Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İZMİR MD! 5 Kasım Tire Ödemiş Gölcük Bozdağ Gezisi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İZMİR MD! 5 Kasım Tire Ödemiş Gölcük Bozdağ Gezisi

İZMİR MD! 5 Kasım Tire Ödemiş Gölcük Bozdağ Gezisi
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 30.10.2006 - 18:45    Mesaj konusu: İZMİR MD! 5 Kasım Tire Ödemiş Gölcük Bozdağ Gezisi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili Arkadaşlarım;

Artık ramazan ayı ve bayramı da geride bıraktıktan sonra gezilerimize
başlamaya karar verdik.Ne zamandır uzun yol yapmamış olmanın verdiği
gazla birlikte Gülümsüyorum ve aynı zamanda daha önce bir gezi düzenlememiş
olduğumuz Tire Ödemiş güzergahını seçtik.

05 Kasım Pazar günü her zamanki Lozan Meydanı Alsancak Atatürk Lisesi kapısının
önünde saat 09:00 da toplanıp 15 dakikalık bir brifingden sonra
saat 09:30 da tekerlerimizi döndüreceğiz.

Saat tam 09:45 te Gaziemir tarafından katılacak olan arkadaşlarım
Gaziemir Migrosdan bize katılabilirler.

Sabah kahvaltıyı birlikte yapmayı planlıyoruz son gün bir kahvaltı salonu
ile anlaşma yapabilirim.Bunun kararına o gün birlikte karar verelim
istiyorum.

Torbalı üzerinden Tire ve devamında Ödemişe varacağız.Virajlı ve doğa
manzaralarıyla keyifli bir yolculuktan sonra Gölcüğe varacağız.
Burada biraz göl keyfi yaptıktan sonra tekerlerimizi Bozdağa çevireceğiz.

Daha sonra aynı istikametten geri dönüp Tire de bizim için daha önce
ayarlanmış bir mekanda meşhur ödemiş köftelerimizi götürdükten sonra
aynı istikametten hava kararmadan geri dönmüş olacağız.

Şimdi kim böle bir geziyi kaçırmak istemez bakalım???

Not:Son güne kadar topiği kontrol ediniz hava şartları yüzünden değişiklik
söz konusu olabilir arkadaşlar...

Gideceğimiz yerlerden bir kaç küçük resim boyutlarını büyüttüğümde
netlik bozulduğundan biraz küçük olarak koyuyorum Üzgünüm

HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
CENKAYVAZ
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 30.10.2006 - 18:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halilRR,
Sabah 9,00 dan akşam 21,30 kadar Atatürk Lisesinin önünde mi bekleyeceğiz? Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
CENKAYVAZ Çevrimdışı CENKAYVAZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 30.10.2006 - 19:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir gezi olucak valla gelmek isterim ama biliyorsunuz daha yeni kaza yaptım ve motosikleti servise vericeğim benimde biraz dinlenmem lazım tabi..........nasılsa önümüzde daha çok gezebileceğimiz günler var.....
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SARACOGLU
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 30.10.2006 - 21:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Halil bende gelirim ama sen ilk önce o resimleri oradan sil abi buca göletin resimlerini koymuşsun Çok gülüyorum milleti kandırıyorsun ayıp ayıp bide anlaşılmasın diye resimler büyürse netlik bozuluyo demişsin hahaha Çok gülüyorum

Ver co?kuyu ver co?kuyu...(lastyklere)

Başa dön
SARACOGLU Çevrimdışı SARACOGLU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
azizoran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 31.10.2006 - 10:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Sabah 9,00 dan akşam 21,30 kadar Atatürk Lisesinin önünde mi bekleyeceğiz?

CENKAYVAZ, dostum istersen sen bekle biz dönüşte seni oradan alırız, Gülümsüyorum

Ben hava şartları ne olursa olsun böyle bir geziyi kaçırmam,birde M.D'nin her zaman A B C planları olur duruma göre hareket edebiliriz.
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 31.10.2006 - 10:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halilRR, bunu bize nasıl yaparsın Delirdim inanmıyorum sana tabi fırsattan istifade biliyorsunya 04.11.2006 istanbula gidiyoruz özellikle biz yokken yapmayı tercih ettin demi aşk olsun Beğenmedim İstemiyorum ben bunun hesabını sana sormazmıyım döfücem seni.bir kere bu geziyi ben düzenliycektim inşallah yağmur yağarda gidemezsiniz Çok gülüyorum Dans ben şimdiden yağmur duası etmeye başlıyorum Dil çıkarıyorum

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
akrepkral
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: merzifon/amasya

MesajTarih: 31.10.2006 - 10:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aferin size arkadaşlar böyle geziler düzenleyin bizde buralarda gezilere katılamadığımız için kafayı yiyelim yav izmir ekibi birde karadeniz turu yapında bizde katılalım İstemiyorum
oncel1345
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: milano

MesajTarih: 31.10.2006 - 10:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar haftasonu yağmur var gibi İstemiyorum
HalilRR
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 31.10.2006 - 10:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Sabah 9,00 dan akşam 21,30 kadar Atatürk Lisesinin önünde mi bekleyeceğiz

CENKAYVAZ
Ya hani o saatte geri gelcez diye o nu yazayım diye hani ben yani Dil çıkarıyorum

Alıntı:

Halil bende gelirim ama sen ilk önce o resimleri oradan sil abi buca göletin resimlerini koymuşsun milleti kandırıyorsun ayıp ayıp bide anlaşılmasın diye resimler büyürse netlik bozuluyo demişsin hahaha

SARAÇOĞLU
Olum gölcüğü de iki dakika gölet yaptın yaaa Çok gülüyorum
Sen o gün gelde resimdeki yerin neresi olduğunu kendi gözlerinle gör Çok gülüyorum

Alıntı:

halilRR, bunu bize nasıl yaparsın inanmıyorum sana tabi fırsattan istifade biliyorsunya 04.11.2006 istanbula gidiyoruz özellikle biz yokken yapmayı tercih ettin demi aşk olsun ben bunun hesabını sana sormazmıyım döfücem seni.bir kere

KARDELEN
Heralde kızım ne sandın yaa.Ne işimiz var o kadar davşanla orda sizin
olmadığınız haftaya denk getirdim bilerek.
Biz keyif yaparken sizde Ozze ile göbek atarsınız işte Çok gülüyorum Çok gülüyorum
hondabros
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 31.10.2006 - 11:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi ne ii düşünmüşün uzun zamandır böle bi gezi olmamıştı. Bravo İzmir içinde dolana dolana lastik bitirmekten biktım.ben şimdiden yağmur yağmasın diye duaya başladım bile Gülümsüyorum
Başa dön
hondabros Çevrimdışı hondabros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
volkanR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kusadası

MesajTarih: 31.10.2006 - 11:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir ödemişli olarak bu deliler neden hiç gölcüğe ve bozdağa gitmezler diye merak ederdim.merakım bitti artık.eminim güzel bir gezi olur ,benim tavsiyem ödemişte ödemiş köfte tirede kömürde tire sandaviçi yerseniz daha güzel olur.
ikinci foto meshur a tepesi bir devlet buyuyumuz oraya geldiğinde gölü görünce aaaa demiş adıda öyle kalmış.
tire ödemiş arası sinsi radarlarada dikkat.hepinize iyi geziler Bravo
volkanR6 Çevrimdışı volkanR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 31.10.2006 - 12:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

net bişey diyemiceğim kardeslerim ama gelmek istiyorum!!
DAİMA- REPSOL1000R7.... Göz kırpıyorum
Üye
Üye

MesajTarih: 31.10.2006 - 12:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hava yağmurlu olmadığı sürece bende geliyorum. Ehliyetimi aldıktan sonraki ilk gezim olacağından benim için yeri ayrı.

azizoran,

Dönüşte alırsınız değil mi? Ağlıyorum Beni unutmazsınız değil mi? Gülümsüyorum
Başa dön
CENKAYVAZ Çevrimdışı CENKAYVAZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 31.10.2006 - 13:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

volkan R6 kesinlikle dediğin yerlerde tıkınıcam

Zaten gezmek felan hikaye yemek varsa her türlü gelirsin iyi bilirim Çok gülüyorum
akrep_kral
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 31.10.2006 - 13:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halil abi beni artcı olarak alırsan gelirim

bu ara dün gece ki yarışın şampiyonu benim 6 viteste 324 km yaptım 7 vitese takcaktım halil abi izin vermedi. 5 viteste halil abi ve ibo kapıştı
savaş kardeşimizde 2 vitesten 3 vitese geciremedi en büyük bomba 10 numarayla yarışan can akkuş motor şanzuman arızası nedeniyle motor hiç birinci vitesten cıkmadı ve 4 saat 1 viteste gitti Üzgünüm

Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:

bu ara can akkuşun bindigi rus yapımı planet marka motor aşırı harareten dolayı yatak sardıgından finiş göremdi
Başa dön
akrep_kral Çevrimdışı akrep_kral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal