Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motora hakimiyet buna denir!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motora hakimiyet buna denir!

Motora hakimiyet buna denir!

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
BeYgiR
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: almanya

MesajTarih: 31.10.2004 - 01:32    Mesaj konusu: Motora hakimiyet buna denir! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Darisi basimiza Dil çıkarıyorum http://www.svbomber.de/svrider/gym_l.wmv
Başa dön
BeYgiR Çevrimdışı BeYgiR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 31.10.2004 - 01:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gercekten motora iyi hakim bir arkadas Şok oldum..
Nerdeyse film hizlandirlmis diye düsene bilirdim Çok gülüyorum ..
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Absolute
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 31.10.2004 - 03:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motora binmiyor motorla tango yapıyor bu arkadaş :md: helal olsun ne denebilirki alkışlıyalım... Gülümsüyorum
Başa dön
Absolute Çevrimdışı Absolute Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 31.10.2004 - 04:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Videoyu zevkle seyrettim Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Ama bu hareketler bir hayabusa ile hatta 380 bg ünde turbo hayabusa olsun!!! Yine yapilamaz!! Şok oldum :oops: 8)

Burada hafif motorlarin avantajlari gözlerimizin önüne seriliyor... Şok oldum Şok oldum
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
happyman13
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara- Bandyrma

MesajTarih: 01.11.2004 - 03:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İşte ben buna motorla bütünleşme derimm Dil çıkarıyorum
happyman_13@hotmail.com
Başa dön
happyman13 Çevrimdışı happyman13 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 02.11.2004 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten güzel bir video....Yolda 400km\h ile gitmekten daha zor olduğu kesin Göz kırpıyorum Gülümsüyorum
IronRider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Karsiyaka

MesajTarih: 02.11.2004 - 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BeYgiR,bu video zaten daha önce yayinlandı,isterseniz oradan devam edelim Dil çıkarıyorum

Topic

NOT:Ozgur arkadaşımızın mesajındadır....
IronRider Çevrimdışı IronRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
BeYgiR
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: almanya

MesajTarih: 02.11.2004 - 13:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

IronRider demiş ki:
BeYgiR,bu video zaten daha önce yayinlandı,isterseniz oradan devam edelim Dil çıkarıyorum

Topic

NOT:Ozgur arkadaşımızın mesajındadır....

@IronRider
Verdigin linkten giremiyorum topice, ama ayni video vardiysa kusura bakmayin, bilmiyordum varligindan.

selamlar
Başa dön
BeYgiR Çevrimdışı BeYgiR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pride
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: gebze kocaeli

MesajTarih: 02.11.2004 - 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fevkalade saygi duyuyorum o arkadasa
CANAVAR5
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KAHRAMANMARA?/merkez

MesajTarih: 02.11.2004 - 14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum tecrübe başka şey Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
narkoz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.11.2004 - 05:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CANAVAR5, haklısın tecrube baska sey Dil çıkarıyorum

Başa dön
narkoz Çevrimdışı narkoz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SradCaN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Bostancy

MesajTarih: 14.11.2004 - 08:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sıfır hata . . .
Bizde bi vakit böyle oyuncak gibi oynarız inşallah. . .

Yollaryn,denizlerin hakimi,alkoliq kaptanyma kapak olsun ... Göz kırpıyorum

Başa dön
SradCaN Çevrimdışı SradCaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Colossus
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 14.11.2004 - 10:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

"Vay anasını sayın seyirciler" diyesim geldi Gülümsüyorum
Başa dön
Colossus Çevrimdışı Colossus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal