Tarih: 01.11.2006 - 12:18 Mesaj konusu:
betin, bir motorcunun motoruna kavuşamaması kadar kötü bi duygu yoktur sanırım gercekten üzücü.. umarım 2.el güzel bişiler denk gelir _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
2006 CBR 600 RR PowerCommander & DynojetKit & Full Akrapovic
------iStAnBuL------
Arkadaşım bi yanlışın olmasın... Kawasaki ZX-6R'nin Z moto'daki satış fiyatı 12.700 EUR... Sen nereden almıştın fiyatı? _________________ I wish your dreams ll become true!!
erden17@hotmail.com
Tarih: 01.11.2006 - 12:30 Mesaj konusu:
sercat:
hakaten dedıgın gıbı ole uzucu yaw
erdent:
ben o fıyatı 2007 modellerı cıkmadan once tel actım sordum eger sımdıkı fıyatı 12bın euroysa bılemem ama fıyatı daha da dusmesı lazın bılemıorum
Tarih: 01.11.2006 - 12:42 Mesaj konusu:
betin, arkdaşım böyle isimleri tekrar yazıp cevaplamak için yazmana gerek yok avatarın üstündeki isim tıklayınca cevap yazılan kısma otomatik olarak siyah renkte atıyor bilgi amaclıdır md mdliyle bilgilerini paylaşmalı dimi _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
2006 CBR 600 RR PowerCommander & DynojetKit & Full Akrapovic
------iStAnBuL------
Tarih: 01.11.2006 - 12:58 Mesaj konusu:
sercatt ah ben smıleylerı bıle kulanamıyorum herhalde sorun war bende vıp bolumune topıc actım olmadıı yanı modlarla ıletısıme gecmem gerekırmıs sen bı cozum soyluyebılırmmısınnn
Tarih: 01.11.2006 - 13:27 Mesaj konusu:
tamero, ya bende kıbrısa gelmeden ınanmazdım ama oyle he o 11bın t-sterlın lafını duyunca sok oldum sokk burda soyle oluo arabalar almanyadan geldıgı ıcın gumruk pek vergı koymuyor ama trden getırtınmı ıs baskalasır vergı yukselır cok ters bıyer ama subat tatılınde trden cbr125rımı getırecem sımdıden yollara alısmaya calısıyorum bıılıyorsunuzkı kıbrısın tr ye gore serıtlerı ters soldan gıdıs sagdan gelıs hele kavsaga geldınmı alısık olmayanlar ıcın cok garıp gelıyorr
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
ya bak bu cevap yazmak ıstedıgım kısının nıckıne tıkladıgımda onceden bole otomatık sıyah olmuodu sımdı ooluyor sımdıde smıleylerı kulanamıyorum alahalah garıp bı olay bakalım mod a danıstım ne cwp gelecek
Tarih: 01.11.2006 - 13:30 Mesaj konusu:
betin merak etme alışırsın ben 1 yıldan fazla kaldım inan yarım saat içinde çözdüm işi ilk yarım saat zorluğun var tabi bu dediğim araba için motorla daha kolay olur alışırsın merak etme
ne uzuluyorsun hayırlı olmus işte sana 600cc lerın efendisini alma şansı en kral 600cc yı 19.000ytl ye alıyorsun...hic durma al pişman olmayacagını eminim
Kayıt: Jan 04, 2005 Mesajlar: 1135 Nereden: Beylikdüzü / Ystanbul
Tarih: 01.11.2006 - 14:20 Mesaj konusu:
walla ben de kibrisa cok sik gidip geldigim icin bilirim motor fiyatlarinda haklisin...
ben senin yerinde olsam istanbuldan alirim motoru, hem 34 plaka havan da cabasi olur emin ol... _________________ !!!...WoRLd iS YoUrS...!!!
Zirvede kartallar da bulunur, yylanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek birisi sürünerek gelmi?tir. Önemli olan nereye gelmi? oldu?unuzdan çok, nereden ve nasyl geldi?inizdir...
Tarih: 01.11.2006 - 14:55 Mesaj konusu:
ohaa fiLan yaniii bu adamlar cıldırmış olmalı yaa sen dostum en güzeli buralardan Al motorunu hem ucuz hemde ödeme kolaylıkları var nasıl olsa şimdiden iyi günlarde kullanman dilegiyLe hayırlı olsun _________________ herkezlerden farklyyyz!! çünki deliyiz
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız