Kayıt: May 20, 2006 Mesajlar: 356 Nereden: Levent, İstanbul
Tarih: 24.10.2006 - 10:37 Mesaj konusu: Mondial- Kaya Motor Rezilliği.(ÖNEMLİDİR)
Arkadaşlar başımıza kötü bir olay geldi.
Arkadaşımın yazın Etiler Kaya Motor'dan aldıgı Mondial'i dün gece saat 4 te taksimde polis bağladı. sebebi ise motorun plakasının başka bir arabanın üzerine olmasıymış. Üstelik araba hacizdeymiş. ..............aynı yerden alan bir başka arkadaş da plakayı sorguladı ve o da başka bir araç üzerine çıktı. Motor otoparkta , çocuk bi dünya uğraşacak resmen yıkıldı adam , .............Böyle bir olay yaşamış var mı aranızda ya da ne yapmamızı önerirsiniz.
----------------------------------
................----------------------------------
Plakanızı Sorgulayın.
http://www.trafik.gov.tr/IAS/IAS/wfAracBilgSorgulama.aspx _________________ Fithill Outdoor Challenge Team Administrator
[img]http://img110.imageshack.us/img110/5421/88029589lq1.jpg[/img]
Bu ne cüret ya?? Nasıl bir cesaret böyle bir şey yapabilmek. İnanılır gibi değil valla. ^2 ^2 _________________ Motogiyim Türkiye'nin en Bol Çeşit İçeren Online Motosiklet Aksesuar Magazası
Kayıt: May 20, 2006 Mesajlar: 356 Nereden: Levent, İstanbul
Tarih: 24.10.2006 - 11:08 Mesaj konusu:
sorma , gerçekten şoktayız bunu yapan bir bayii. güvenip paranı verip motorunu aldığın bir bayii _________________ Fithill Outdoor Challenge Team Administrator
[img]http://img110.imageshack.us/img110/5421/88029589lq1.jpg[/img]
zaten bu tip çin malı yetkili servisliği yada satıcılığını yapan kişiler motor ile geçmişi ve bilgisi olmayan tipler oluyor.bu olay sadece senin başına da gelmiyor yani.ben doğal karşıladım.olur yani,şerefsiz dolu çünkü ortalık.bende yakında bi arkadaşın başına gelen bir olayı sizlerle paylaşacağım,ama benim yazacağımda daha fazla adilik var o ayrı _________________
zaten bu tip çin malı yetkili servisliği yada satıcılığını yapan kişiler motor ile geçmişi ve bilgisi olmayan tipler oluyor. _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Kayıt: Jun 30, 2006 Mesajlar: 870 Nereden: :...TuzLa...:/İsT
Tarih: 24.10.2006 - 11:51 Mesaj konusu:
arkadaşlar benim yediremediğim ne biliyomusunuz bu işi yapıyonda istanbulun göbeği sayılan merkezi bir yerde nasıl cürret edip yapıyon onu anlamadım koskoca etilerde bu olay yaşandı ise heryerde yaşanır :nono: :nono: _________________
Yzf r6 2006
Tarih: 24.10.2006 - 13:19 Mesaj konusu:
Plaka ruhsat dolandiriciligi cok agir bir suc ve ciddi cezalari var. 1 milyarlik motor icin ben kimsenin boyle bi is yapabilecegini sanmiyorum. Aptal olmasi bile bence yetmez. Onun icin burada bir yanlislik var gibime geldi benim. Ya yanlis yada eksik bir enformasyon soz konusu olmali. _________________ sevgiler
bberksan
I need your boots your clothes and your motorcycle
Tarih: 24.10.2006 - 13:36 Mesaj konusu:
zzzzzz demiş ki:
zaten bu tip çin malı yetkili servisliği yada satıcılığını yapan kişiler motor ile geçmişi ve bilgisi olmayan tipler oluyor.bu olay sadece senin başına da gelmiyor yani.ben doğal karşıladım.olur yani,şerefsiz dolu çünkü ortalık.bende yakında bi arkadaşın başına gelen bir olayı sizlerle paylaşacağım,ama benim yazacağımda daha fazla adilik var o ayrı
mondiale telefon aç polise bildir..bende arabamı sattım adam ruhsat çıkartamadı hurdaya ayrılmış dosyada kayıp :!: vergileri peşin peşin alırken güzelde böyle durumlarda arkanda destek bulamazsın işte _________________ BRASİL LA LA LA LAAAAA
2000 yılında 0 km bir fiat bravo almıştım. bir çevirmede onunda plakası başka bir araca kayıtlı çıkmıştı. bilerek yapılan bir olay değil di. heralde sistemde bir karışıklıktan kaynaklandı. arabayı aldığım bayi olayı düzeltti.
Tarih: 24.10.2006 - 15:51 Mesaj konusu: Re: Mondial- Kaya Motor Rezilliği.(ÖNEMLİDİR)
-spawn- demiş ki:
Arkadaşlar başımıza kötü bir olay geldi.
Arkadaşımın yazın Etiler Kaya Motor'dan aldıgı Mondial'i dün gece saat 4 te taksimde polis bağladı. sebebi ise motorun plakasının başka bir arabanın üzerine olmasıymış. Üstelik araba hacizdeymiş. Adamlar resmen dolandırdılar çocuğu aynı yerden alan bir başka arkadaş da plakayı sorguladı ve o da başka bir araç üzerine çıktı. Motor otoparkta , çocuk bi dünya uğraşacak resmen yıkıldı adam , üstelik şerefsiz dolandırıcı bayii sen parayı ver bize biz hallederiz gibi bi cümle sarfetmişler.
Böyle bir olay yaşamış var mı aranızda ya da ne yapmamızı önerirsiniz.
BAYİ BU LÜTFEN DİKKATLİ OLUN ARKADAŞLAR.
Nispetiye Cad. No:101 Rumeli Hisarüstü - Etiler/İSTANBUL Tel.: (0 212) 287 69 83
www.kayamotor.com.tr
Plakanızı Sorgulayın.
http://www.trafik.gov.tr/IAS/IAS/wfAracBilgSorgulama.aspx
motosiklet baglanırken bende ordaydım,motorların baglanma nedeni taksimin göbegine park edilmiş olmasıdır,motoların birine elimi attım dedim kenara alyım direksyonu kitliydi.polis araç sahiplerinin gelmesi için yarım saatten fazla bekledi.
magaza gelince bukadar şerefsizlik olmaz yaa umarım fazla başınız agrımaz.. _________________ Yava? gitme ezilirsin,Hızlı gitme ölürsün..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız