Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - mrb işte benim modifiyeli ramzey sport 125

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

mrb işte benim modifiyeli ramzey sport 125

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
cracky
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bursa md team

MesajTarih: 02.11.2006 - 07:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam arkadaslar belki motosiklette dış modifiye biraz abartılı olacak ama yaptık bişeyler tv navigasyon umarım beğenirsiniz

http://img120.imageshack.us/my.php?image=1cc6.jpg

http://img120.imageshack.us/my.php?image=2yv1.jpg

http://img120.imageshack.us/my.php?image=3iy1.jpg

umarım beğenirsiniz ..) Motordelisi [/img]

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

ayrıca videolar bölümüne bi tane videosunu eklemiştim arkadaşlar..) Bravo
Başa dön
cracky Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 02.11.2006 - 08:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cracky kardeşim bence ilginç ve güzel olmuş sanat ruhlu birisin Bravo

––––•[Çanakkaleli]•––––
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
41ffdeer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli/izmit

MesajTarih: 02.11.2006 - 09:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cracky, Eline sağlık dostum ben hussar sandım bunu yaw ama değilmiş güzel çalışma yapmışsında o göstergenin üstündeki ne televizyon mu nee biraz yaptığın çalışmalardan bahsedermisin Alkışlıyorum
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 02.11.2006 - 09:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bencede Güzel zaten tip bakımından gilera runner e benzeyen bir scooter iyice benzetmişsin Bravo Çalışmalara devam et Alkışlıyorum Alkışlıyorum
EmiRRhan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cracky
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 02.11.2006 - 10:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tşk ederim ya yaz başında yaptık bunu 1 hafta garajda kapalı kaldı akü için kapasitör ekledik bitme derdi ortadan kalktı koltuğun altında jvc navigasyon destekli cd çalar var direksiyondaki monitör video televizyon ve gerektiği zaman yol bilgisayarı haline gelebiliyo su gecirmeyen bi sistem allttada iki tane neon motora dokunmadık ama cok hızlı performans kayış var sadece Bravo

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

zaten motordan az çok anlarım açılma dönemini çok iyi geçirdi ve kaliteli bi kayış taktım kim demiş ramzey 80 i geçmez sakin havada 120 videoyu çekerken biraz rüzgar önümdeydi 118 falan yaptım :Gülümsüyorum)
Başa dön
cracky Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 02.11.2006 - 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet bencede guzel olmus yakısmıs Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.11.2006 - 15:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah kazasız belasız binmek nasip etsin

Başa dön
xciting Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 02.11.2006 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet bencede guzel olmus allah kazasız belasız binmek nasip etsin Alkışlıyorum
racingdelisi Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 03.11.2006 - 01:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı ugurlu olsun arkadaşım kazasız belasız
djoz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: United States Of Antalya

MesajTarih: 03.11.2006 - 01:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bilader o egzosu nerde yaptırdın be Dans keşke yaptırmasaydın Çok gülüyorum
ama motor güzel oluk Çok gülüyorum

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

kardeş kusura bakma 3. resme şimdi baktım ne biçim olmuş alet be manyak olmuşşşşşşş da ama hala egzosu beğenmedim.
Başa dön
djoz Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
cracky
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.11.2006 - 18:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saolun arkadaşlar beğendiyseniz ne mutlu bana üzerindeki egsoz zaten eski egsozu yeniledim su anki hali biraz daha düzgün en kısa zamanda yeni resimleri göndercem bide üzerindeki kapasitörü nos zannedenler bile var Delirdim
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye