Gözlerinizle gördükleriniz, kulaklarınızla duyduklarınız, yaşadıklarınız ya da şahit olduklarınız sizi korkutmuyor mu?
Olması kuvvetle muhtemel bir depremin ayak sesleri içinizi ürpertmiyor mu?
Ya o tecavüz edilen siz, kardeşiniz, arkadaşınız ya da çocuğunuz olsaydı bu kadar sessiz ve tepkisiz kalabilir miydiniz? Sokakta taciz edilen siz olsaydınız, ya da caminin avlusunda tecavüze uğrayan?
Okulda bacağına bıçak saplanan sizin evladınız olsaydı ya da komşunuzun çocuğu, yine böyle tepkisiz mi kalırdınız?
Tarikatçıların eline düşen canınızdan bir parça olsaydı ve artık sizi tanımaz hale getirilmiş olsaydı!
Neyi bekliyorsunuz?
Başınıza gelmesini mi?
On yedi aylık bir bebek!
Tecavüze uğruyor!
Ve toplumsal tepki: YOK! YOK! YOK!
Sesinizi duymak istiyoruz anneler ve babalar!
Ve duyarlı olan herkes!
"Duymak ve Görmek İstemiyorum" demek yetmiyor artık!
Anladık ki;
Bundan böyle
Bağırmamız lazım
İlk çığlığı biz atıyoruz buradan,
anneyiz.biz' den!
Sesimizi duyuyor musunuz?
Bizi Duyun!
Ve siz de artık sesinizi duyurun!
Aklı başında olan herkes, insanım ve bunun farkındayım diyorsanız tepkisiz kalmayın, imzanızı söylediklerimizin altına koyun.
Düşünün daha neler yapabileceğimizi lütfen düşünün..
Motosiklet dışı konuları VİP e açmamıza rağmen bu konunun hassasiyetine önem veren arkadaşlarımızın isteği ile bu mesaj GENEL de kalacaktır.Bilginize _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
En son Rabbit tarafından 04.11.2006 - 07:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Rabbit, Tebrikler çok güzel bir konu gerçekten tüylerim diken diken oldu okurken ve çok haklısın ama böle bırakmıyalım birgün izmirdeki tüm kluplerle bir araya gelellim el ele verelim ve birgün toplu geçiş gösteri ve tepkimizi dile getirelim ve bunu Tüm Md dostalrımızla yapalım izmir olarak hemen bu konuyla ilgili bişeyler yapmaya başlıyalım bence _________________ --24 kasym--
Haberi ilk duyduğumda inanamadım. Daha bebek, emziği ağzında ve yaşadığı olaya bak. Nereye gidiyoruz. Küçücük kızlardan sonra, hala ağzında süt kokusu olan el kadar bebeklere mi geldi sıra. Topunuzun cezasını versin Allah
Ablam o kadar kötü bir durum ve sahneki bu.. Bu haberi başka bir yerde okuduğumda gözlerim dolmuştu.. Ve bunu yapanı her ne kadar yanlışta olsa herkesten önce ben öldürmek, işkence yapmak istemiştim.. Böylesi insanlık dışı bir şeyi hiç bir akıl alamaz.. Yazıklar olsun.. Senin Bir anne olarak bu eyleme katılmanı çok onur verici buluyorum.. _________________
ben bunu bir katliam olarak değerlendiriyorum... tepkisiz kalan ve halada tepkisini göstermeyenleride o insan sıfatı altında geçen, 1 gram vicdanı olmayan varlıkların yaptıklarına göz yumdukları için kınıyorum.. kelimeler öfkemi anlatmakta yetersiz kalıyor .. Lanet olsun bunu yapanlara,yaptıranlara ve göz yumanlara..
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 02.11.2006 - 15:58 Mesaj konusu:
bunu yapan ................ kişinin cezasını mutlak o küçük bebeğin yakınları vermelidir.
İnanın devlet musama etsin allahın affına sığınıp ben
bu ..............kişin cezasını verebilirim
ne demek ya halen aklım almıyor tüylerim diken diken oldu.
ey kurbanolduğum allahım duy sesimizin ver bu belenın belasını _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Tarih: 02.11.2006 - 15:59 Mesaj konusu:
çok güzel bi konuya değinmişsin ve çok güzel bi yazı rabbit abla
belki bizim kadar sosyali yok okuduğum için her gün böyle olaylar görüyorum
en son başımdan geçen olay 2 hafta önce avcılarda bir sapık yakalandı öldüresiye dövüldü polisler tarafından !
adamın saçı sakalı peruk çıktı şok oldum ya ne ş......sizler var !
bu adam beylikdüzünde 2 kıza tecavüz etmiş ve tecavüzden sonra öldürmüş !!!
akşam haberlerinden öğrendim bunuda !
ama fark ettiğim bi olay çevredeki insanlar çok duyarsız
polis diyor ki : " burda kimseye asıldığını ters bi davranışını gördünüz mü ?"
5 dk önce adam esrar çekip kızlara el sallıyordu !!!
bunu görenler yok dedi
ben gördüm abi dedim
polis beni takmadı yaşım küçük diye insanda olamıyorum galiba !
halkımız ve özellikle polisler bu kafayla giderse bu olaylarla daha çok karşılaşırız !
Inanamiyorum...
7aylik bir bebek mii...
bunu yapan bir insan olamaz!!!!!
Izmir de yapilacak olan konu ile ilgili herturlu organizasyonda yaninizdayim.Ve elimden geldigince yardimci olmaya calisirim... _________________ SINIRLARMI SUREKLI DEGISIYORDU,YOKSA ZATEN ONLAR BIZIM VAROLMASINI DILEDIGIMIZ SERAPLARMIYDI?!!!!!!!
Tarih: 02.11.2006 - 16:26 Mesaj konusu:
allah böyle şerefsizlerin namussuzların belasını wersin adi herifler el kadar bebeğe yapılırmı böyle bişey hiçmi allahtan korluları yok allah hepsinin cezasını wersin we allah kimsenin yawrusuna ewladına böyle bişey göstermesin elimden gelebilecek bişey olursa her türlüsünee warım.... saygılar..
Tarih: 02.11.2006 - 16:30 Mesaj konusu:
Birazdan lütfen motor la ilgili konu açalım diyenler olucak eminim.Yada ben geçen gün konu açmıştım hemen uyarıldım ama moderatör konu açınca kimse birşey demiyor diyen vatandaşlarımız çıkıcak buna da eminim ama umarım yanılırım.Biz motorcular herşeye duyarlı olmak zorundayız.MAdem elit olduğumuzu savunuyoruz motor camiası olarak böyle toplumsal konulardada sessiz KALMAMALIYIZ
Yapılacak her türlü organizasyonları destekleyelim _________________ Milletine Sahip Çykmayanyn Co?rafyasyny,Ba?kalary Çizer!
Kayıt: Mar 11, 2005 Mesajlar: 5973 Nereden: .:IZMIR:. Bornova
Tarih: 02.11.2006 - 16:32 Mesaj konusu:
Dinin arkasına saklanıp her türlü sapkınlığı yapanlar, içi sevgi dolu görünüp ufacık çocuklara yaklaşanlar... Artık gerçekten yeter, bu dünya nereye gidiyor anlayamıyorum...
Bu işin tek cezası kıssasa kıssasdır... _________________
GERÇEKTEN TOPLUM OLARAK NEREYE GİTTİĞİMİZİ BENDE ÇOK MERAK EDİYORUM!!!! BU KADAR SAPIK VARKEN İDAM CEZASI NİYE KALKTI BENCE KALKMAMALI HATTA HİÇ SORGU SUALDE OLMAMALI.BUNUN GİBİ Bİ OLAYIN SORGUSU NE OLABİLİRKİ??? DÜPEDÜZ MANYAKLIK BUNU YAPAN İNSAN OLAMAZ GERÇİ HAYVAN HİÇ OLAMAZ
Kayıt: Oct 26, 2006 Mesajlar: 4017 Nereden: istanbul/anadolu
Tarih: 02.11.2006 - 16:40 Mesaj konusu:
henüz baba diilim ama bu tarz haberleri görünce duyunca bu dünyaya yeni bi can getirmek konusunda tereddüt yaşıyorum her seferinde.. katil olmak bu iirenc yaratık gibi olmaktan daha hoş bişeydir,yaşama hakkı olmayan bu ..... cocugunun cezasını cıplak ellerimle vermek isterdim
her eylemi desteklerim
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız