Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Çorum ve Merzifon'lu Motorcuların Bayram Buluşması

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Çorum ve Merzifon'lu Motorcuların Bayram Buluşması

Çorum ve Merzifon'lu Motorcuların Bayram Buluşması
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
cartridge
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 25.10.2006 - 08:40    Mesaj konusu: Motorcu Dostların Buluşması Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çorum ve Merzifon'lu Motorcular Bayramın 2. Günü Buluştular
[img]http://img276.imageshack.us/my.php?image=merzifonsy0.jpg[/img]

Son Mesajdan 12 saat 48 dakika sonra eklendi:

Arkadaşlar diğer resimleri yeni tedarik ettiğim için ayrı bir mesajla gönderiyorum.24.10.2006 tarihinde Çorum'da arkadaşlarla buluştuk.8 motosikletle Merzifon'a geldik.Hoş bir sohbet ve taze çay eşliğinde bayramlaştık.Sonra trafiğe kapalı bir alanda motor showlarla adrenalin depoladıktan sonra ayrılıp yuvalarımıza döndük.

Başa dön
cartridge Çevrimdışı cartridge Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 25.10.2006 - 09:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel olmuş
devamını bekleriz Alkışlıyorum
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
1991mehmet
Üye
Üye

Nereden: izmirr

MesajTarih: 25.10.2006 - 09:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=35757#647379 çok harika olmuş bizim turada bakmanızı isterim
Başa dön
1991mehmet Çevrimdışı 1991mehmet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
akrepkral
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: merzifon/amasya

MesajTarih: 25.10.2006 - 09:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla güzel bir organizasyondu diğer çevredeki arkadaşlarıda aramızda görmek istiyoruz
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 25.10.2006 - 10:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir gezi olmuş yalnız orda arkadaşın birtanesi kask takmadan tek yapmış yankışşşşş :nono:
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tuqruL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YstanbuL

MesajTarih: 25.10.2006 - 10:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Helal olsun hemşerilerime Dil çıkarıyorum Sürekliliğini temenni ederim.
Üye
Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 25.10.2006 - 11:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar gruptakilerden biriside bendim.Gerçekten çok zevkli zaman geçirdik.Grubumuzdan iki kişi ödüllü drag yarışcısıydı ve çok güzel görsel show yaptılar.Bizi merzifona davet eden ilgilenen volkan ve deniz arkadaşıma ve orada bizlere samimiyet gösteren merzifonlu motorsiklet severlere tekrar teşekkürlerimi sunarım.En kısa zamanda yakın çevre illerdeki arkadaşlarımızla buluşup daha kalabalık bir organızasyona imza atacağız inşallah. Dil çıkarıyorum
Başa dön
zxr9-19 Çevrimdışı zxr9-19 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cartridge
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 25.10.2006 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Oğlum Batuhan.9 Yaşında.Motor Delisi.
Başa dön
akrepkral
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: merzifon/amasya

MesajTarih: 25.10.2006 - 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

böyle motor delisi bir babanın oğlunun motor delisi olması normal ayrıca en kısa zamanda çorumlu kardeşlerimizi ve çervedekilere tekrar merzifona bekliyoruz. :3
manve
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir/Çanakkale

MesajTarih: 26.10.2006 - 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herşey cok güzel gözüküyorda Şu hareketleri kask takarak yaparsaniz daha güzel olmaz mi? :hıım
Başa dön
manve Çevrimdışı manve Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.10.2006 - 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cartridge bu küçük bianchıyı nerden buldunuz yada aldınız ve fıyatı nedir bilgilendirimisin Dil çıkarıyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
azizoran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 26.10.2006 - 11:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dostlar tebrik ederiz güzel bir buluşma olmuş ve bu buluşmalarınızın devamını dileriz,sevgiler saygılar.
Serter_Sert
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 26.10.2006 - 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yapmış olduğunuz etkınlık buluşma çok keyıflı devamını dılerız.

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

eşim çorumlu bende konyalıyım bır gun guzel bır gezı yapıp once konya ordan çorum yapmayı planlıyorum.İnşallah
Başa dön
Serter_Sert Çevrimdışı Serter_Sert Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
997799
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 26.10.2006 - 15:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben çorum dan levent. siyah zx10 olan. merzifonlu arkadaşlarımızın misafirperverliği için tekrar teşekkür ederim. Ben kask takıyordum ama şunu da belirtmek isterim o hareketlerin yapıldığı yol trafiğe kapalı bir yoldu o nedenle arkadaşlarımız biraz daha rahat davrandı ama gene de dediğiniz gibi kask takılmalıydı teşekkürler.
Başa dön
997799 Çevrimdışı 997799 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cartridge
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 26.10.2006 - 16:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merzifonlu motor delileri olarak bizlerde mesaj yazan tüm arkadaşlara ve Çorumlu arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz.Gerçekten keyifli ve kaliteli bir muhabbet ortamımız oldu.Motosikletten ancak bu kadar zevk alınır.Tamero kardeşim küçük motor bianchi marka değil.Onları ben yapıştırdım.Herhangi bir markası yok.Motoru kardeşim hediye etti.Onun için, ayıp olmasın diye fiyatını ve nereden aldığını soramadım.Yalnız İstanbul’dan aldığını biliyorum.Eğer istersen öğrenebilirim.Sertersert kardeşim sen de bu tarafa gelirsen hayırlı yolculuklar dilerim.
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal