Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - HONDA RCV 212 V İLK RESİMLER.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

HONDA RCV 212 V İLK RESİMLER.

HONDA RCV 212 V İLK RESİMLER.

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
hayabusacenter
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.11.2006 - 11:02    Mesaj konusu: HONDA RCV 212 V İLK RESİMLER. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gülümsüyorum. www.turkishriders.org sitesinden alıntıdır.800 cc lik ilk moto gp motoru.

Başa dön
hayabusacenter Çevrimdışı hayabusacenter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ARRDA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ) ANKARA

MesajTarih: 03.11.2006 - 11:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

önümüzdeki sene cok seyler değişicek moto gp'de.Uydu takımlarda dahil olmak üzere tüm takımların sansı eşitlenmiş gibi gözüküyor.Ancak bir rcv 211 fanatiği olarak o makinayı unutamıyacağım.İnancım şudur ki,Honda yarış teknolojisi ve deneyimiyle gene bir adım önde olacak.Fakat v5 motordan sonra v4 motora geçişte, ilk yarışlarda diğer fabrika takımlarına göre birazda olsa dezavantajlı.Ancak unutulmamalı HONDA herzaman bir numara Delirdim OK
Başa dön
ARRDA Çevrimdışı ARRDA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 03.11.2006 - 11:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondaf3, bence haklısın Göz kırpıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.11.2006 - 11:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2007 MOTOGP sezonu ilginç olacak Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

CBR 1000RR
Başa dön
alpiser Çevrimdışı alpiser Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 03.11.2006 - 11:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Honda her ne kadar V5 ten V4 e geçişte zorluk yaşayacağı gözükerse gözüksün sene ye DANİ PEDROSA var. o başı tutacak gibi geliyor. Bravo
diablo1907
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.11.2006 - 11:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Iyi olan kazansin zevkle izleyecegiz.
Başa dön
diablo1907 Çevrimdışı diablo1907 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
clayd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: edirne

MesajTarih: 03.11.2006 - 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Fakat v5 motordan sonra v4 motora geçişte, ilk yarışlarda diğer fabrika takımlarına göre birazda olsa dezavantajlı

bunu neye göre söylediniz? v4 motorda en tecrübeli olan honda'dır, diğerleri 750 cc'de sıralı dört veya v2 ile yarışırken v4 kullanan tek honda idi (rvf750), hiç biri bu marka kadar tecrübeli değil.
Başa dön
clayd Çevrimdışı clayd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tifosi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 03.11.2006 - 13:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Specifications
Overall length: 2050 mm
Overall width: 645 mm
Overall height: 1125 mm
Wheelbase: 1440 mm
Road clearance: 125 mm
Weight: over 148 kg
Engine type: liquid-cooled four-stroke DOHC 4 valve V-4
Displacement: 800 cc
Maximum power: N/A
Frame type: twin-tube
Front Wheels: 16.5 in
Rear Wheels: 16.5 in
Front Suspension: Telescopic fork
Rear Suspension: New Unit Pro-link
Fuel tank capacity: 21 l
tifosi Çevrimdışı tifosi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
speedology
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.11.2006 - 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

clayd haklı v4 makinada en tecrübeli hondadır süperbike de yıllarca v4 ile yarıştı gerçi tecrübesi olmasada fark etmez en iyi v2 olarak bilinen ducatiyi bile colin edwards pilotluğundaki vtr 1000 ile geçmeyi başardı hemde ilk çıktığı yıl
Başa dön
speedology Çevrimdışı speedology Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 03.11.2006 - 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eline sağlık teşekkürler Alkışlıyorum
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ARRDA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ) ANKARA

MesajTarih: 03.11.2006 - 15:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

bunu neye göre söylediniz

yamaha moto gp sezonunun baslamasıyla(grand prix tabir ettiğimiz devrin kapanması ile)tüm gücüyle v4 motoru ile gelişime devam etti.Ancak honda rcv ile v5 teknolojisine geçti.Bu gecen dönemlerde yamaha v4 motordan ödün vermedi ve 3 senelik bölümde arge calısmalarını(v4 motor için) malumunuzki hondadan daha fazla yapmıs oldu.Su dönemde tekrar v4 motora gecen honda ilk baslarda bocalama yasayabılır bence(şahsi görüsümdür)Ama sonunda ipi göğüsleyecek olan mutlaka honda olacaktır bunada eminim(buda dünya görüşüdür) Çok gülüyorum Çok gülüyorum Bravo
Başa dön
ARRDA Çevrimdışı ARRDA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
reddevil21
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale/lapseki

MesajTarih: 04.11.2006 - 09:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel dizayn evet yeni sezon güsel olacak Dans
beni hayata ba?layan,yalan söylemeyen,ihanet etmeyen tek a?kymÇoook seviyorum
Başa dön
reddevil21 Çevrimdışı reddevil21 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
radiohead
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.11.2006 - 10:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ARRDA demiş ki:
Alıntı:

bunu neye göre söylediniz

yamaha moto gp sezonunun baslamasıyla(grand prix tabir ettiğimiz devrin kapanması ile)tüm gücüyle v4 motoru ile gelişime devam etti.Ancak honda rcv ile v5 teknolojisine geçti.Bu gecen dönemlerde yamaha v4 motordan ödün vermedi ve 3 senelik bölümde arge calısmalarını(v4 motor için) malumunuzki hondadan daha fazla yapmıs oldu.Su dönemde tekrar v4 motora gecen honda ilk baslarda bocalama yasayabılır bence(şahsi görüsümdür)Ama sonunda ipi göğüsleyecek olan mutlaka honda olacaktır bunada eminim(buda dünya görüşüdür) Çok gülüyorum Çok gülüyorum Bravo

HRC tam aksini söylüyor hatta yabancı siteler de de tam aksi savunuluyor ama ilginç bir yorum olmuş Sebebine gelince Honda V5 990 cc lik motorun bir silindirini çıkarınca 792 cc lik bir motor elde etmiş. böylece yıllardır geliştirdiği motorun blok dışındaki tüm orjinal parçalarını kullanabilme avantajına sahip. Diğer takımlar ise her şeyi sil baştan yapmak zorundalar. Güvenilirlik açısından Honda rakiplerinden bir değil birkaç adım önde başlıyor. Motor ile diğer takımlara göre çok daha az uğraşmaları gerektiğinden tüm dikkatlerini şasi, aktarma, süspansiyon uyumuna harcıyorlar. Honda bence önümüzdeki yıl çok daha güçlü geliyor.

Not: Yamaha MotoGP de hiç V4 kullanmadı. Her zaman Sıralı 4 silindir kullandı bugüne kadar.
Başa dön
radiohead Çevrimdışı radiohead Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
a_g_g_r_o
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: afyon/merkez

MesajTarih: 04.11.2006 - 10:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

eline sağlık teşekkürler
Başa dön
a_g_g_r_o Çevrimdışı a_g_g_r_o Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MythShaman
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.11.2006 - 12:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

moto gp makinalarının gectigimiz sezon agirlikları: min 145 kg alabildikleri yakıt ise max. 22 litre ile sınırlıydı

bu sezon min agirlik ve max yakıtta ne gibi degisiklikler var bilen varmı..??

ayrica 2 zamanlı 250cc yarıslarınında hacim ve silindir sayisi arttirilip 4 zamanlıya döndürelecegi konuşuluyordu.. bu olay ne olur acaba..??
Başa dön
MythShaman Çevrimdışı MythShaman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal