Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - KIRMIZI ışığı göremeyince 600 ytl CEZA

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

KIRMIZI ışığı göremeyince 600 ytl CEZA
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
djoz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: United States Of Antalya

MesajTarih: 27.10.2006 - 19:44    Mesaj konusu: KIRMIZI ışığı göremeyince 600 ytl CEZA Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar bugün başıma gelen bir olayı size anlatmak istedim ve sizin fikirlerinizi almak istedim.
Antalyada öğle vakti bir arkadaşımla carşıda işimizi halletttikten sonra birlikte motorla evimize dönerken kırmızı ışıkda durdum. trafik ışıklarına vuran güneş yüzünden ışığın ne renk yandığını göremeyince önce yolu kontrol edip gectim fakat arkamızda duran arabalardan birinin sivil polis olduğunu bilmiyodum. 50 metre gitmeden yanımızda biten bir reno marka arabadan seslendiler ve neden kırmızı ışıkda gectiniz diye. bizde ışığı görmediğimizi yolu kontrol ederek gectiğimizi söyleyemeye varmadan sivil polis trafik ekiplerini telsizle cağırmıştı bile. trafik ekipleri gelince 101 ytl ışık ihlali ceza kesti ve ehliyetimi daha almamış olduğumdan ehliyetsizlikden işlem yaptı. sürücü kursuna gittiğim için bende kursa gidip durumu anlattım hocalar en az 400-500ytl ceza keserler dedi şimdi size soruyorum suç bendemi yoksa güneş vurunca görünmeyen trafik ışıklarındamı benim yerimde olsanız siz napardınız!!!
Başa dön
djoz Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
geyik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.10.2006 - 19:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

duruma çok üzüldüm.aman daha dikkat.
Başa dön
geyik Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 27.10.2006 - 19:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

durum uzucu ama uyguladıkları gayet normal onlar gorevlerını yapıyorlar gecmıs olsun..
Nemesis_YD
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ümraniye / İST

MesajTarih: 27.10.2006 - 19:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ehliyetim yok diyorsun ötesi varmı. maça yenik başlıyorsun zaten ışık filan hikaye bende henüz ehliyet almadım bir çevirme olsa polis garajına kadar itiraz etmeden kendim götürür koyarım motorumu. ama ne şansdırki gece 2 de beni çeviren trafik polisleri ehliyet ruhsat degilde kimlik sorup gebete den geçirdiler sonra salıverdiler. öle kafası güzel insanlarada denk geldigimiz oldu. Suç sende
Necromanger
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 27.10.2006 - 20:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Polislere de eğlence çıkıyor işte ne güzel sizde şöyle durmayıp biraz kaçsaydınız ne macera onlara.
600 ytl fazla bir miktar ceza için.Umarım öyle olmaz...
Başa dön
Necromanger Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 27.10.2006 - 20:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun başka diyecek bişey yok arkadaşım malesef adamlar işini yapmışlar...
racingdelisi Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
xcvxc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.10.2006 - 20:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Işıgı gormedim diyorsun ozaman bekle arkadaki lerseni uyarsın artı ehliyet olayı kafadan koparıyor zaten geçmiş olsun derim. . . :err:

Yarali Kalpler Team
Başa dön
xcvxc Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
a_g_g_r_o
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: afyon/merkez

MesajTarih: 27.10.2006 - 20:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim arkadas yedi 1 hafta once 450 ytl ceza geldi senin+ısık ihlalin var 560 ytl falan gelir tahminim gecmiş olsun işallah bida olmaz :huh:
Başa dön
a_g_g_r_o Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
akrepkral
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: merzifon/amasya

MesajTarih: 27.10.2006 - 21:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xcvxc, arkadaşımın sözlerine aynen katılıyorum bak aynı olay bir kardeşimizin başına geldi peşi ödeme yaptı 645 ytl ödedi.

Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:

AYNEN BÖYLE YAZIYORLAR

Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim Alkışlıyorum Alkışlıyorum
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 28.10.2006 - 16:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tekrarlanmamsı dileğiyle geçmiş olsun :smug:
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 28.10.2006 - 16:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ehilyetin olsaydı 100 ytl ile kurtulcaktın yaaa
şimdi ödersin 600ü
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Ability
Üye
Üye

Nereden: Edirne

MesajTarih: 28.10.2006 - 16:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben 25 yılı geçkin süredir motor kullanıyorum daha şimdiye kadar kimse durdurmadı eğer trafik kurallarına uyarsak kaskımız falan takılıysa yollarda artistlik yapmazsak kimse durdurmaz diye düşünüyorum arkadaşıma geçmiş olsun
Başa dön
Ability Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
demogorgan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.10.2006 - 16:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hatanın tamamı sende,ehliyetsiz çıkmazsın trafiğe bir daha,cezanında amacı zaten..
demogorgan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sorcy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.10.2006 - 16:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

15 gün icinde ödersen %25 indirim alcaksin Alkışlıyorum
Sorcy Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
naked
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ankaraaaa

MesajTarih: 28.10.2006 - 16:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

djoz, Arkadaşların dedikleri gibi ehliyetin olmaması zaten hata ardından gelen cezada tuz-biber olmuş. Ama polis görevini yapmış, suç unsuru olan durumlarda "gözümden kaçtı, duymadım" gibi açıklamalar geçersiz olur.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye