Kayıt: Jan 22, 2006 Mesajlar: 5039 Nereden: yunusların aradığı yerden
Tarih: 28.10.2006 - 19:31 Mesaj konusu: excavatorün yeni motoru zx-6r..!!! resimler
Evet arkadaşlar nezamandır istediğim şeydi bu.!!!Nasip sitemizde fcpro nickli arkadaşımız yani fıratın kawasaki zx-6r motosikletiymiş.1 aydır gizlice fırat ile msn den yürüttüğümüz bu olayı,artık hayırlısıyla tamamına erdirdik.Kendisi artık benim kardeşim gibi,onu gerçekten tanımayanlar onun hakkında art niyetli kesinlikle düşünmesin.Orada bizimle ilginenişi,misavirperverliği bile yeter.Annesi,babası bizimle çok ilgilendiler sağolsunlar.Artık benimde gerçek anlamda kardeşim diyebileceğim tek insan izmirde.
Fırat seni çok seviyorum kardeşim.Ve en kısa zamanda sinopa da bekliyorum daha yemek borcumuz var Kendisi bildiğiniz üzere ukraynada çalışıyor.Motosikletine binememesi ise satmasının tek nedeni.
Fıratın çektiği bazı resimleri sizlerle paylaşmak istedim kendim çektiğim zamanda yine bu topice ekliyeceğim.ALLAH herkeze gönlünde yatan aslanı nasip etsin arkadaşlar.
Bu arada izmir harika biryer gerçekten gidip görmek lazım ben ilk gittim ve hayranı oldum.herkezede tavsiye ederim
Son Mesajdan 23 dakika sonra eklendi:
iki çift bişi yazmak zor geliyor sanırım neyse sağolun yinede :huh: :wub: _________________
Abicim ben yazmadan kimse bir şey yazmasın diye tembihledim..
Sevgilim, ben yok iken sana emanet güzel kardeşim.. Benim kadar iyi bakacağına ve sevgini vereceğine adım gibi eminim.. Allah kazasız belasız güzel haberlerini duymak nasip etsin..
Ya inanamadım ama gerçekmiş.Ne diyelim hayırlısı olsun excavatoRR,kazasız belasız sürüşler dilerim FcPro, emin ellerde sevgilin anlaşılan. :smug: _________________ Görürdü Elmas muamelesi az olsaydı eğer Kum..Çok mu gözüne battı usturuplu durusum..Kasma bosa ben BUYUM...!
Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 5508 Nereden: istanbul/Kozyatağı
Tarih: 28.10.2006 - 20:14 Mesaj konusu:
excavatoRR, hayırlı olsun kardeşim, sağlık ve keyifle kullan.
Yalnız ben bunun önünde kepçe göremiyorum
FcPro, sanada hayırlısı olsun diyelim, Allah daha iyilerini nasip etsin. _________________ DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın.
Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir.
MOPAR MANIA
excavatoRR, bence direk nazar boncuğu taktır ben dahil benim gibi zx6r severlerin gözü vardı o motorda az km bebek gibi bakılmış zx6r , hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullan
Kayıt: Jan 22, 2006 Mesajlar: 5039 Nereden: yunusların aradığı yerden
Tarih: 28.10.2006 - 20:19 Mesaj konusu:
BerkSARICA, fırat takmış sağolsun bende tabiki sökmiyeceğim PaRiS-Zx10R, abi çok uzak yahu ama canı sağolsun fıratın yaparız ne olucak _________________
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız