Çorum ve Merzifon'lu Motorcular Bayramın 2. Günü Buluştular
[img]http://img276.imageshack.us/my.php?image=merzifonsy0.jpg[/img]
Son Mesajdan 12 saat 48 dakika sonra eklendi:
Arkadaşlar diğer resimleri yeni tedarik ettiğim için ayrı bir mesajla gönderiyorum.24.10.2006 tarihinde Çorum'da arkadaşlarla buluştuk.8 motosikletle Merzifon'a geldik.Hoş bir sohbet ve taze çay eşliğinde bayramlaştık.Sonra trafiğe kapalı bir alanda motor showlarla adrenalin depoladıktan sonra ayrılıp yuvalarımıza döndük.
çok güzel bir gezi olmuş yalnız orda arkadaşın birtanesi kask takmadan tek yapmış yankışşşşş :nono: _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Arkadaşlar gruptakilerden biriside bendim.Gerçekten çok zevkli zaman geçirdik.Grubumuzdan iki kişi ödüllü drag yarışcısıydı ve çok güzel görsel show yaptılar.Bizi merzifona davet eden ilgilenen volkan ve deniz arkadaşıma ve orada bizlere samimiyet gösteren merzifonlu motorsiklet severlere tekrar teşekkürlerimi sunarım.En kısa zamanda yakın çevre illerdeki arkadaşlarımızla buluşup daha kalabalık bir organızasyona imza atacağız inşallah.
Kayıt: Oct 25, 2006 Mesajlar: 291 Nereden: merzifon/amasya
Tarih: 25.10.2006 - 14:33 Mesaj konusu:
böyle motor delisi bir babanın oğlunun motor delisi olması normal ayrıca en kısa zamanda çorumlu kardeşlerimizi ve çervedekilere tekrar merzifona bekliyoruz. :3 _________________ bir gece ansızın gelebilirim
Dostlar tebrik ederiz güzel bir buluşma olmuş ve bu buluşmalarınızın devamını dileriz,sevgiler saygılar. _________________ İÇEN İNSAN GÜZEL İNSANDIR !!!
ben çorum dan levent. siyah zx10 olan. merzifonlu arkadaşlarımızın misafirperverliği için tekrar teşekkür ederim. Ben kask takıyordum ama şunu da belirtmek isterim o hareketlerin yapıldığı yol trafiğe kapalı bir yoldu o nedenle arkadaşlarımız biraz daha rahat davrandı ama gene de dediğiniz gibi kask takılmalıydı teşekkürler.
Merzifonlu motor delileri olarak bizlerde mesaj yazan tüm arkadaşlara ve Çorumlu arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz.Gerçekten keyifli ve kaliteli bir muhabbet ortamımız oldu.Motosikletten ancak bu kadar zevk alınır.Tamero kardeşim küçük motor bianchi marka değil.Onları ben yapıştırdım.Herhangi bir markası yok.Motoru kardeşim hediye etti.Onun için, ayıp olmasın diye fiyatını ve nereden aldığını soramadım.Yalnız İstanbul’dan aldığını biliyorum.Eğer istersen öğrenebilirim.Sertersert kardeşim sen de bu tarafa gelirsen hayırlı yolculuklar dilerim.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız