Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kask Ve Mont Arıyorum...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kask Ve Mont Arıyorum...

Kask Ve Mont Arıyorum...

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ByManiacGNY
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 04.11.2006 - 01:57    Mesaj konusu: Kask Ve Mont Arıyorum... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba arkadaşlar motor almama az kaldı. Şmdi motor almadan önce en fazla 180 YTL'ye Kask, En Fazla 200 YTL'yede Mont arıyorum.

Yardımcı olabilecek arkadaşlar ya buraya yazsın yada gnyxgny@hotmail.com msn adresimden bana ulaşsınlar.

Buraya yazan arkadaşlar fotoğraf koyarlarsa daha iyi olur.

Şimdiden Teşekkürler...
Başa dön
ByManiacGNY Çevrimdışı ByManiacGNY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 04.11.2006 - 02:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bizim mağazada şu anda SHARK mont ve kasklar var... Kask fiyatları 185 YTL civarı, aynı marka kışlık montlar ise 190 YTL... Ben bile NOLAN beyaz kaskımı değiştirip çok renkli bir SHARK kask aldım... Çok memnunum ... Tavsiye ederim...ByManiacGNY ne alırsan al, kaliteli bir şey olsun... Bravo

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
BerkinB
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 04.11.2006 - 02:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şimdiden hayırlı olsun allah kaza bela vermesin ama tek ricam, ltf alacağın malzemelerde fiyattan ziyade kaliteye önem ver. Piyasada 20 YTL den 600 Euroya kadar kask ta var montta. Ama hepsi bir düşmelik. İmkanlarını biraz daha zorlamanı ve kaza anında seni gerçekten koruyacak malzemeler almanı tavsiye ederim. Pişman olmazsın Göz kırpıyorum
Başa dön
BerkinB Çevrimdışı BerkinB Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ByManiacGNY
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 04.11.2006 - 02:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BerkinB, bu paraya alabileceğim en iyi malzemeleri alacağım. Maddi durumum daha iyi olsa bende shoei kask almak isterim tabi ama şimdilik bu...
Başa dön
ByManiacGNY Çevrimdışı ByManiacGNY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
YAMAHA-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/Bostancy

MesajTarih: 04.11.2006 - 02:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selis, +1 Bravo sharkın montlarını gormedim ama kaskları verdigin paranın fazlasını veriyor.. Bravo
mont olarak ixon un guzel montları var sıkı pazarlıkla kapabilirsin Göz kırpıyorum

http://www
Başa dön
YAMAHA-R1 Çevrimdışı YAMAHA-R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
bulosel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne/Bursa

MesajTarih: 04.11.2006 - 02:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim de butcem asagı yukarı o kadar, ben nolan n61 kask ile shark mont almayı dusunuyorum...
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 04.11.2006 - 03:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SHARK'ın montu, kaskı ve pantalonu da diğer pahalı markalar kadar kaliteli... Verdiğiniz paranın hakkını veriyor.. Dizayn olarak da çok estetik...

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 04.11.2006 - 08:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SHARK hakkında bende Kötü bişey duymadım Türkiye de yeni yeni yer yapmaya çalışıyor. Düşün derim
PaRiS-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Brasil

MesajTarih: 04.11.2006 - 08:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selis,
+1 Bravo
chaos106
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.11.2006 - 09:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selis,
sizin mağaza nerde tel verir misin ?shark kasklar için verdiğin rakamlar üzerinden vade yapıormusunuz?
airoh speedfire 65 euro uygunmudur?
Başa dön
chaos106 Çevrimdışı chaos106 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hades660
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 24.11.2006 - 20:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhaba ben de lazer vertigo kask var siyah daha yeni aldım fakat büyük geldi Üzgünüm 59/60 numarada Bravo fethiyeden 05423671392
Başa dön
hades660 Çevrimdışı hades660 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal