evet arkadaşlar ben yani sitede racingdelisi nickli üye izmir çeşmeli hasan 28.10.2006 cumartesi günü sabah evden çıktım çeşme den izmir e kadar eski yoldan gitim. manzaralı olduğu için çok güzeldi.herneyse oradan sisimde bir kaç bişey içtikten sonra doğru aliağaya yola çıktım motoru çok seven bir yakın arkadaşla buluştuk onunla sahilde dolaşıp bişeyler içtikten sonra onun gitme zamanı geldi ve bende yeniden izmir e doğru yola koyuldum menemen in oyanlarda bir yerde baktım benzin bitiyor karşıdada benzinlik var gireyimmi girmeyimmi derken birazda hızlıydım işte sonra benzinliğe girişte yükselti bir beton zemin vardı oraya vurduktan sonra benzinliğin tabelasına çarptım yere düştüm ama kask,mont,eldiven olduğu için üstümde fazla bişey olmadı dizim çizildi sol omuzumun altı biraz büyük bir şekilde çizildi sağolsun benzinlikteki abiler hemen yardıma geldiler ambulans çağırdılar bende bişey yoktu fazla ama bir kontrol için menemen devlet hastanesine götürdüler jandarma geldi ehliyeti ruhsatı aldılar motosikletin de sol ön ve arka sinyaler kırık,sol grenaj kırıldı,farın sol tarafı çizildi işte böyle sonra hastaneden çıktıktan sonra motor benzinlikte kalmıştı aldım motoru çeşmeye geldim ve 5 aylık motorcuyum ilk defa kaza yaptım bira uzun yazdım kusura bakmayın...... :huh: _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
geçmiş olsun..allahtan kask,mont,eldiven vardı...kaza yaptım deyince birden kötü oldum..ama allah daha beterinden korumuş...
beni ziyarete gelmişti hasan :err:
geçmiş olsun hangi motorla kaza yaptın daha yenisin 5 aylık motorcusun yinede ucuz atlatmışın bende gerçi yeni motorcuyum yaklaşık(1.5)yıldan beri kullanıyor daha hiç düşmedim allah nazardan saklasın
Geçmiş olsun çok.Umarım içtiklerin alkol değildir :huh: Tekrar geçmiş olsun ucuz atlaşmışsın _________________ Görürdü Elmas muamelesi az olsaydı eğer Kum..Çok mu gözüne battı usturuplu durusum..Kasma bosa ben BUYUM...!
Tarih: 28.10.2006 - 20:04 Mesaj konusu:
racingdelisi geçmiş olsun. uzun kullanımlarda bazen sabırsızlık dikkatsizlik dalgınlık oluyor. motorun ne bilmiyorum ama onun için de üzüldüm _________________ CBR125 Repsol _Pilli/Cereyanlı
CBR600F Siyah _Manyetolu
herkes sağolsun bişeyler içtim dedim alkol değil sadece neskafe ve çay içtim motosiklet kullandığım zaman alkol almam motorumda cbr125r yukarı yazmıştım.. _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
racingdelisi, geçmiş olsun, en büyük kazan bu olsun..
Bir de senden ricam olacak. Noktalama işaretleri ve paragraf gibi mevzulara dikkat edip kullanırsan bizler açısından daha sağlıklı olacak. _________________
[/url]
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız