Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MOTORDELİSİ ve ZAGA(Resimler -Video)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MOTORDELİSİ ve ZAGA(Resimler -Video)

MOTORDELİSİ ve ZAGA(Resimler -Video)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 31.10.2004 - 03:48    Mesaj konusu: MOTORDELİSİ ve ZAGA(Resimler -Video) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motordelisi İstanbul üyeleri davetli oldugu ZAGA programında,Okan BAYÜLGEN e Md T-Shirt ü hediye etti..
İşte video ve resimler
BURDAN İZLEYİN

BUNLARDA EKRAN RESİMLERİ.

Sanırım katılan arkadaşlar gece yi daha güzel özetleyeceklerdir ve mutlaka çektikleri foto ları ekleyeceklerdir.

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 31.10.2004 - 04:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dakikada DVBS ile kayıt ve Video edit yaptım..Daha ZAGA programı bitmeden Resimleri ve video yu hazırladım..Arkadaşlar daha programdan çıkıp evlerine bile varmadan,görüntüleri MD forumlarına ekledim.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Almanya

MesajTarih: 31.10.2004 - 04:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mezar in büyük payi bar bu iste, danke Dil çıkarıyorum
Çok gülüyorum valla süper reklam oldu Çok gülüyorum oldu, masallah ;-)

En son FireBlade tarafından 31.10.2004 - 05:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
FireBlade Çevrimdışı FireBlade Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 31.10.2004 - 04:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_R1 demiş ki:
Dakikada DVBS ile kayıt ve Video edit yaptım..Daha ZAGA programı bitmeden Resimleri ve video yu hazırladım..Arkadaşlar daha programdan çıkıp evlerine bile varmadan,görüntüleri MD forumlarına ekledim.

Vallaha bravo sana sasirdim dogrusu bu kadar hizli olurmu böyle seyler yaa!! Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Demin yazi yazdim hepsi kaybolmus!! Şok oldum
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SradCaN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Bostancy

MesajTarih: 31.10.2004 - 04:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eeee sonunda MD olarak vizyon'ada gırmeye başladık ... Artık konuyu Hakkan o güzel detaylarıyla geceyi bize anlatacak Çok gülüyorum
Haftaya da Beyaz Show'a mı uğrasak acaba Dil çıkarıyorum

Yollaryn,denizlerin hakimi,alkoliq kaptanyma kapak olsun ... Göz kırpıyorum

Başa dön
SradCaN Çevrimdışı SradCaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
semuteyo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 31.10.2004 - 05:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süper bir gece oldu.. meşhurda olduk yani.. iide reklam yaptık.. Tekrar tüm katılanlara ve bize katılamayıp buradan destek olanlara teşekkürler...
Başa dön
semuteyo Çevrimdışı semuteyo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
biker07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul-Antalya

MesajTarih: 31.10.2004 - 05:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

46falcon u cekti kamera bikac defa, unlu oldu bayaa Çok gülüyorum
Başa dön
biker07 Çevrimdışı biker07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AHMETcbr954
Üye
Üye

Nereden: frankfurt / almanya

MesajTarih: 31.10.2004 - 05:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
selam arkadaslar sizinle zagaya gelmeyi cok isterdim, ama motorda KANAT olmadigi icin gurbetten izledik Ağlıyorum :!:
DISARDA MOTOR VAR DIYEN KIMDI????? OKAN BAYÜLGEN motora binse ayaklari yere degil, firen´le fitese bile,yetismez :-D :-D :-D :-D ama cok saglam program yapiyor Dil çıkarıyorum
tüm motordelilerine selamlar
Başa dön
AHMETcbr954 Çevrimdışı AHMETcbr954 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ECEDOGUKAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ystanbul

MesajTarih: 31.10.2004 - 10:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo arkadaslar size .Elinize ayagınıza saglık Dil çıkarıyorum
ZINDABAT PAKISTAN
Başa dön
ECEDOGUKAN Çevrimdışı ECEDOGUKAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ADALI
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 31.10.2004 - 10:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

md ler olarak sizleri sahnenin en önünde görmek isterdim ama en önde oturan kızın üstüne adam gözünden sütü fışkırtınca Çok gülüyorum o güzel şanslı alımlı kızın başına gelenleri görünce.....

hepinize teşekkürler Dil çıkarıyorum

sırada hangi program var 8) beyaz filan birkez başladınız bikere devamını isteriz
flowrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 31.10.2004 - 10:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eline saglik Hakan

Giden arkadaslarinda ayagina saglik

?MER UZMA
HONDA CBF 1000 A
Başa dön
flowrider Çevrimdışı flowrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
batucan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 31.10.2004 - 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ah ah orda olmak vardı şeker bayramında geliyorum istanbula isterseniz beyaza gidelim...
Başa dön
batucan Çevrimdışı batucan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Captain13
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale

MesajTarih: 31.10.2004 - 12:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla süper oldu hakan abi gece yazı yazdım benimkide kaybolmuş ya Ağlıyorum
Başa dön
Captain13 Çevrimdışı Captain13 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
canuni
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul/K.çekmece.Kırklareli

MesajTarih: 31.10.2004 - 15:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Zaga iyi güzeldi ama halı saha maçımız içiin aynı seyi söyleyemiycem
Falcon abimiz kalkıp daha alamanyalardan geldi biz isti md sadece dört kişi(tranvay,delijapon,gogoxxx ve ben) biraz ayıp oldu hem gelenlere hemde daha önemli Falcon a. Umarım ilerideki maçlarda katılım daha iyi olur
Başa dön
canuni Çevrimdışı canuni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_608_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: G?ztepe / YSTANBUL

MesajTarih: 31.10.2004 - 17:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Temiz iş, temiz reklam Zaga'ya kıl olmasam ben de gelirdim. Ama aferin size Çok gülüyorum

Dil çıkarıyorum
_608_ Çevrimdışı _608_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal