Tarih: 25.10.2006 - 11:46 Mesaj konusu: Nihayet ilk kazam ve motorumun hali..
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum; Yaptığım kazaya ne bir otomobil ne bir başka motor nede yoldaki çukur/set vs sebep olmustur, tamamen kendi sürüş hatamdan dolayı..
Dün akşam saat 18:00 civarı Şile'den evime doğru gelirken cok hızlı girdigim "S" şeklindeki virajda motoru yatıramadağım icin dışarı çıkıp toprak zemine girdim.Motorumun lastikleri küçük olduğu icin kontrolümü çabuk kaybettim ve artık duramayacağımı ve düşeceğimi anladığımda motoru sağa doğru yatırdım ve büyük bi taş parcasına vurarak tamamen durmuş oldum. Hemen inip motoru kaldırdım malüm akü olayı, sürüklendigim yeri kontrol etmeye başladım, o sırada dizligimin ters döndügünü farkettim ve yere baktığımda dizligim ile yerden avuc büyüklügünde bir taşı çıkardığımı gördüm çoğu zaman takmaya üşendigimiz dizlik ve maalesef bir çoğumuzun hala takmadığı dizlik bacağımda muhtemel bir ezik/kırık dan beri korumustu..Allah hepimizi kazadan beladan korusun, motorunu bu halde görmeyi nasip etmesin..Yolumuz acık olsun.
Kazadan önce _________________ Hyosung Comet 650 / Gilera Nexus 500
2007 Kırmızı
34 EN 9820
Tarih: 25.10.2006 - 11:48 Mesaj konusu:
sponqebob, büyük geçmiş olsun.genede dizlik taktığın için şanslısın _________________ bir mıh bir nalı kurtarır bir nal bir atı bir at bir komutanı kurtarır bir komutan bir orduyu bir ordu bir ülkeyi kurtarır.
çok geçmiş olsun arkadaşım baya bi hasar var galiba motorda.......burdan göründüğüne göre _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Kayıt: May 20, 2006 Mesajlar: 356 Nereden: Levent, İstanbul
Tarih: 25.10.2006 - 11:52 Mesaj konusu: Re: Nihayet ilk kazam ve motorumun hali..
sponqebob demiş ki:
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum; Yaptığım kazaya ne bir otomobil ne bir başka motor nede yoldaki çukur/set vs sebep olmustur, tamamen kendi sürüş hatamdan dolayı..
Dün akşam saat 18:00 civarı Şile'den evime doğru gelirken cok hızlı girdigim "S" şeklindeki virajda motoru yatıramadağım icin dışarı çıkıp toprak zemine girdim.Motorumun lastikleri küçük olduğu icin kontrolümü çabuk kaybettim ve artık duramayacağımı ve düşeceğimi anladığımda motoru sağa doğru yatırdım ve büyük bi taş parcasına vurarak tamamen durmuş oldum. Hemen inip motoru kaldırdım malüm akü olayı, sürüklendigim yeri kontrol etmeye başladım, o sırada dizligimin ters döndügünü farkettim ve yere baktığımda dizligim ile yerden avuc büyüklügünde bir taşı çıkardığımı gördüm çoğu zaman takmaya üşendigimiz dizlik ve maalesef bir çoğumuzun hala takmadığı dizlik bacağımda muhtemel bir ezik/kırık dan beri korumustu..Allah hepimizi kazadan beladan korusun, motorunu bu halde görmeyi nasip etmesin..Yolumuz acık olsun.
hocam sizi ben dün gördüm motorunuzu park etmiştiniz o kale manzaralı parkın parkına. çok geçmiş olsun . ne kadar güzel motorlar da demiştim benim nazarım değmez ama çok geçmiş olsun _________________ Fithill Outdoor Challenge Team Administrator
[img]http://img110.imageshack.us/img110/5421/88029589lq1.jpg[/img]
Saolun arkadaslar, hasar çok büyük değil ama yinede insanın motoru cigeri gibidir nokta çizik olsa canımız yanıyor
-spawn-, Kesin nazardır bu kaç kişi dün benim motoru işaret ediyodu sayamadım Şile icinde bi daelim s250 araba ile çarpısmıstı burdan o arkadasada gecmis olsun diyorum.. _________________ Hyosung Comet 650 / Gilera Nexus 500
2007 Kırmızı
34 EN 9820
Kayıt: May 20, 2006 Mesajlar: 356 Nereden: Levent, İstanbul
Tarih: 25.10.2006 - 12:06 Mesaj konusu:
sponqebob, gösterilmeyecek gibi değildi gerçekten çok iyi bakmışşın galeride duruyo gibi duruyordu. tekrar geçmiş olsun insallah büyük hasar yoktur. _________________ Fithill Outdoor Challenge Team Administrator
[img]http://img110.imageshack.us/img110/5421/88029589lq1.jpg[/img]
sponqebob, geçmiş olsun.sana bişey olmaması sevindirici. _________________ Küçük hırsızlıklar el feneriyle;büyük yolsuzluklar deniz feneriyle yapılır...
Özkancığım geçmiş olsun, ciddi bir şey olmaması tesellimiz. Motor her zaman tamir olur. Tekrar geçmiş olsun. _________________ Honda CBR 1100XX Super Blackbird
Gecmis olsun dostum.. Her ne kadar güzel bi motor olsada bu tip motosikletlerin kolay kolay yatmadigini bilmeli _________________ Speed up your life.
Killing me killing you..
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3547 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 25.10.2006 - 12:17 Mesaj konusu:
sponqebob çok geçmiş olsun sana bişey olmamasına sevindim _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
motor yatıyor yatmasınada hani olurya bazen dona kalırsın hic bisey düşünemezsin banada öyle bisey oldu.. dedigim gibi tamamen kendi salaklığım.. _________________ Hyosung Comet 650 / Gilera Nexus 500
2007 Kırmızı
34 EN 9820
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız