Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Sesinizi duymak istiyoruz anneler ve babalar!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Sesinizi duymak istiyoruz anneler ve babalar!

Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 02.11.2006 - 15:41    Mesaj konusu: Sesinizi duymak istiyoruz anneler ve babalar! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ÇIĞLIK!

Gözlerinizle gördükleriniz, kulaklarınızla duyduklarınız, yaşadıklarınız ya da şahit olduklarınız sizi korkutmuyor mu?

Olması kuvvetle muhtemel bir depremin ayak sesleri içinizi ürpertmiyor mu?

Ya o tecavüz edilen siz, kardeşiniz, arkadaşınız ya da çocuğunuz olsaydı bu kadar sessiz ve tepkisiz kalabilir miydiniz? Sokakta taciz edilen siz olsaydınız, ya da caminin avlusunda tecavüze uğrayan?

Okulda bacağına bıçak saplanan sizin evladınız olsaydı ya da komşunuzun çocuğu, yine böyle tepkisiz mi kalırdınız?

Tarikatçıların eline düşen canınızdan bir parça olsaydı ve artık sizi tanımaz hale getirilmiş olsaydı!

Neyi bekliyorsunuz?

Başınıza gelmesini mi?

On yedi aylık bir bebek!

Tecavüze uğruyor!

Ve toplumsal tepki: YOK! YOK! YOK!

Ve duyarlı olan herkes!

"Duymak ve Görmek İstemiyorum" demek yetmiyor artık!

Anladık ki;

Bundan böyle

Bağırmamız lazım

İlk çığlığı biz atıyoruz buradan,

anneyiz.biz' den!

Sesimizi duyuyor musunuz?

Bizi Duyun!

Ve siz de artık sesinizi duyurun!

Aklı başında olan herkes, insanım ve bunun farkındayım diyorsanız tepkisiz kalmayın, imzanızı söylediklerimizin altına koyun.

Anneyiz.Biz Çığlık atıyor..

http://www.anneyiz.biz/haber/haberler.php?hkid=137

----------------------------------------------------------------------

Düşünün daha neler yapabileceğimizi lütfen düşünün.. İstemiyorum

Motosiklet dışı konuları VİP e açmamıza rağmen bu konunun hassasiyetine önem veren arkadaşlarımızın isteği ile bu mesaj GENEL de kalacaktır.Bilginize

En son Rabbit tarafından 04.11.2006 - 07:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
Rabbit Çevrimdışı Rabbit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 02.11.2006 - 15:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yokya bu kadar vizdansız değiliz biz

Allah belalarını versin bunu yapanların öteki dünyada bile yatacak yerleri yok Sinirlendim

Bizimde bir parçamız olabilir.

Elimizden birşey gelemese dahi Çoook seviyorum ten buğuz edin.

ÇIĞLIK! Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

En son SGOR tarafından 02.11.2006 - 15:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
SGOR Çevrimdışı SGOR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Tayfunmtx
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 02.11.2006 - 15:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit, Tebrikler çok güzel bir konu gerçekten tüylerim diken diken oldu okurken ve çok haklısın ama böle bırakmıyalım birgün izmirdeki tüm kluplerle bir araya gelellim el ele verelim ve birgün toplu geçiş gösteri ve tepkimizi dile getirelim ve bunu Tüm Md dostalrımızla yapalım izmir olarak hemen bu konuyla ilgili bişeyler yapmaya başlıyalım bence
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 02.11.2006 - 15:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Haberi ilk duyduğumda inanamadım. Daha bebek, emziği ağzında ve yaşadığı olaya bak. Nereye gidiyoruz. Küçücük kızlardan sonra, hala ağzında süt kokusu olan el kadar bebeklere mi geldi sıra. Topunuzun cezasını versin Allah Öfkeliyim
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 02.11.2006 - 15:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ablam o kadar kötü bir durum ve sahneki bu.. Bu haberi başka bir yerde okuduğumda gözlerim dolmuştu.. Ve bunu yapanı her ne kadar yanlışta olsa herkesten önce ben öldürmek, işkence yapmak istemiştim.. Böylesi insanlık dışı bir şeyi hiç bir akıl alamaz.. Yazıklar olsun.. Senin Bir anne olarak bu eyleme katılmanı çok onur verici buluyorum.. OK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iZmİR MD ..

MesajTarih: 02.11.2006 - 15:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben bunu bir katliam olarak değerlendiriyorum... tepkisiz kalan ve halada tepkisini göstermeyenleride o insan sıfatı altında geçen, 1 gram vicdanı olmayan varlıkların yaptıklarına göz yumdukları için kınıyorum.. kelimeler öfkemi anlatmakta yetersiz kalıyor .. Lanet olsun bunu yapanlara,yaptıranlara ve göz yumanlara..
Başa dön
mArGaRiTa Çevrimdışı mArGaRiTa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 02.11.2006 - 15:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunu yapan ................ kişinin cezasını mutlak o küçük bebeğin yakınları vermelidir.

İnanın devlet musama etsin allahın affına sığınıp ben
bu ..............kişin cezasını verebilirim
ne demek ya halen aklım almıyor tüylerim diken diken oldu. Sinirlendim Öfkeliyim

ey kurbanolduğum allahım duy sesimizin ver bu belenın belasını Ağlıyorum
erkill
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Rap City

MesajTarih: 02.11.2006 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo çok güzel bi konuya değinmişsin ve çok güzel bi yazı rabbit abla
belki bizim kadar sosyali yok okuduğum için her gün böyle olaylar görüyorum
en son başımdan geçen olay 2 hafta önce avcılarda bir sapık yakalandı öldüresiye dövüldü polisler tarafından !
adamın saçı sakalı peruk çıktı şok oldum ya ne ş......sizler var !
bu adam beylikdüzünde 2 kıza tecavüz etmiş ve tecavüzden sonra öldürmüş !!!
akşam haberlerinden öğrendim bunuda !
ama fark ettiğim bi olay çevredeki insanlar çok duyarsız
polis diyor ki : " burda kimseye asıldığını ters bi davranışını gördünüz mü ?"
5 dk önce adam esrar çekip kızlara el sallıyordu !!!
bunu görenler yok dedi
ben gördüm abi dedim
polis beni takmadı yaşım küçük diye insanda olamıyorum galiba !
halkımız ve özellikle polisler bu kafayla giderse bu olaylarla daha çok karşılaşırız !
Başa dön
erkill Çevrimdışı erkill Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
JELYBOMTX
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: IZMIR

MesajTarih: 02.11.2006 - 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Inanamiyorum...
7aylik bir bebek mii...
bunu yapan bir insan olamaz!!!!!
Izmir de yapilacak olan konu ile ilgili herturlu organizasyonda yaninizdayim.Ve elimden geldigince yardimci olmaya calisirim...
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/El-aziz

MesajTarih: 02.11.2006 - 16:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah böyle şerefsizlerin namussuzların belasını wersin adi herifler el kadar bebeğe yapılırmı böyle bişey hiçmi allahtan korluları yok allah hepsinin cezasını wersin we allah kimsenin yawrusuna ewladına böyle bişey göstermesin elimden gelebilecek bişey olursa her türlüsünee warım.... saygılar..
Başa dön
umut2323 Çevrimdışı umut2323 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
onurnas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Söke/aydyn

MesajTarih: 02.11.2006 - 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Birazdan lütfen motor la ilgili konu açalım diyenler olucak eminim.Yada ben geçen gün konu açmıştım hemen uyarıldım ama moderatör konu açınca kimse birşey demiyor diyen vatandaşlarımız çıkıcak buna da eminim ama umarım yanılırım.Biz motorcular herşeye duyarlı olmak zorundayız.MAdem elit olduğumuzu savunuyoruz motor camiası olarak böyle toplumsal konulardada sessiz KALMAMALIYIZ
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Yapılacak her türlü organizasyonları destekleyelim

97-98 Kinetic honda,98-00 Kymco spanking,00-04 Honda Titan,04-07 Kawa zx6r,07-... Yamaha FZ6
Başa dön
onurnas Çevrimdışı onurnas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 02.11.2006 - 16:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dinin arkasına saklanıp her türlü sapkınlığı yapanlar, içi sevgi dolu görünüp ufacık çocuklara yaklaşanlar... Artık gerçekten yeter, bu dünya nereye gidiyor anlayamıyorum...
Bu işin tek cezası kıssasa kıssasdır... Bravo

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
supermoto35
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 02.11.2006 - 16:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GERÇEKTEN TOPLUM OLARAK NEREYE GİTTİĞİMİZİ BENDE ÇOK MERAK EDİYORUM!!!! BU KADAR SAPIK VARKEN İDAM CEZASI NİYE KALKTI BENCE KALKMAMALI HATTA HİÇ SORGU SUALDE OLMAMALI.BUNUN GİBİ Bİ OLAYIN SORGUSU NE OLABİLİRKİ??? DÜPEDÜZ MANYAKLIK BUNU YAPAN İNSAN OLAMAZ GERÇİ HAYVAN HİÇ OLAMAZ
Başa dön
supermoto35 Çevrimdışı supermoto35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Arctura
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iST

MesajTarih: 02.11.2006 - 16:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunların burnundan getirirler cezaevinde ama o bile kifayetsiz kalır. insanlığımdan utanır oldum bu şerefsizler yüzünden Sinirlendim
Başa dön
Arctura Çevrimdışı Arctura Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bayliner
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/anadolu

MesajTarih: 02.11.2006 - 16:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

henüz baba diilim ama bu tarz haberleri görünce duyunca bu dünyaya yeni bi can getirmek konusunda tereddüt yaşıyorum her seferinde.. katil olmak bu iirenc yaratık gibi olmaktan daha hoş bişeydir,yaşama hakkı olmayan bu ..... cocugunun cezasını cıplak ellerimle vermek isterdim
her eylemi desteklerim
Başa dön
bayliner şimdi Çevrimiçi bayliner Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki
1. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal