Yaklaşık 1 ay önce İstanbul'da gerçekleştirilen bir motosiklet hırsızlığına ilişkin güvenlik kamerası aracılığıyla elde edilen görüntülerden birkaç kare yayınlıyorum. Görüntüler, hırsızların işlerini nasıl soğukkanlılıkla yaptığına ilişkin iyi bir örnek. Pazartesi günü Milliyet'in internet sayfasında konuyla ilgili, video görüntülerinin tamamının yer aldığı daha geniş bir haber göreceksiniz.
Hırsızlar önce cbr 125r'in gidon kilidini kırıyor:
İki hırsız motosikleti daha tenha bir yere götürüyor:
Hırsızlar, bir güvenlik kamerasının daha olduğu bu noktada, birlikte uğraşarak motosikleti çalıştırmayı başarıyor:
Hırsızlardan biri kendi scooterına, diğeri cbr125'e biniyor:
Arkadaşlar sizden bir ricam olacak. Varsa, motosikleti çalınan arkadaşlar hırsızlıktan sonra nasıl bir süreç yaşadılar, motosikletleri bulundu mu, polis ilgilendi mi gibi konularda birkaç satır yazabilir mi?Teşekkürler
FoxHound YouTube katkısı için teşekkürler. Şu anda bulunduğum yerdeki teknik imkansızlık yüzünden görüntüleri yarına saklamıştım. Bu görüntüler daha önce MD'de yayımlandıysa özür dilerim.
Motosikleti çalınan arkadaşlar yaşadıkları deneyimi bu sayfada birkaç satırla paylaşırsa çok memnun olurum.
En son roadbuster tarafından 05.11.2006 - 17:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi
Kayıt: May 27, 2005 Mesajlar: 2526 Nereden: başkent/ angara MD
Tarih: 05.11.2006 - 15:47 Mesaj konusu:
arkadaslar kilit doste demişler boşuna dememişler
benim arkadasımın basına geldi maalesef ankarada polisler pek bişey yapamadı motor 1 hafta sonra üstünde plakası olduğu halde muğla/milasta jandarma tarafından cevirme esnasında yakalandı
çalan serefsiz motorla gasp ve kapkaçta yapmış _________________ www.tekizmk.com
Kayıt: May 04, 2006 Mesajlar: 3610 Nereden: aşkın olmadığı yerden
Tarih: 05.11.2006 - 15:59 Mesaj konusu:
ohhhh adamın iki dakıkada cbr 125 i oldu negüzelll .bende hırsız olcam yaaa şuna bak nekadar kolay adamın umrunda değil o motorun nasıl alındıgı belıkı adam ne şartlarda aldı o moru allah bilir
saoll güzel paylaşımm _________________
Tarih: 05.11.2006 - 16:00 Mesaj konusu:
yok artık.3buçuk dakikada götürdüler motoru.sigara içmede dahil bu zamana.10 sn. de geç girio görüntüye.Ne diim allah belalarını versin _________________ COBHC
Arkadaşlar işin ilginç yanı, motosikletin çalınmasının üzerinden bir ay geçti; hırsızların eşkalleri apaçık ortada. Bu adamların yüzde 99 sabıkası da var. Motosiklet çalmanın inceliklerini biliyorlar, mutlaka sabıkaları vardır diye düşünüyorum. Ama hırsızlar hala bulunamamış; ilgili karakolla konuştum; hırsızların yakalanamadığını söylediler.
Yazık, çok yazık...
En son roadbuster tarafından 05.11.2006 - 16:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
allaalla suna bakya almanyada kuzenımın r1 i calındı polaklar calmıs dort kısı aslında dıreksıyon kılıtlı ama bı yorgan gıbı bıseyın uzerıne motoru yavasca salıp transporterın ıcıne atıp gıdıolar ya racıng e de DİKKAT....
Tarih: 05.11.2006 - 16:42 Mesaj konusu:
Allah belalarını verir insallah.Nedir insanların bunlardan çektikleri _________________ Küçük hırsızlıklar el feneriyle;büyük yolsuzluklar deniz feneriyle yapılır...
roadbuster, paylaşım için teşekkürler ama sonuc cook korkunc ya bu kadar basit bi iş mi ya allah bölelerini iki cihanda rahat bırakmaasın keşke motor kazalarını yapan böle şerefsizler olsa _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
2006 CBR 600 RR PowerCommander & DynojetKit & Full Akrapovic
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız