gemi vardyr: Denizalty ve hedefler !
Silahyn ismi "Torpido"´dur.
dive dive dive!!!
Tarih: 22.10.2006 - 21:22 Mesaj konusu: ..
Arkadaşa Allah rahmet eylesin...
ben bi zamanlar alkol hakkında kötü yorumlar yapınca sitedeki bazı kişiler buna karşı çıkmıştı. alkol haram arkadaşlar en iyisi kullanmamak dediğimde de hoca moca kesilme başımıza demişlerdi. ama hernedense böyle bir olay olduğunda sesleri çıkmıyor. benim lafım müslümanım diyenlere tabi... görüyorum ki anca böyle bir olay başımıza gelince anlayabiliyor ve dile getirebiliyoruz.
siz bu yazıyada söyleyecek bişeyler bulursunuz kesin.. tabi insanların görüşlerine saygı duymayı hâla öğrenmediyseniz...
bir insanın özgürlüğü başka insanın özgürlüğünün başladığı noktada biter. trafiğe alkollü çıkarak insanların hayatını tehlikeye atan kendini bilmezleri şiddetle kınıyor , birçok insan gibi onlardan nefret ettiğimi üzülerek belirtiyorum. hem alkole hemde alkollu araç kullanmaya hayır.. başkalarının ve kendinin hayatını hiçe sayanlara da HAYIR... _________________ ->> | $ehiriçinde Yava$ , Otobanda Sava$ |
Allah rahmet eylesin, allah geride bıraktıklarına sabır ve dayanma gücü versin inşallah...
Lütfen arkadaşlar motora binmek özellikle ülkemizde kolay değil, zevkini yaşamak için kurallara uymak kendimizi korumak zorundayız... Kask takmak her zaman zevkli değil evet ama hastanede yatmakla kıyaslanmaz elbet. Takıverin şu mereti ekmek almaya gitseniz bile yaw...
Kayıt: Jul 20, 2006 Mesajlar: 1381 Nereden: FEar Of ThE DaRk:)
Tarih: 22.10.2006 - 21:34 Mesaj konusu:
Alıntı:
alkol haram arkadaşlar
numaniko, benim de dinim zayıfdır açıkcası ama genede saygı gösteririm ramazanda içmem herkez farklıdır
oda kendi hayatını yasadı ve bitirdi olmus bir kere kimse cocuk degil herkez ne oldunu biliyor kask ın hayata bagladınıda biliyor du arkadas eminim ama o göze alarak bindi içti kaybetti üzücü ama hayat bu
yanlış anlama bende senin gibi ii niyetli yazdım bunları olmuş bir kere kurcalamanın anlamı yok ondan yazdım _________________ hayal mayayel ben memnunum
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız