Tarih: 23.10.2006 - 10:56 Mesaj konusu: almanya-dortmundta md var mi?
merhabalar arkadaslar,
oncelikle herkesin bayramini kutlarim.
dortmund ve civarinda md uyesi yada herhangi bir motor klubu uyesi arkadaslar var mi?organizasyonlar yapiliyor mu?
herkese selamlar ve keyifli surusler!!!
suziciler var almanya dan bu sitede uye, suzuki topiklerini takip edersen mutlaka rastlarsin _________________ Herhangi bir pazar günü kazanabilir veya kaybedebilirsin, esas önemli nokta sahada bir erkek gibi kazanabilmek veya kaybedebilmektir...
Kayıt: Jun 30, 2006 Mesajlar: 870 Nereden: :...TuzLa...:/İsT
Tarih: 24.10.2006 - 15:31 Mesaj konusu:
caylak1980, benim bildiğim almanyada bir tek sinan abi var oda koyu suzikicidir suziden başka motora binmez onunla tanışmanı öneririm hem o sana daha ayrıntılı yardımcı olur. _________________
Yzf r6 2006
Kayıt: Mar 10, 2004 Mesajlar: 599 Nereden: Almanya Hamburg
Tarih: 31.10.2006 - 18:49 Mesaj konusu:
slm dostum ben TÜRK SULTANLARI Motor clübündenim Dortmunda bizim uc üyemiz bir Kawasaki kulaniyor yesil ismi Ahmet kendisi antepli,birde Cruser kulanan Kanuncu Nihat var dortmundan.eger istersen sana telefonlarini verebilirim, benim msn de baskan46@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız