Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - excavatorün yeni motoru zx-6r..!!! resimler

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

excavatorün yeni motoru zx-6r..!!! resimler

excavatorün yeni motoru zx-6r..!!! resimler
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 28.10.2006 - 19:31    Mesaj konusu: excavatorün yeni motoru zx-6r..!!! resimler Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet arkadaşlar nezamandır istediğim şeydi bu.!!!Nasip sitemizde fcpro nickli arkadaşımız yani fıratın kawasaki zx-6r motosikletiymiş.1 aydır gizlice fırat ile msn den yürüttüğümüz bu olayı,artık hayırlısıyla tamamına erdirdik.Kendisi artık benim kardeşim gibi,onu gerçekten tanımayanlar onun hakkında art niyetli kesinlikle düşünmesin.Orada bizimle ilginenişi,misavirperverliği bile yeter.Annesi,babası bizimle çok ilgilendiler sağolsunlar.Artık benimde gerçek anlamda kardeşim diyebileceğim tek insan izmirde.
Fırat seni çok seviyorum kardeşim.Ve en kısa zamanda sinopa da bekliyorum daha yemek borcumuz var Çok gülüyorum Kendisi bildiğiniz üzere ukraynada çalışıyor.Motosikletine binememesi ise satmasının tek nedeni.
Fıratın çektiği bazı resimleri sizlerle paylaşmak istedim kendim çektiğim zamanda yine bu topice ekliyeceğim.ALLAH herkeze gönlünde yatan aslanı nasip etsin arkadaşlar.
Bu arada izmir harika biryer gerçekten gidip görmek lazım ben ilk gittim ve hayranı oldum.herkezede tavsiye ederim OK

Son Mesajdan 23 dakika sonra eklendi:

iki çift bişi yazmak zor geliyor sanırım neyse sağolun yinede :huh: :wub:

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 28.10.2006 - 20:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abicim ben yazmadan kimse bir şey yazmasın diye tembihledim.. Çok gülüyorum

Sevgilim, ben yok iken sana emanet güzel kardeşim.. Benim kadar iyi bakacağına ve sevgini vereceğine adım gibi eminim.. Allah kazasız belasız güzel haberlerini duymak nasip etsin.. Bravo

Çok selamlar.. OK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Brasil

MesajTarih: 28.10.2006 - 20:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

temiz duruyor..hayırlı olsun iyi seçim
vlamix
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kartal/istanbul

MesajTarih: 28.10.2006 - 20:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

excavatoRR, hayırlı olsun allah kaza bela vermesin Alkışlıyorum
Başa dön
vlamix Çevrimdışı vlamix Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.10.2006 - 20:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasızzz
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Lovable
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.10.2006 - 20:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun..kazasız belasız sürüşler nasip etsin Çok gülüyorum Çok gülüyorum Alkışlıyorum
Başa dön
Lovable Çevrimdışı Lovable Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BeLiaL
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: _İzmir_

Ya inanamadım ama gerçekmiş.Ne diyelim hayırlısı olsun excavatoRR,kazasız belasız sürüşler dilerim FcPro, emin ellerde sevgilin anlaşılan. :smug:
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 28.10.2006 - 20:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

excavatoRR, yeni motorun hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin. Gülümsüyorum
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 28.10.2006 - 20:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun excavatorr,kazasız belasız...

Dikkat et,park ettiği gibi durmaz o üstüne binince Dil çıkarıyorum
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 28.10.2006 - 20:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

excavatoRR, hayırlı olsun kardeşim, sağlık ve keyifle kullan. OK
Yalnız ben bunun önünde kepçe göremiyorum ?

FcPro, sanada hayırlısı olsun diyelim, Allah daha iyilerini nasip etsin.
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
emre22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iSTANBUL

MesajTarih: 28.10.2006 - 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı olsun.........................

BURGMAN 400
Başa dön
emre22 Çevrimdışı emre22 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 28.10.2006 - 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

excavatoRR, bence direk nazar boncuğu taktır ben dahil benim gibi zx6r severlerin gözü vardı o motorda az km bebek gibi bakılmış zx6r , hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullan Bravo
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
seyyttan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Düzcé!

HayırLı oLsun..aLLah kaza beLa göstermesin Göz kırpıyorum Alkışlıyorum
PaRiS-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Brasil

MesajTarih: 28.10.2006 - 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

e artık eski sahibi özledim der sende bi kiev yaparsın Göz kırpıyorum
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 28.10.2006 - 20:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BerkSARICA, fırat takmış sağolsun bende tabiki sökmiyeceğim Gülümsüyorum
PaRiS-Zx10R, abi çok uzak yahu Dil çıkarıyorum ama canı sağolsun fıratın yaparız ne olucak OK
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.28 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal