bugünkü düzce gezisi dönüşünde ufak bir kaza geçirmiş ve her ihtimale karşı hastaneye kaldırılmış diğer arkadaşlarımız tarafından. durumu iyi çok şükür. kendisine geçmiş olsun diyorum. umarım son kazası olur.
geziye katılan arkadaşlar dönüşte ayrıntılı bilgi verirler. _________________ Honda 600F -
Tarih: 24.10.2006 - 21:13 Mesaj konusu:
inanmıyoruuuuuuuuuummmmmmm
Hangi hastahane biLginiz war mı?? _________________ GüzeLLik sıradandır ya onunLa doğarsınız ya da parayLa satın aLırsınız,önemLi oLan kendinizin ne oLduğunuzdur..
Tarih: 24.10.2006 - 21:20 Mesaj konusu:
Ohhh haberini aLdım $imdi Emre abim turp gibi ma$aLLah
bir probLem yokmu$ _________________ GüzeLLik sıradandır ya onunLa doğarsınız ya da parayLa satın aLırsınız,önemLi oLan kendinizin ne oLduğunuzdur..
Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 5508 Nereden: istanbul/Kozyatağı
Tarih: 24.10.2006 - 21:20 Mesaj konusu:
Yapma ya , üzüldüm şimdi Bizim Ç.Kale gezisi geldi birden aklıma.
Neyse önemli birşey olmasında, geçmiş olsun _________________ DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın.
Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir.
MOPAR MANIA
En son riko tarafından 24.10.2006 - 21:30 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 24.10.2006 - 21:26 Mesaj konusu:
Evet tekrar büyük geçmiş oLsun.Emre abim fuLL koruma geziyo zaten,o yönde bi korkum yok da,insan yine de merak ediyo i$te _________________ GüzeLLik sıradandır ya onunLa doğarsınız ya da parayLa satın aLırsınız,önemLi oLan kendinizin ne oLduğunuzdur..
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız