Kayıt: Oct 14, 2006 Mesajlar: 213 Nereden: izmir/Çanakkale
Tarih: 24.10.2006 - 23:47 Mesaj konusu:
ben izmirde oturuyorum. Bornovadaym. İnsallah bahar gelirken motor alabileceğim. Ama daha biraz scooter kullanmişliğim dişinda hic tecrübem yok önce alişmak lazim biraz
evet kardeş kesinlikle çin malı filan alma honda ve yamahanın harika modelleri war zaten bizim en fazla yaptıgımız hız 100 oda double yolda ama sen olursan daaha duyarlı oluruz merak etmee
Tarih: 25.10.2006 - 00:04 Mesaj konusu:
Bravo arkadaşlar, gezip gezip bulamadığım güneşi taşımışsınız topicinizde... Hem de yazlık kıyafetlerle... Pazar günü yağmurdan, rüzgardan ne gezdiğimi, ne gittiğimi anlayabildim... Güzel gezi olmuş... _________________
neeeeeeh bu resimler yeni miiiii? hava bu kadar güzel mi caniiim izmirimde ayhhhhhh kiskaaaaaandiiiiiiiim walla.buralar buz gibi.hele 2 gundur üsüdüm walla.kiymetini bilin arkadaslar caniiim izmirimizin gezide coook güzel görünüyor.paylasim icin tsk ler _________________ seni asla unutmayacagiz zagor
güzel gezi olmuş paylaşım için saolun bizim burasıda valla çok sıcak izmir çeşme bende bugün bir gezi düzenlemeyi düşünüyorum tek başıma ama başka kimse yokki.... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
ya off ....arkadaşım keşke önceden söyleseydin karşılama töreni yaprdım aliağada tüh yaa....neyse geçmiş artık....bendeki delilik işite....motor sesi geldi balkona çıktım...arka arkaya 4-5 tane motor...hyranlıkla izledim...demek sizdiniz...
paylaşım için tşkler
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız