Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - konya'daki bizler (bölüm 3) bayram özel

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

konya'daki bizler (bölüm 3) bayram özel

konya'daki bizler (bölüm 3) bayram özel
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 26.10.2006 - 12:07    Mesaj konusu: konya'daki bizler (bölüm 3) bayram özel Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba arkadaşlar
Geçtiğimiz ramazan bayramınız mubarek olsun
Ufak ufak yorumlarıyla bayram kareleri ile sizleri baş başa bırakıyorum

zx 12 olan Süleyman arkadaşımızın evindeyiz

Suzukı srad 750 si olan senol ağabeyimizin evindeyiz

zx7 si olan murat arkadaşımızın evindeyiz

Yolda rastladığımız zzr 1100 olan Faruk ağabeyimiz zzr sinde çizik yok orjinaldir
ama biz bmw siyle rastladık kendisine

Çok değerli Yusuf cömert amcamızın evindeyiz kendisi 2004 yılında sıfır ve özel aldığı
hayabusa motoruyla mersine giderken virajda bir anlık dalgınlık sebebi kaza yapmış bariyerlere vurmuştur
ve iki bacagını kaybetmiştir yalnız bizden aldıgı destekle inşallah en kısa zamanda yine sağlığına kavuşacaktır
dularımız seninle Yusuf amca saygılar sevgiler

Cbr 900 ü olan sami arkadaşımız yine oda arefe günü kaza yaptı
aynı zamanda geçmiş olsun dileklerimizi iletirken ve küçük kızının kolanya ikramı bizlere

Bu üç günlük bayramdan karelerle baş başa bırakıyorum yine birlikteyiz ,lk önce motorlarımız ve sonra bizler

sgor'un misafir evini ziyaret edenler aramızda md üyeleride var ve sonrası evde yaşananlar

clawman (md üyesi) sgor şeker ikramı yaparken

işte biziz nightexpress cengizin elinde duran benim karettam

kaşınan arkadaşlar olduda kaşıdık okey oynadık biraz

ve ve biz SGOR, zxrhalit, nightexpress, clawman,

acıktık arkadaşlar bakın kavurma bişiriyoruz bakın kim ne yapıyor

recep kardeşim soğanla ugraşıyor bi ağlamaklı

halit sebzeleri ve bulaşıkları yıkıyor çok berekli arkadaşımız

karlos salata yapıyor

murat yagı eritmekle meşgul

ve karlos'un recep'e insan yiyecek bunları küçük yap derken

evvet sonunda sofradayız afiyet olsun kusura bakmayın ağzınız sulandı

EMEĞE SAYGI BİR TEŞEKKÜR ETMENİZ YETERLİ
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motoman24
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 26.10.2006 - 12:31    Mesaj konusu: saygılar Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya abi manyaks bir grubunuz var keske bende aranızda olabilseydim.Acayip motor manyağıyımdar bir çok motorun seceresini bilirim.Sizlerle tanışmayı harbiden çok ama çok isterim.Hepinizin motoru harbiden çok guzelmis ama zx-10 goremedim.ben manyak zx-10 hastasıyım.Kaza yapan abilerimize geçmiş olsun diyorum.Bende gonyalıyım hatta ova un fab. lojmanında oturuyom.tanışmayı harrrbiden çok amma çoook istiyorum.bi msj gonderirseniz sevinirm www.motoman24@mynet.com 05554789098 Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
motoman24 Çevrimdışı motoman24 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI

MesajTarih: 26.10.2006 - 12:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum afiyet şeker olsun , kaza geçiren arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimizi iletirsiniz artık iyi eğlenmişsiniz :P :P :P
Başa dön
KAWAKARTAL Çevrimdışı KAWAKARTAL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 26.10.2006 - 12:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Paylaşım için sağol SGOR, gerçektende çok zevkli bir bayram geçirmişsin Allah nice bayramlara sağlıkla ve sıhhatle eriştirsin Dil çıkarıyorum

Başa dön
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 26.10.2006 - 12:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla ilk önce geçmiş bayramınızı kutlıyorum daha sonra kaza yapan arkadaşlara geşmiş olsun diyorum ve en son size iyi eğlenceler ve afiyet olsun diyorum paylaşım için teşekkürler...
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
03afyok
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: afyonkarahisar

MesajTarih: 26.10.2006 - 13:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

afiyet şeker olsun , kaza geçiren arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimizi iletirsiniz artık iyi eğlenmişsiniz
Alkışlıyorum
keske bizim burada da olsa boyle seyler :!: Ağlıyorum
Başa dön
03afyok Çevrimdışı 03afyok Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 26.10.2006 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eline sağlık sgor bayra baya güzel geçmiş konyada bakıyom
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Serter_Sert
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 26.10.2006 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öncelikle hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum.Ardından bana ne zamandır görmediğim memleketimi kısada olsa gösterdiğiniz için size çok teşekkur edıyorum.Yalnız çok değişmiş konya ben en son geldiğimde kaybolacaktım nerdeyse. çok teşekkurler.ellerınıze sağlık.
Başa dön
Serter_Sert Çevrimdışı Serter_Sert Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 26.10.2006 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkezın gecmıs bayramı mubarek olsun Bravo umarım sızın bayramınızda guzel gecmistir Dil çıkarıyorum sgor senın kafanı kıracam butun fotoları bana cektırmısın hepsınde benım olmam lazımdı Öfkeliyim :-(ama varya ALLAH hepinize sgor gibi bi arkadas nasip etsin Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Tua_nna
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.10.2006 - 13:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Emege Saygı paylasım ıcın tesekkurler
ßir de sarfedene ßakarim ADAM mi diye ..
Başa dön
Tua_nna Çevrimdışı Tua_nna Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 26.10.2006 - 13:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar allahtan bikaç fotoğrafta çıkmışım :efm çıkmasaydım varya cıngarı çıkaracaktım Göz kırpıyorum bu arada o okey masasında sgorları kaşıdık ^1 lütfen düzeltilsin dimi halit ?
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.10.2006 - 13:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelikle kaza geçiren arkadaşlara geçmiş olsun , güzel bir toplantı olmuş resimlerde güzel çıkmış elinize sağlık Dil çıkarıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tvs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :...TuzLa...:/İsT

MesajTarih: 26.10.2006 - 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sgor lütfen bir gün benıde yanınıza alın bu ne ya böyle yemın ederim harbi motorculuk budur motorcu kardeşliğide budur abi size özenmemek elde değil resimler için çok saol abi ya harikasın gene.o kırmızı hayabusa kımınse cok gusel makına nazar boncuğu yapıştırsın benım nazarım değerr meğer Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Yzf r6 2006

Başa dön
tvs Çevrimdışı tvs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/El-aziz

MesajTarih: 26.10.2006 - 14:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim çok güzel olmuş güzel bi bayram gezisi
Başa dön
umut2323 Çevrimdışı umut2323 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Lovable
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 26.10.2006 - 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yine süper bi gezi olmuş...pardon bayram gezmesi...halit ya...vallahi çok güldüm...sen beni güldüğrdün allahta sni güldürsün....paylaşım için teşşeküğrler...
kaza geçiren arkadaşımızada geçmiş olsun..
Başa dön
Lovable Çevrimdışı Lovable Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal