Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kıbrıs motor fıyatları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kıbrıs motor fıyatları

kıbrıs motor fıyatları
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
betin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 01.11.2006 - 12:12    Mesaj konusu: kıbrıs motor fıyatları Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadslar kıbrısta okumaktayım konuyu soyle acıklayayım;
kıbrısa buyuk bır hevesle geldım hem okumak olsun hemde 600cc ye gecıs yapmak ıcın araclar ucuz dıye bı 600cc alırım lefkoşadaki honda bayısını aradım 600rr fıyatını sordum odaneeeeeee alahım adamlar ucmusss 600rr 11bın sterlın yanlış yazmıs olabılırım (sterlını)neyse ytl olarak 27 mılyara denk gelıyormus aman alhım hayallerım suya dustu tr ye gore fıyatlar pahalıymıs neyse dedım bır care arayısında bulundum belkı 2.el ucuzdur dıye telefonda 600rr vea 600f lerın 2.el fıyatlarını sordum arastırıp bana tel actılar 600rr 8-9bın sterlınden yanı 20mılyarla 25 mılyar arası dedı masalh dedım yamaha yı hıc aramak ıstemedım.neyse telefonu kapattım bole ıcım kotu oldu ınanırmısınız hıc aklımdan cıkmadı o fıyatlar. arabalar almanyadan dırek geldıgı ıcın cookk ucuzburada mesela 2005 mercedesler 50mılyar faln ama motorlar tr den geldıgı ıcın %80 gumruk vergısı oduyorlarmıs honda bayısı ondan fıyatlar ucukmus neyse motor alama hayalım kıbrısta sona erdı ama aklımda su war,ıstanbul zmotodan 2006 kawa zx-6r almayı dusunuyorum telefon actım 19mılyar cıvarındaymıs ucuzladı dahada dusurebılme sansın warmı bılemıyorum neyse sıze bu bılgılerımı yazayım dedım neyse ben hala uzuntuler ıcındeyım.neyse herkeze sımdıden tesekkurler topıcı takıp edecegım saygılar.
Başa dön
betin Çevrimdışı betin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _iS+anBuL_

MesajTarih: 01.11.2006 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

betin, bir motorcunun motoruna kavuşamaması kadar kötü bi duygu yoktur sanırım Üzgünüm gercekten üzücü.. umarım 2.el güzel bişiler denk gelir Göz kırpıyorum

------iStAnBuL------
Başa dön
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
erdent
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Troy

MesajTarih: 01.11.2006 - 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşım bi yanlışın olmasın... Kawasaki ZX-6R'nin Z moto'daki satış fiyatı 12.700 EUR... Sen nereden almıştın fiyatı? Şok oldum
erdent Çevrimdışı erdent Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
betin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.11.2006 - 12:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sercat:
hakaten dedıgın gıbı ole uzucu yaw
erdent:
ben o fıyatı 2007 modellerı cıkmadan once tel actım sordum eger sımdıkı fıyatı 12bın euroysa bılemem ama fıyatı daha da dusmesı lazın bılemıorum
Başa dön
betin Çevrimdışı betin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _iS+anBuL_

MesajTarih: 01.11.2006 - 12:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

betin, arkdaşım böyle isimleri tekrar yazıp cevaplamak için yazmana gerek yok Göz kırpıyorum avatarın üstündeki isim tıklayınca cevap yazılan kısma otomatik olarak siyah renkte atıyor Göz kırpıyorum bilgi amaclıdır md mdliyle bilgilerini paylaşmalı dimi Göz kırpıyorum

------iStAnBuL------
Başa dön
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
betin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.11.2006 - 12:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sercatt ah ben smıleylerı bıle kulanamıyorum herhalde sorun war bende vıp bolumune topıc actım olmadıı yanı modlarla ıletısıme gecmem gerekırmıs sen bı cozum soyluyebılırmmısınnn
Başa dön
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.11.2006 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayret kıbrısta gümrük olayı yok nasıl oluyorda fiyatlar öyle uçuk anlayamadım doğrusu Beğenmedim
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
betin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.11.2006 - 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero, ya bende kıbrısa gelmeden ınanmazdım ama oyle he o 11bın t-sterlın lafını duyunca sok oldum sokk burda soyle oluo arabalar almanyadan geldıgı ıcın gumruk pek vergı koymuyor ama trden getırtınmı ıs baskalasır vergı yukselır cok ters bıyer ama subat tatılınde trden cbr125rımı getırecem sımdıden yollara alısmaya calısıyorum bıılıyorsunuzkı kıbrısın tr ye gore serıtlerı ters soldan gıdıs sagdan gelıs hele kavsaga geldınmı alısık olmayanlar ıcın cok garıp gelıyorr

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

ya bak bu cevap yazmak ıstedıgım kısının nıckıne tıkladıgımda onceden bole otomatık sıyah olmuodu sımdı ooluyor sımdıde smıleylerı kulanamıyorum alahalah garıp bı olay bakalım mod a danıstım ne cwp gelecek
Başa dön
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.11.2006 - 13:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

betin merak etme alışırsın ben 1 yıldan fazla kaldım inan yarım saat içinde çözdüm işi ilk yarım saat zorluğun var tabi bu dediğim araba için motorla daha kolay olur alışırsın merak etme Gülümsüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
betin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.11.2006 - 13:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero bak gene olmadı bu avatarın ustune tıkladıgımda neyse dedıgınden bısey anlayamadım
Başa dön
gsxr750
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 01.11.2006 - 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok kötü bir duygu bilirim bende 4 senedir denk gelip te alamadım umarım Allah gönlüne göre verir
Başa dön
gsxr750 Çevrimdışı gsxr750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
betin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.11.2006 - 14:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gsxr
saol tesekurler ya smıleylerı kulanamıyorum yaww
Başa dön
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.11.2006 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne uzuluyorsun hayırlı olmus işte sana 600cc lerın efendisini alma şansı en kral 600cc yı 19.000ytl ye alıyorsun...hic durma al pişman olmayacagını eminim Bravo
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MaCHo_600RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Beylikdüzü / Ystanbul

MesajTarih: 01.11.2006 - 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla ben de kibrisa cok sik gidip geldigim icin bilirim motor fiyatlarinda haklisin...
ben senin yerinde olsam istanbuldan alirim motoru, hem 34 plaka havan da cabasi olur emin ol... Bravo Çok gülüyorum

Zirvede kartallar da bulunur, yylanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek birisi sürünerek gelmi?tir. Önemli olan nereye gelmi? oldu?unuzdan çok, nereden ve nasyl geldi?inizdir...
Başa dön
MaCHo_600RR Çevrimdışı MaCHo_600RR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DeLiMiYiZzZ
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 01.11.2006 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum ohaa fiLan yaniii bu adamlar cıldırmış olmalı yaa Beğenmedim sen dostum en güzeli buralardan Al motorunu hem ucuz hemde ödeme kolaylıkları var nasıl olsa Bravo şimdiden iyi günlarde kullanman dilegiyLe hayırlı olsun Gülümsüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal