Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - r1 ime castrol magnatech 10/40 yağ bırakan talihsiz.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

r1 ime castrol magnatech 10/40 yağ bırakan talihsiz.

r1 ime castrol magnatech 10/40 yağ bırakan talihsiz.
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mykonos,moskova,istanbul

MesajTarih: 31.10.2006 - 14:53    Mesaj konusu: r1 ime castrol magnatech 10/40 yağ bırakan talihsiz. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maslak sanayii sitesine gittik ve gelmişken kışlık bakımlarımızı yaptıralım dedik.

tavsiye üzerine şakir şen kalaycının sahibi olduğu moto x adlı dükkanına girdik arkadaşın zx10 una yeni lastik değişiminden sonra .sıra benim r1 e geldi gelmez olaydı...
şakir kardeşime ben motosikletimin yağını bujilerini yağ ve hava filtrelerini değiştirelim dedim .
bende motosikletimin başında durmak istediğimi söylediğimde mümkün olmadığını söyledi ;bizde peki dedik.
herneyse değiştirmiş servis dışına çekilmiş motoruma bir baktım depomu 5 cm kadar çizmişler olan olmuş dedim sağlık olsun... epey geciktiğim için acil gebze istikametine doğru çıkmam lazım dedim servis ücretini ödedim ve yola koyuldum.oda ne makine 270 lerde redline yapmaya başlamazmı anladım bir problem var telefonla sordum ne yağı koydunuz diye dediki castrol magnatec 10 /40 . olayın akşamında alenalper arkadaşımla buluşup durumu anlattımm acil olarak yağ değişmemiz lazımdı yeniden 4 lt yağ ve filtre değişimi yaptıktan sonra makine 200-300 km kadar kullanıldıktan sonra kendine geldi.

şimdi; sormak isterim bu ilkkez gittiğim içinmi ,? bilinçlimi bilinçsizmi yoksa .nasıl olsa sezon bitti havalarda soğudu adam anlamaz denilerkmi yapılan bir haraketmiydi ?

açıkçası sayısız kupaları dereceleri ve yarışlarda özellikle hayranı olarak gittiğim (şakir şenkalaycının servisinde hem makinem hem cebime göz dikilmiş olması beni derinden düşündürdü .

amacım sizlerle yaşanılan bu gerçeği paylaşmak ve takdirlerinize sunmaktır.

hadi yaffrum yii paramı eğledir beni Gülümsüyorum
PERT TEAM,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Sorcy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 31.10.2006 - 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence bunu onun yüzüne söylemelisin. Zaten 5 cm gibi bi cizikten söz etmissin. Bi usta nasil olurda bi motosikletin bakimini yaparken 5cm gibi dehset bi cizik atar ? Basinda durmaniza izin verilmemis olmasida farkli bi sacmalik..
Sorcy Çevrimdışı Sorcy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.10.2006 - 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun arkadaşım senin adına üzüldüm depondaki çizik olayını nasıl sindirdin hayret verici
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
volkanR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kusadası

MesajTarih: 31.10.2006 - 15:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

bir baktım depomu 5 cm kadar çizmişler

bence olay burda kopmuş Öfkeliyim
volkanR6 Çevrimdışı volkanR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 31.10.2006 - 15:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla olay çıkar orda karakolluk olurduk nedemek basında duramam ben dururum yıllardırda durdum durmazsan işite böyle zeytin yağda koyarlar çizerlerde hersey olur!! gecmiş olsun kardesim...
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 31.10.2006 - 15:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi geçmiş olsun .ama bence motorun başından ayrılman hiçte iyi olmamış. Üzgünüm keşke dursaydın benim şahsen hiç içim rahat etmez öyle bir durumda.tekrar geçmiş olsun Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YstanbuL

MesajTarih: 31.10.2006 - 15:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu, geçmiş olsun abi.Şu motor serviste iken başında durdurmamalarını hala anlamış değilim.Acaba bu tarz salaklıklarınımı gizlemey çalışıyolar Sinirlendim
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.10.2006 - 15:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sorcy, depoyu gösterdiğimde önce kabul etmediler zaten o ara sinirlerim boşalmıştı.boyacı hasan ustaya dediler ve önümüzdeki hafta komple boyamamız gerektiğini söyledi yani kafadan 1 - 2 gün lazımdı .hadi onusindirdik diyelim .ya yağ geğişimine ne demeli araca uygun yağı motosiklete uydurmaya çalışmak.değiştiği bujiler r1 e enson takılması gereken ngk cr9e serisiymiş görünce deli oldum.araştırdım yağ yani magnatec molekül yapısı itibariyle kuru debriyaj sistemli araçlara uygun ama motorda asla olmaması lazım olan en son yağ .çünki debriyaj balatalarına yapışarak kaçırma yaptıran bir yağmış.şakir şen kalycıyı aradığımda bana her denilene inanma ama illaki istersen ben salı günü ankaradan geleceğim abi istersen gel için rahat olsun değiştirelim dedi ama ... hatalı buji ,hatalı yağ ve depo çiziği yettide arttı bile .bilmem anlatabildimmi?

PERT TEAM,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
conan81
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: miami

MesajTarih: 31.10.2006 - 15:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi,gercekten çok uzuldum İstemiyorum sen hıc ıhmal etmeden salı gunu gıt,bujılerınıde balatalarınıda degıstırt.bu sefer basındada bekle,yıne olmaz derlerse farklı yollara basvurman gerekecek Öfkeliyim
2FAST4YOU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: b.street

MesajTarih: 31.10.2006 - 15:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yetkili servis Bravo...........en azından bir başı, muhatabın var,kafasına göre takılırsa şikayet ettiğinde karşında duran kurumsal yapı var.
Başa dön
2FAST4YOU Çevrimdışı 2FAST4YOU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.10.2006 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beRRhan, valla duracaktım ama bizim salak arkadaşlar abi sende güvenmeyi öğren atık deyip adamın yanında beni kitlediler.ama artık asla nuh derim ....
volkanR6, hemde ne kopma bağırıp çağırmadım ama anladılarsada nafile olmuştu çünki iş işten geçmişti.

excavatoRR, sağol abiciğim buda bana ders oldu .bu arada yeni pokemonunda hayırlı olsun allah iyi günleerde kullanmak nasip etsin laf aramızda( yeşil manyağıyımdır ) Bravo

tuqruL, sağol prensipli adam imajı işte .birde dediklerinini verilen işi hakıyla yapsalardı ozaman taktir ederdim ama maaalesef

PERT TEAM,PERT TEAM
Başa dön
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 31.10.2006 - 15:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tr de servıscılık malesef Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
Biker_BoyzZ Çevrimdışı Biker_BoyzZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.10.2006 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

conan81, sağol benim aslan kardeşim .gitmedim tenezzül etmem bile kendimiz aldık yağıda bujileride yeniden alenalperle birlikte arkadaşın araba tamirhanesinde değiştim.en güzeli kendin göreceksin .ama zihniyetim şuydu tanışmışken bir katkımız olsun dostluk olsun idi sağolsunlar bana herşeyin para olduğu anlatıldı .sağlık olsun bir daha gidermiyim? ....... misali kutup ayısı olmuşuz haberimiz yok.

PERT TEAM,PERT TEAM
Başa dön
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 31.10.2006 - 15:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu, Aynısı benim başıma gelmişti 2004 yılında. O zaman CBR600F3 vardı ve ünlü bi drag yarışçısı olan ustaya güvendik bıraktık motoru bakım vs bitti akşama doğru gittik aldık. Ardından anadolu yakasına geçtim ama motor bi tuhaf gitmiyo debriyaja bişey oldu dedim galiba bitmeye başladı diye düşünürken kızıltoprakta Kamil abiye uğradım anlattım durumu yeni bakım yapıldı vs. ilk sorduğu soru ne yağ koymuşlar oldu.. magnatec dedim ve o yağ olmaz motora dedi. Sonra döktük ESSO koyduk ne kadar fark etmişti... çocuklar gibi sevinmiştim. Gülümsüyorum

Çok geçmiş olsun. Kimsenin yarışçığınına ününe bakıp iş yapmıcağımı o zaman anladım.
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.10.2006 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçtıgımız ay arkadasım scotoruma otururken ayaklık yerının yan tarafını çizmişti hala basının etını yerım sen nasıl tahamul ettın hayret valla onu varya pişmiş tavuktan beter ederdım gercekten Öfkeliyim Sinirlendim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal