Tarih: 25.10.2006 - 21:53 Mesaj konusu:
Dostum, takdire şayan bu gezi, resim ve şiirlere diyecek laf bulamıyorum... İyi ki varsın... Sen ve motorun, kameran, sağlam ve faydalı bir üçlüsünüz... _________________
Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 5508 Nereden: istanbul/Kozyatağı
Tarih: 25.10.2006 - 21:54 Mesaj konusu:
Ne diyim valla, baştan sona harika.
Gezme ,fotoğraf çekme ve bunları bizlere yansıtma konusunda gerçekten ustasın. Tebrik ve teşekkür ediyorum _________________ DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın.
Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir.
MOPAR MANIA
çok güzeldi ellerine sağlık...
gezi kaliteli, resimler kaliteli, sözler kaliteli... daha ne diyeyim bilmiyorum..
büyük bir zevkle baktım okudum.. yolun herzaman açık olsun dostum..! _________________ şaka gibi...
Kayıt: Mar 15, 2006 Mesajlar: 1255 Nereden: Ordu/Fatsa/Eskisehir
Tarih: 25.10.2006 - 22:08 Mesaj konusu:
Hocam sen de amma geziyosun haa... Şaka bir yana gerçekten imreniyoruz Her gezini bizimle paylaşmaya devam et lütfen _________________ Çamurluk dediğin yüksek olur...
MAQARA, Reismleri upload ederken 640x480 boyutunda boyutlandırmaya dikkat etmeni istiyorum hem sayfanın yapısına zarar vermemiş oluruz hem daha rahat bakabiiriz senin gezi raporlarına
Bu arada çok güzel bir gezi olmuş arkadaşım devamını bekleriz... _________________
Çekmiş olduğun resimleri, onlarla bütünlük taşıyan atösözleri ve netice olarak bir bütün halinde bayram seyahatini şöyle tanımlamak sanırım abartma olmayacaktır:
helal olsun valla belgesel gibin oldu
discovery felan sponsor olsun sana yaf..
çok başarılı (cidden) _________________ Objects in the mirror may appear closer than they are.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız