Arkadaşlar bugün başıma gelen bir olayı size anlatmak istedim ve sizin fikirlerinizi almak istedim.
Antalyada öğle vakti bir arkadaşımla carşıda işimizi halletttikten sonra birlikte motorla evimize dönerken kırmızı ışıkda durdum. trafik ışıklarına vuran güneş yüzünden ışığın ne renk yandığını göremeyince önce yolu kontrol edip gectim fakat arkamızda duran arabalardan birinin sivil polis olduğunu bilmiyodum. 50 metre gitmeden yanımızda biten bir reno marka arabadan seslendiler ve neden kırmızı ışıkda gectiniz diye. bizde ışığı görmediğimizi yolu kontrol ederek gectiğimizi söyleyemeye varmadan sivil polis trafik ekiplerini telsizle cağırmıştı bile. trafik ekipleri gelince 101 ytl ışık ihlali ceza kesti ve ehliyetimi daha almamış olduğumdan ehliyetsizlikden işlem yaptı. sürücü kursuna gittiğim için bende kursa gidip durumu anlattım hocalar en az 400-500ytl ceza keserler dedi şimdi size soruyorum suç bendemi yoksa güneş vurunca görünmeyen trafik ışıklarındamı benim yerimde olsanız siz napardınız!!! _________________ SAYISALDAN PARA ÇIKSADA HAYABUSA ALSAM BENYM MONDIAL´Y ÇYN KONSOLOSLU?UNUN ÖNÜNDE BENZYN DÖKÜP YAKSAM
Tarih: 27.10.2006 - 19:55 Mesaj konusu:
ehliyetim yok diyorsun ötesi varmı. maça yenik başlıyorsun zaten ışık filan hikaye bende henüz ehliyet almadım bir çevirme olsa polis garajına kadar itiraz etmeden kendim götürür koyarım motorumu. ama ne şansdırki gece 2 de beni çeviren trafik polisleri ehliyet ruhsat degilde kimlik sorup gebete den geçirdiler sonra salıverdiler. öle kafası güzel insanlarada denk geldigimiz oldu. Suç sende _________________ PEŞMERGE SYTLE ...
Polislere de eğlence çıkıyor işte ne güzel sizde şöyle durmayıp biraz kaçsaydınız ne macera onlara.
600 ytl fazla bir miktar ceza için.Umarım öyle olmaz...
geçmiş olsun başka diyecek bişey yok arkadaşım malesef adamlar işini yapmışlar... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Tarih: 27.10.2006 - 20:56 Mesaj konusu:
Işıgı gormedim diyorsun ozaman bekle arkadaki lerseni uyarsın artı ehliyet olayı kafadan koparıyor zaten geçmiş olsun derim. . . :err: _________________ Liberavi Animam Meam! Fiat Yustitia Et Pereat Mundus!
Yarali Kalpler Team
ben 25 yılı geçkin süredir motor kullanıyorum daha şimdiye kadar kimse durdurmadı eğer trafik kurallarına uyarsak kaskımız falan takılıysa yollarda artistlik yapmazsak kimse durdurmaz diye düşünüyorum arkadaşıma geçmiş olsun
Tarih: 28.10.2006 - 16:51 Mesaj konusu:
djoz, Arkadaşların dedikleri gibi ehliyetin olmaması zaten hata ardından gelen cezada tuz-biber olmuş. Ama polis görevini yapmış, suç unsuru olan durumlarda "gözümden kaçtı, duymadım" gibi açıklamalar geçersiz olur. _________________ Benim için tek geçerli ve yeterli motor ZX-6 R ...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız