Tarih: 31.10.2004 - 04:26 Mesaj konusu:
Dakikada DVBS ile kayıt ve Video edit yaptım..Daha ZAGA programı bitmeden Resimleri ve video yu hazırladım..Arkadaşlar daha programdan çıkıp evlerine bile varmadan,görüntüleri MD forumlarına ekledim. _________________
Tarih: 31.10.2004 - 04:31 Mesaj konusu:
mezar in büyük payi bar bu iste, danke valla süper reklam oldu oldu, masallah ;-) _________________ Gurbetten Selam
Savas Poyraz
www.gurbetmotorculari.com
En son FireBlade tarafından 31.10.2004 - 05:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Dakikada DVBS ile kayıt ve Video edit yaptım..Daha ZAGA programı bitmeden Resimleri ve video yu hazırladım..Arkadaşlar daha programdan çıkıp evlerine bile varmadan,görüntüleri MD forumlarına ekledim.
Vallaha bravo sana sasirdim dogrusu bu kadar hizli olurmu böyle seyler yaa!!
Demin yazi yazdim hepsi kaybolmus!! _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
Kayıt: May 16, 2004 Mesajlar: 1006 Nereden: Ystanbul / Bostancy
Tarih: 31.10.2004 - 04:40 Mesaj konusu:
Eeee sonunda MD olarak vizyon'ada gırmeye başladık ... Artık konuyu Hakkan o güzel detaylarıyla geceyi bize anlatacak
Haftaya da Beyaz Show'a mı uğrasak acaba _________________ G?be?imin mimary ; 2. kaptan,Toraman'a sevgiler !
Yollaryn,denizlerin hakimi,alkoliq kaptanyma kapak olsun ...
Kayıt: Aug 31, 2004 Mesajlar: 53 Nereden: frankfurt / almanya
Tarih: 31.10.2004 - 05:50 Mesaj konusu:
selam arkadaslar sizinle zagaya gelmeyi cok isterdim, ama motorda KANAT olmadigi icin gurbetten izledik :!:
DISARDA MOTOR VAR DIYEN KIMDI????? OKAN BAYÜLGEN motora binse ayaklari yere degil, firen´le fitese bile,yetismez :-D :-D :-D :-D ama cok saglam program yapiyor
tüm motordelilerine selamlar
md ler olarak sizleri sahnenin en önünde görmek isterdim ama en önde oturan kızın üstüne adam gözünden sütü fışkırtınca o güzel şanslı alımlı kızın başına gelenleri görünce.....
hepinize teşekkürler
sırada hangi program var 8) beyaz filan birkez başladınız bikere devamını isteriz _________________ MAKYNANIZDAN HIZLI 4 TEKER YOK! GAZA GELMEYYN.
Zaga iyi güzeldi ama halı saha maçımız içiin aynı seyi söyleyemiycem
Falcon abimiz kalkıp daha alamanyalardan geldi biz isti md sadece dört kişi(tranvay,delijapon,gogoxxx ve ben) biraz ayıp oldu hem gelenlere hemde daha önemli Falcon a. Umarım ilerideki maçlarda katılım daha iyi olur
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız