Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Hırsızlar motosikleti nasıl çaldı GÖRÜNTÜLÜ

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Hırsızlar motosikleti nasıl çaldı GÖRÜNTÜLÜ

Hırsızlar motosikleti nasıl çaldı GÖRÜNTÜLÜ
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
roadbuster
Üye
Üye

MesajTarih: 05.11.2006 - 15:33    Mesaj konusu: Hırsızlar motosikleti nasıl çaldı GÖRÜNTÜLÜ Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 1 ay önce İstanbul'da gerçekleştirilen bir motosiklet hırsızlığına ilişkin güvenlik kamerası aracılığıyla elde edilen görüntülerden birkaç kare yayınlıyorum. Görüntüler, hırsızların işlerini nasıl soğukkanlılıkla yaptığına ilişkin iyi bir örnek. Pazartesi günü Milliyet'in internet sayfasında konuyla ilgili, video görüntülerinin tamamının yer aldığı daha geniş bir haber göreceksiniz.

Hırsızlar önce cbr 125r'in gidon kilidini kırıyor:

İki hırsız motosikleti daha tenha bir yere götürüyor:

Hırsızlar, bir güvenlik kamerasının daha olduğu bu noktada, birlikte uğraşarak motosikleti çalıştırmayı başarıyor:

Hırsızlardan biri kendi scooterına, diğeri cbr125'e biniyor:

Arkadaşlar sizden bir ricam olacak. Varsa, motosikleti çalınan arkadaşlar hırsızlıktan sonra nasıl bir süreç yaşadılar, motosikletleri bulundu mu, polis ilgilendi mi gibi konularda birkaç satır yazabilir mi?Teşekkürler

FoxHound YouTube katkısı için teşekkürler. Şu anda bulunduğum yerdeki teknik imkansızlık yüzünden görüntüleri yarına saklamıştım. Bu görüntüler daha önce MD'de yayımlandıysa özür dilerim.
Motosikleti çalınan arkadaşlar yaşadıkları deneyimi bu sayfada birkaç satırla paylaşırsa çok memnun olurum.

En son roadbuster tarafından 05.11.2006 - 17:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi
Başa dön
roadbuster Çevrimdışı roadbuster Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ByManiacGNY
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 05.11.2006 - 15:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu kadar kolay yani he. Vaybe.

Alalhından bulsunlar...
Başa dön
ByManiacGNY Çevrimdışı ByManiacGNY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gokhan2021
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 05.11.2006 - 15:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şerefsizler Allahından bulsunlar ben bunlar yuzunden motorumu kılıtlememe ragmen korkuyorum bısey olcak dıye Allahından bulsun serefssızlerrrr Öfkeliyim Sinirlendim Öfkeliyim Öfkeliyim Sinirlendim
gokhan2021 Çevrimdışı gokhan2021 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 05.11.2006 - 15:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar kilit doste demişler boşuna dememişler

benim arkadasımın basına geldi maalesef ankarada polisler pek bişey yapamadı motor 1 hafta sonra üstünde plakası olduğu halde muğla/milasta jandarma tarafından cevirme esnasında yakalandı

çalan serefsiz motorla gasp ve kapkaçta yapmış Öfkeliyim

ankaranın gururu motorcu grubu
Başa dön
cadde_seytani06 Çevrimdışı cadde_seytani06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
FoxHound
Üye
Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 05.11.2006 - 15:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İşte Kamera kayıtları !!

http://youtube.com/watch?v=RASOJ5Cja1Y

Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum
Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim
Başa dön
FoxHound Çevrimdışı FoxHound Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CLAW
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aşkın olmadığı yerden

MesajTarih: 05.11.2006 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ohhhh adamın iki dakıkada cbr 125 i oldu negüzelll .bende hırsız olcam yaaa şuna bak nekadar kolay adamın umrunda değil o motorun nasıl alındıgı belıkı adam ne şartlarda aldı o moru allah bilir
saoll güzel paylaşımm Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Üye
Üye

Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR

MesajTarih: 05.11.2006 - 16:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok artık.3buçuk dakikada götürdüler motoru.sigara içmede dahil bu zamana.10 sn. de geç girio görüntüye.Ne diim allah belalarını versin Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
roadbuster
Üye
Üye

MesajTarih: 05.11.2006 - 16:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar işin ilginç yanı, motosikletin çalınmasının üzerinden bir ay geçti; hırsızların eşkalleri apaçık ortada. Bu adamların yüzde 99 sabıkası da var. Motosiklet çalmanın inceliklerini biliyorlar, mutlaka sabıkaları vardır diye düşünüyorum. Ama hırsızlar hala bulunamamış; ilgili karakolla konuştum; hırsızların yakalanamadığını söylediler.
Yazık, çok yazık...

En son roadbuster tarafından 05.11.2006 - 16:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 05.11.2006 - 16:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay vay allah göstermesin ya kötü sonuç Şok oldum
CLAW
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aşkın olmadığı yerden

MesajTarih: 05.11.2006 - 16:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sgor taktiği öğrendim senin maskotu çalacam bu gece haberin olsun Çok gülüyorum Çok gülüyorum
bide böyle koyım dedim izlemesi daha kolay oluyor

Link

Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 05.11.2006 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allaalla suna bakya Sinirlendim almanyada kuzenımın r1 i calındı polaklar calmıs Öfkeliyim dort kısı Öfkeliyim aslında dıreksıyon kılıtlı ama İyi fikir bı yorgan gıbı bıseyın uzerıne motoru yavasca salıp transporterın ıcıne atıp gıdıolar ya racıng e de DİKKAT....
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
twister1990
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 05.11.2006 - 16:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah belalarını verir insallah.Nedir insanların bunlardan çektikleri Öfkeliyim
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 05.11.2006 - 16:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu adamlar yakalanmışmı?yüzleri seçiliyor
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.11.2006 - 16:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

roadbuster, paylaşım için teşekkürler ama sonuc cook korkunc ya bu kadar basit bi iş mi ya Üzgünüm allah bölelerini iki cihanda rahat bırakmaasın keşke motor kazalarını yapan böle şerefsizler olsa Sinirlendim
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
roadbuster
Üye
Üye

MesajTarih: 05.11.2006 - 16:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt demiş ki:
bu adamlar yakalanmışmı?yüzleri seçiliyor

maalesef dostum. motor çalınalı 1 ay oldu. hırsızların yüzleri de apaçık ortada. Ama hala ellerini kollarını sallayarak aramızda dolaşıyorlar.
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal