Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Nihayet ilk kazam ve motorumun hali..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Nihayet ilk kazam ve motorumun hali..

Nihayet ilk kazam ve motorumun hali..
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
sponqebob
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-İcerenköy

MesajTarih: 25.10.2006 - 11:46    Mesaj konusu: Nihayet ilk kazam ve motorumun hali.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum; Yaptığım kazaya ne bir otomobil ne bir başka motor nede yoldaki çukur/set vs sebep olmustur, tamamen kendi sürüş hatamdan dolayı..

Dün akşam saat 18:00 civarı Şile'den evime doğru gelirken cok hızlı girdigim "S" şeklindeki virajda motoru yatıramadağım icin dışarı çıkıp toprak zemine girdim.Motorumun lastikleri küçük olduğu icin kontrolümü çabuk kaybettim ve artık duramayacağımı ve düşeceğimi anladığımda motoru sağa doğru yatırdım ve büyük bi taş parcasına vurarak tamamen durmuş oldum. Hemen inip motoru kaldırdım malüm akü olayı, sürüklendigim yeri kontrol etmeye başladım, o sırada dizligimin ters döndügünü farkettim ve yere baktığımda dizligim ile yerden avuc büyüklügünde bir taşı çıkardığımı gördüm Şok oldum çoğu zaman takmaya üşendigimiz dizlik ve maalesef bir çoğumuzun hala takmadığı dizlik bacağımda muhtemel bir ezik/kırık dan beri korumustu..Allah hepimizi kazadan beladan korusun, motorunu bu halde görmeyi nasip etmesin..Yolumuz acık olsun.

Kazadan önce

Başa dön
sponqebob Çevrimdışı sponqebob Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
coninja
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: tekirdağ

MesajTarih: 25.10.2006 - 11:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sponqebob, büyük geçmiş olsun.genede dizlik taktığın için şanslısın
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 25.10.2006 - 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun arkadaşım baya bi hasar var galiba motorda.......burdan göründüğüne göre Şok oldum
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
orcunkaan
Üye
Üye

Nereden: Papazyn Çayyry

MesajTarih: 25.10.2006 - 11:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun
iyiki korumalar yerindeymiş Alkışlıyorum

forever 1000rr son karar

Başa dön
orcunkaan Çevrimdışı orcunkaan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 25.10.2006 - 11:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sponqebob, çok geçmiş olsun arkadaşım üzüldüm wala duyunca Üzgünüm
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
-spawn-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Levent, İstanbul

MesajTarih: 25.10.2006 - 11:52    Mesaj konusu: Re: Nihayet ilk kazam ve motorumun hali.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sponqebob demiş ki:
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum; Yaptığım kazaya ne bir otomobil ne bir başka motor nede yoldaki çukur/set vs sebep olmustur, tamamen kendi sürüş hatamdan dolayı..

Dün akşam saat 18:00 civarı Şile'den evime doğru gelirken cok hızlı girdigim "S" şeklindeki virajda motoru yatıramadağım icin dışarı çıkıp toprak zemine girdim.Motorumun lastikleri küçük olduğu icin kontrolümü çabuk kaybettim ve artık duramayacağımı ve düşeceğimi anladığımda motoru sağa doğru yatırdım ve büyük bi taş parcasına vurarak tamamen durmuş oldum. Hemen inip motoru kaldırdım malüm akü olayı, sürüklendigim yeri kontrol etmeye başladım, o sırada dizligimin ters döndügünü farkettim ve yere baktığımda dizligim ile yerden avuc büyüklügünde bir taşı çıkardığımı gördüm Şok oldum çoğu zaman takmaya üşendigimiz dizlik ve maalesef bir çoğumuzun hala takmadığı dizlik bacağımda muhtemel bir ezik/kırık dan beri korumustu..Allah hepimizi kazadan beladan korusun, motorunu bu halde görmeyi nasip etmesin..Yolumuz acık olsun.

hocam sizi ben dün gördüm motorunuzu park etmiştiniz o kale manzaralı parkın parkına. çok geçmiş olsun . ne kadar güzel motorlar da demiştim benim nazarım değmez ama Gülümsüyorum çok geçmiş olsun
-spawn- Çevrimdışı -spawn- Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.10.2006 - 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun.bizde o saatlerde dönüyorduk şileden.ucuz atlatmışın kardeşim

http://www.facebook.com/group.php?gid=6079229276

Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sponqebob
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.10.2006 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Saolun arkadaslar, hasar çok büyük değil ama yinede insanın motoru cigeri gibidir nokta çizik olsa canımız yanıyor Üzgünüm

-spawn-, Kesin nazardır bu kaç kişi dün benim motoru işaret ediyodu sayamadım Bravo Şile icinde bi daelim s250 araba ile çarpısmıstı burdan o arkadasada gecmis olsun diyorum..
Başa dön
sponqebob Çevrimdışı sponqebob Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
-spawn-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Levent, İstanbul

MesajTarih: 25.10.2006 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sponqebob, gösterilmeyecek gibi değildi gerçekten çok iyi bakmışşın galeride duruyo gibi duruyordu. tekrar geçmiş olsun insallah büyük hasar yoktur.
-spawn- Çevrimdışı -spawn- Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
twister1990
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 25.10.2006 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sponqebob, geçmiş olsun.sana bişey olmaması sevindirici.
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

Özkancığım geçmiş olsun, ciddi bir şey olmaması tesellimiz. Motor her zaman tamir olur. Tekrar geçmiş olsun.
Sorcy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.10.2006 - 12:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gecmis olsun dostum.. Her ne kadar güzel bi motor olsada bu tip motosikletlerin kolay kolay yatmadigini bilmeli Göz kırpıyorum
Sorcy Çevrimdışı Sorcy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.10.2006 - 12:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun...biraz daha dikkat Dil çıkarıyorum

"Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Başa dön
Batuuu Çevrimdışı Batuuu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 25.10.2006 - 12:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sponqebob çok geçmiş olsun sana bişey olmamasına sevindim
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sponqebob
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.10.2006 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor yatıyor yatmasınada hani olurya bazen dona kalırsın hic bisey düşünemezsin Şok oldum banada öyle bisey oldu.. dedigim gibi tamamen kendi salaklığım..
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal