Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 26.10.2006 - 12:07 Mesaj konusu: konya'daki bizler (bölüm 3) bayram özel
Merhaba arkadaşlar
Geçtiğimiz ramazan bayramınız mubarek olsun
Ufak ufak yorumlarıyla bayram kareleri ile sizleri baş başa bırakıyorum
zx 12 olan Süleyman arkadaşımızın evindeyiz
Suzukı srad 750 si olan senol ağabeyimizin evindeyiz
zx7 si olan murat arkadaşımızın evindeyiz
Yolda rastladığımız zzr 1100 olan Faruk ağabeyimiz zzr sinde çizik yok orjinaldir
ama biz bmw siyle rastladık kendisine
Çok değerli Yusuf cömert amcamızın evindeyiz kendisi 2004 yılında sıfır ve özel aldığı
hayabusa motoruyla mersine giderken virajda bir anlık dalgınlık sebebi kaza yapmış bariyerlere vurmuştur
ve iki bacagını kaybetmiştir yalnız bizden aldıgı destekle inşallah en kısa zamanda yine sağlığına kavuşacaktır
dularımız seninle Yusuf amca saygılar sevgiler
Cbr 900 ü olan sami arkadaşımız yine oda arefe günü kaza yaptı
aynı zamanda geçmiş olsun dileklerimizi iletirken ve küçük kızının kolanya ikramı bizlere
Bu üç günlük bayramdan karelerle baş başa bırakıyorum yine birlikteyiz ,lk önce motorlarımız ve sonra bizler
sgor'un misafir evini ziyaret edenler aramızda md üyeleride var ve sonrası evde yaşananlar
clawman (md üyesi) sgor şeker ikramı yaparken
işte biziz nightexpress cengizin elinde duran benim karettam
kaşınan arkadaşlar olduda kaşıdık okey oynadık biraz
ve ve biz SGOR, zxrhalit, nightexpress, clawman,
acıktık arkadaşlar bakın kavurma bişiriyoruz bakın kim ne yapıyor
recep kardeşim soğanla ugraşıyor bi ağlamaklı
halit sebzeleri ve bulaşıkları yıkıyor çok berekli arkadaşımız
karlos salata yapıyor
murat yagı eritmekle meşgul
ve karlos'un recep'e insan yiyecek bunları küçük yap derken
evvet sonunda sofradayız afiyet olsun kusura bakmayın ağzınız sulandı
EMEĞE SAYGI BİR TEŞEKKÜR ETMENİZ YETERLİ _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
ya abi manyaks bir grubunuz var keske bende aranızda olabilseydim.Acayip motor manyağıyımdar bir çok motorun seceresini bilirim.Sizlerle tanışmayı harbiden çok ama çok isterim.Hepinizin motoru harbiden çok guzelmis ama zx-10 goremedim.ben manyak zx-10 hastasıyım.Kaza yapan abilerimize geçmiş olsun diyorum.Bende gonyalıyım hatta ova un fab. lojmanında oturuyom.tanışmayı harrrbiden çok amma çoook istiyorum.bi msj gonderirseniz sevinirm www.motoman24@mynet.com 05554789098 _________________ Bir gün herkes bu ismi konuşacak
...:::MoToMaN:::...
!!!!!!!!!
Kayıt: Oct 19, 2005 Mesajlar: 2043 Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR
Tarih: 26.10.2006 - 12:55 Mesaj konusu:
Paylaşım için sağol SGOR, gerçektende çok zevkli bir bayram geçirmişsin Allah nice bayramlara sağlıkla ve sıhhatle eriştirsin _________________ AB (rh) +
valla ilk önce geçmiş bayramınızı kutlıyorum daha sonra kaza yapan arkadaşlara geşmiş olsun diyorum ve en son size iyi eğlenceler ve afiyet olsun diyorum paylaşım için teşekkürler... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
afiyet şeker olsun , kaza geçiren arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimizi iletirsiniz artık iyi eğlenmişsiniz
keske bizim burada da olsa boyle seyler :!:
Öncelikle hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum.Ardından bana ne zamandır görmediğim memleketimi kısada olsa gösterdiğiniz için size çok teşekkur edıyorum.Yalnız çok değişmiş konya ben en son geldiğimde kaybolacaktım nerdeyse. çok teşekkurler.ellerınıze sağlık.
herkezın gecmıs bayramı mubarek olsun umarım sızın bayramınızda guzel gecmistir sgor senın kafanı kıracam butun fotoları bana cektırmısın hepsınde benım olmam lazımdı :-(ama varya ALLAH hepinize sgor gibi bi arkadas nasip etsin
Emege Saygı paylasım ıcın tesekkurler _________________ Suskunlu?um ASALETYMDENDIR
Her lafa verecek cevabim var lakin...
ßir lafa ßakarim LAFMI diye
ßir de sarfedene ßakarim ADAM mi diye ..
Kayıt: Jun 30, 2006 Mesajlar: 870 Nereden: :...TuzLa...:/İsT
Tarih: 26.10.2006 - 14:15 Mesaj konusu:
sgor lütfen bir gün benıde yanınıza alın bu ne ya böyle yemın ederim harbi motorculuk budur motorcu kardeşliğide budur abi size özenmemek elde değil resimler için çok saol abi ya harikasın gene.o kırmızı hayabusa kımınse cok gusel makına nazar boncuğu yapıştırsın benım nazarım değerr meğer _________________
Yzf r6 2006
yine süper bi gezi olmuş...pardon bayram gezmesi...halit ya...vallahi çok güldüm...sen beni güldüğrdün allahta sni güldürsün....paylaşım için teşşeküğrler...
kaza geçiren arkadaşımızada geçmiş olsun..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız